Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• amargo

addikt

válasz daninet #24808 üzenetére

A közvetlen szomszédaimmal nagyon jó a kapcsolatom, de nem mindig volt így. Az elején az egyikkel nem így indult, igazából csak nem értettük egymást, soha nem volt komoly beszólás senki részéről (én főleg nem vagyok olyan).

Na szóval, amikor építkeztünk, akkor többször is kommunikáltam vele, látszólag teljesen elfogadó is volt, majd egy alkalommal megkérdeztem, hogy amúgy mi "a gondja" és kiderült, hogy csak iszonyat túlterhelt és frusztrált ezért alapból ugrik dolgokra, a borostyánunk benőtte a garázsát pl. Miután én is megértettem, hogy mi a baja már könnyebb volt ezen változtatni. Gyakorlatilag azóta nagyon-nagyon jóban vagyunk (mentek már náluk tönkre kölcsön adott szerszámokat, de csak annyi történik, hogy nem értenek hozzá azaz segíteni kellett/kell).

Nálunk geodéta mérte ki a telket, itt van minden pecsétesen (amúgy pont az említett szomszéd javára egy pár nm hiányzik a telkemből, de teljesen lényegtelen).
    Szóval a lényeg, hogy ezeknél az embereknél is meglehet a frusztráció oka, amit Rád vetít ki.

Persze van olyan messzebb lévő szomszéd, akivel vélhetően sosem fogok "békét" kötni, miután az én és az összes környékbeli gyereket megfenyegette már és persze a szülőket is. Pedig nála is csak, akkor vannak gondok, ha haza ér a lakóhelyétől távolabb, amikor még nem ismert fel, tök kedves volt, stb.

Tehát én elsőnek inkább az okot keresném meg, hogy mi történik, persze vannak menthetetlen emberek, mert valamilyen vélt sértettségét Rajtad akarja kitölteni.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés