- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Az az igazság, hogy nekünk belül is a (nem túl nagy) kertben nem az igazi fű, hanem ott is ez a vadfű(?) van. Viszont nyár előtt elég csehül nézett ki, de aztán szépen magához tért, egész pofás is lett. 1x trágyáztam, ill. szórtam el még tavasszal magot. Van egy nagy fenyőfa, na az alatt totál kopasz volt, de nyáron az is bezöldült. Nálam naponta meg az öntöző, szintén fúrt kútból. Tegnap kapcsoltam ki, mert úgy vélem, már fölösleges locsolni. Tervben volt egyébként az is, hogy most ősszel rendes füvet vetünk a kertbe, de az az igazság, hogy kedvem sincs hozzá, meg úgyis kinő benne a gaz. Ráadásul a szomszédvan van 2 nagy cseresznyefa, és az egész tiszta moníliás, de ő nem foglalkozik vele. Úgyhogy annak meg hullanak az ágai, levelei meg minden sz.r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest