Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok. Bedobom ide is, hátha meglátja valaki...
[link]"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Új munkaszerződésnél rákérdeznek ilyenre, hogy legmagasabb végzettség. Beírhatok egyetemi végzettséget akkor is, ha diplomám nem kapcsolódik az adott munkakörhöz?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz pocokxx #6139 üzenetére
up...
Igazából kitöltöttük úgy, hogy mindenhol másik gyermek a kedvezményezett, (Ezt jelöltük egyes számmal az első oszlopban) , és a másik kettő gyermek "eltartottként" szerepel az első oszlopban.) Gondolom az érvényesítés "közös" a 2.3.4. pontokba meg szerintem nem kell írni semmit. A II. blokk pedig a házastársra vonatkozik, ugye?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Három kiskorú gyermekünk van, és kettőnknek összesen 3 munkahelye. (Nekem két fél állásom). Van arra mód, hogy mindhárom gyermek után érvényesítsük az adókedvezményt? Hogyan kellene kitölteni ebben az esetben a családi adókedvezményes nyilatkozatot? letöltő link
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni:
Egy ismerősöm szeretné megvenni a házát, amire venne fel hitelt is, de mivel van APEH felé tartozása, szeretné egyik gyermekemre íratni a tulajdonjogát, úgy, hogy a haszonélvezeti lenne csak az övé. Származhat bármiféle hátrányunk ebből?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz bitpork #3001 üzenetére
Mindkettőben ezt olvasom: Alkalmazott-főfoglalkozású-aktív / 4 óra részmunkaidős. A nem szabályozott kérdésekben MTkönyv az irányadó.
A szabadságokról 18 nap ill. 21 nap van írva, melyet 15 nappal előtte be kell jelenteni.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz szaszayanou #2999 üzenetére
Igazából a pihenőnap lenne a főkérdés... Mert így gyakorlatilag mindennap "dolgoznom" kell, és ha elkérem magam estéről, azt a szabadnapok közül akarják számolni...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Lenne egy rendkívül speciális kérdésem, melyre nem találtam egyértelmű választ sehol. Van két félállásom. A munkavégzés időtartama elég speciális: Minden vasár- és ünnepnap dolgoznom kell, illetve minden hétköznap is van egy esti kb. 1 órás elfoglaltság. Emellett legalább heti 3 alkalommal van "készenléti idő", amikor bármikor számíthatok egy újabb kb 1-2 órás elfoglaltságra - igaz ezeket legalább 3-4 nappal előre már tudom. (A másik állás elosztott 12 óra általában heti 3 nap ugyanazokban az időpontokban).
Mennyi szabadság nekem, ha van két gyermekem és 1985-ben születtem? (5 éve dolgozom ilyen formában) Jár-e nekem heti pihenőnap?
Ha az adatok kevesek, akkor PÜ-ben írjon, aki segíteni szeretne, és leírom részletesebben.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz bitpork #2648 üzenetére
Gondatlanságból elkövetett súlyos (8 napon túl) testi sértés. (Azt hiszem ez bűncselekmény)
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Ha 1 évre elveszik a jogosítványt, akkor kell újra vizsgát tenni? Ez kb. mennyi plusz költséggel jár?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz BomiBoogie #2517 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy ismerősöm elütött egy kerékpárost, és a *** jogszervíz biztosítja számára a védelmet. A helyzet viszonylag egyértelmű: ő volt a hibás, nem adta meg az elsőbbséget a biciklisnek, ezt el is ismerte. A biciklisnek kulccsonttörése lett (8 napon túl).
Az ügyvéd jelen volt a tanú kihallgatáson, és a tanúvallomásban kérte a közvetítői eljárást, azonban ezt az ügyész elutasította a bűncselekmény súlyosságára hivatkozva.
Az ügyvéd azt mondta a következő lépcső az "ítélet tárgyalás mellőzével lesz".
És itt jön a kérdés: Ez miért éri meg jobban? Tényleg nincs más lehetőség, vagy csak így "könnyít" a feladatán az ügyvéd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest