- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
40 lakásos panelházban lakom, szintenként 4 lakás van. A villanyórák szintenként vannak elhelyezve négyesével egy szekrényben ami nem zárható – a társasház nem biztosítja a feltételeket. Az e-on kiküldte két munkatársát ellenőrizni a mérőberendezést, ennek során megállapították, hogy az óráról hiányzik a plomba. Erről a helyszínen jegyzőkönyvet vettek fel, majd az órát leszerelték és elvitték. Tegnap kaptam egy levelet tőlük, miszerint 120 ezer forintra büntetnek, melynek el tudják engedni a 40%-át ha felhívok csütörtök délig egy számot és tanúbizonyságot adok együttműködésemről.
Mondanom sem kell, nem lopom az áramot, soha nem volt közüzemi tartozásom. A szolgáltató részéről nem kaptam tájékoztatást, hogy hol van a villanyórám, melyik az a négy közül, illetve hogy a plomba épségét meg kell őriznem. Erre hivatkozva felhívtam a megadott „kedvezményes” számot és kikértem plomba felhelyezési jegyzőkönyvet. Véleményem szerint, ha a szolgáltató ezzel nem rendelkezik, vagy ezt részemre nem adta át, nekem nem kell tudnom erről. A hölgy mondta, hogy mivel látszik a plomba két vége, feltételezhető, hogy le volt plombálva, az én álláspontom az, hogy ha nem tudják bizonyítani hogy leplombálták, akkor nem tették meg.
A beszélgetésünk során elmondtam, hogy rendkívül együttműködő vagyok, de mindemellett szeretném ha jobban körbejárnánk az ügyet. A beszélgetést rögzítették, a hangfelvétel azonosítószámát elkértem és feljegyeztem, hátha szükség lesz még rá.Mit gondoltok, jó úton indultam el? Mire számíthatok? Fizetni semmiképp nem szeretnék, ugyanis nem követtem el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest