Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nekem kelt ki pár éve december elején vetett fűmag is. Kicsit lassabban indult be, de nem volt gond, pedig volt pár fagyközeli reggel is. Nyilván tömött angol pázsit ilyenkor már nem.lesz belőle, de minimális tavaszi felülszórással szép lett.
A madarak ősz végén/tél elején már nagyobb gondot jelentenek, mint a hideg, mert simán kizabálják, ha nem takarod le pár mm-es földréteggel. Olyankor már szűkében vannak a tápláléknak, és azt hiszik nekik szórtad ki a magokat (nálunk rengeteg kismadár van, de cserébe nyáron meg a kellemetlenebb rovarokat zabálják fel - néha mókás küzdelmek is zajlanak, egyszer láttam, hogy egy nagy zöld sáska milyen légi akrobatikával rázott le egy rigót, a madár olyan 20 másodperc után feladta és könnyebb préda után nézett). -
H-Zol
senior tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Félénk is ugyan ez a helyzet esőnek híre sem , sokan el vetették a repcét és 10-20 % a kelés
Meg már késő is van , ilyenkor már egybe függő repce tábla illene , hogy legyen , én már nem vetem el , majd jövőre !
Be fejeztük a kukorica törést , csont száraz
és egy jó átlagos termés lett rajta , az ára azt inkább hagyjuk
évekkel ezelőtt is gyengének számitott , most neg egy vicc !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és egy jó átlagos termés lett rajta , az ára azt inkább hagyjuk
évekkel ezelőtt is gyengének számitott , most neg egy vicc !!