Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Emunem
üzenetére

persze most nem ilyen szép

szerk: a méheknek hátul (kb onnantól, ahol a beton járda véget ér) van még kb 400 m2 amin csak kezeletlen gaz, jellemzően tarack és egyéb kétszikű gyomok, sok közülük virágzik is. tehát a kertem monokultúrája egyensúlyban van szerintem a másik kb ugyan ekkora terület méhlegelőjével.
#24438 Mauzes a robot mulcsolása extra filcesedést okoz, ami évente kétszeri késes szellőztetést igényel minimum. a sok filc csökkenti a locsolás és a kiszórt tápanyag hatékonyságát, valamint exponenciálisan növeli a gombásodás esélyét. illetve a kert robothoz igazítását igényli, mert a szegélyekkel nem tud mit kezdeni (vezeték nélküli robotom van) így hetente egyszer csak végig kell menjek a fűgyűjtőssel, hogy levágjam mindenhol. de ezen majd alakítunk...
-
ncc1701
veterán
válasz
Emunem
üzenetére
Ja, h ez nem itthon, az más. Osztrákoknák alpokba szoktunk járni, ott nyáron is zöld minden, mert van eső.
Itthon sivatag van, mediterrán éghajlattal. Az elején én is úgy költöztem kb 20 éve családi házpa, h angol gyep lesz, de aztán szembejött az élet. Jövőre, ha minden összejön, 100nm alá megy a füves területünk (1000nm a föld). Még filózom, h oda viszont megoldom valahogy azt, h föld alatt legyen a locsolás, gyökérzónában.
A kertészet nem egyenlő a gyeppel.
Az max jól néz ki, de annyi. Egy virágos rét praktikusabb, méhek is jobb szeretik, és nincs is vele annyi dolog. Otthon kb csak azt locsolom, amit meg is tudok enni. Gyümölcsfa, mogyoró, zöldségek az ágyásokban, fóliában. Saláta most is megy, bevittem egy rakat virágzó epret a fóliába plö.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vezetékes csapról meg a fűnek nem sok jut.