- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
daninet #24808 üzenetére
A közvetlen szomszédaimmal nagyon jó a kapcsolatom, de nem mindig volt így. Az elején az egyikkel nem így indult, igazából csak nem értettük egymást, soha nem volt komoly beszólás senki részéről (én főleg nem vagyok olyan).
Na szóval, amikor építkeztünk, akkor többször is kommunikáltam vele, látszólag teljesen elfogadó is volt, majd egy alkalommal megkérdeztem, hogy amúgy mi "a gondja" és kiderült, hogy csak iszonyat túlterhelt és frusztrált ezért alapból ugrik dolgokra, a borostyánunk benőtte a garázsát pl. Miután én is megértettem, hogy mi a baja már könnyebb volt ezen változtatni. Gyakorlatilag azóta nagyon-nagyon jóban vagyunk (mentek már náluk tönkre kölcsön adott szerszámokat, de csak annyi történik, hogy nem értenek hozzá azaz segíteni kellett/kell).
Nálunk geodéta mérte ki a telket, itt van minden pecsétesen (amúgy pont az említett szomszéd javára egy pár nm hiányzik a telkemből, de teljesen lényegtelen).
Szóval a lényeg, hogy ezeknél az embereknél is meglehet a frusztráció oka, amit Rád vetít ki.Persze van olyan messzebb lévő szomszéd, akivel vélhetően sosem fogok "békét" kötni, miután az én és az összes környékbeli gyereket megfenyegette már és persze a szülőket is. Pedig nála is csak, akkor vannak gondok, ha haza ér a lakóhelyétől távolabb, amikor még nem ismert fel, tök kedves volt, stb.
Tehát én elsőnek inkább az okot keresném meg, hogy mi történik, persze vannak menthetetlen emberek, mert valamilyen vélt sértettségét Rajtad akarja kitölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest