- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
MasterDeeJay #16289 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat. Úgy tűnik a csávó tényleg a Photoclaim.com ügyvédje. Legalább is a photoclaim oldalán ő van feltülntetve, e-mail cím is egyezik. https://photoclaim.com/en/cease-desist-abmahnung-filipp-bickel-robert-fechner/
Először átverésnek gondoltam én is, de valószínűleg nem az. Nem a fotós saját oldaláról szedtem le a képet, hanem egy weboldalról, mely engedélyt kapott a tőle a fotók publikálására. Az internet archive wayback machine sajnos eltárolta a képet többször is. Ezen kívül bizonyíték lényegében csak screeenshot lehet, ami vicc kategória. Bárki tud bármilyen screenshotot hamisítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged