Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Walter_White
üzenetére
" Elemet, erre nem is gondoltam, eletemben nem csereltem meg alaplapon elemet
sose kellett eddig... Ezeket az elemeket nem tolti a lap minimálisan?", nem - nem - és nem tőlti a lap, mert ténylegesen nem akkunulátor, csak egy litium elem és erre nem is gondoltál de ez nem is a te híbád.
Az elemnek a cseréjére - sose kellett eddig gondolnod, ezt értem mert ígaz, de saját tapasztalatom hogy cserélni nem is árthat ha ilyen gondban is vagy mint mondod.
Az elemnek gyári híbája is lehet és ezét is mondtam hogy érdemes is lenne lemérni egy műszerrel, mért feszültségnek = 3 voltnak kell mininum hogy legyen, ez a default értéke és ha nem ennnyit mutat a műszered, akkor ő a ludas.
Bocs a hosszú szövegért, de remélem ezzel is segíthettem most neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fűnyíró topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sose kellett eddig... Ezeket az elemeket nem tolti a lap minimálisan?", nem - nem - és nem tőlti a lap, mert ténylegesen nem akkunulátor, csak egy litium elem és erre nem is gondoltál de ez nem is a te híbád.