Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Big_Boss
üzenetére
Nem tudom a fajtáját. Vettem fügét néhány helyről, és ami a legjobban ízlett, attól vettem a növényt. Ez sárgára érő, viszonylag nagyobb méretű, lédús belsejű.
De mindenképp olyan fajtát kell választani, amihez nem kell fügedarázs a megtermékenyítéshez, ill. az itteni klímához is megfelelő, h ne fagyjon el. -
6030D
addikt
válasz
Big_Boss
üzenetére
Ha már palánta: vett valaki Lidlben zöldség vetőmagot? Nekem 0, azaz nulla százalékuk kelt ki.
Ugyanazzal a technológiával ültetett, és nevelt 1-2 éves virág vetőmagok meg köszönik szépen 1 hét után kibújtak és már 3-4 centis hajtásaik vannak. Csak komposzt, műanyag palántázódoboz, ablakban, szobahőmérséklet, mindig nedves "föld". -
Chris0321
veterán
válasz
Big_Boss
üzenetére
Nem tudom mennyi mindent kell locsolnod, de lehet egy talajvízkúttal ki tudnád pótolni az esőmentes időket. Én is arra használom a tartályt, hogy a fúrt kútból teletöltöm és másnap ellocsolom, hogy melegedjen egy kicsit és ne a hideg vizet locsoljam a 40 fokban a fákra.
-
Chris0321
veterán
válasz
Big_Boss
üzenetére
Nekem is egy nagy zöld esővízgyűjtő tartályom van pár éve, teljesen jó lenne ha nem döntöttem volna meg még akkor, mikor túl sok víz volt benne és sikerült elengednem így berepedt. Szerencsére nem komoly a sérülés így csak nem lehet teljesen tele tölteni. Tervezek még venni egy másikat, egyébként is kellene mert kevés így a víz. Azt jól gondold át mekkorát veszel, ne legyen kicsi. Én 300 literest vettem, hogy bőven elég lesz az de a tuják annyi vizet isznak, hogy akár 500 litert el tudnék egyszerre locsolni. Most még egy 3 vagy inkább 500 literest veszek, azzal már el leszek egy ideig.
-
totron
addikt
válasz
Big_Boss
üzenetére
Tégy mélymulcsot valahova a kertbe, annak a gazdag talajélete remélhetőleg átcsábítja a hangyákat. Ez idő, mire kialakul, de nem beláthatatlan. Természetes megoldás kell, fifika, a vegyszerrel csak tökön szúrjuk magunkat. Bár a ki nem szórandó, talajba be nem kerülő csalétek kategória lehet határeset, olyan, amibe ragadnak, tehát nem másznak ki belőle aztán "mérgesen". Izgalmas a biodiverz rendszerek, hatásmechanizmusok kitapasztalása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ugyanazzal a technológiával ültetett, és nevelt 1-2 éves virág vetőmagok meg köszönik szépen 1 hét után kibújtak és már 3-4 centis hajtásaik vannak. Csak komposzt, műanyag palántázódoboz, ablakban, szobahőmérséklet, mindig nedves "föld". 
akkor neked is megvót a 90es évek Zs-listás horrorfilmje