- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy 8i945gzme-rh lap, benne egy d805 procival. F4 bios volt rajta, a biosban semmi teljesítményre vonatkozó beállítás lehetőség nem volt, ctrl+f1 gombra sem. A procit 70 fok körülinek mutatta már bios alatt is, amit aida64 is igazolt. Kézzel megérintve a proci bordája még langyos sem volt, tehát szarul mér. Felraktam a legújabb biost (f10), már "csak" 50 fok körül mocorog szerinte alapon a proci, de én még azt is nagyon erős túlzásnak vélem, hiszen néhány napja pasztáztam újra. Tapasztalt már ilyen hőmérséklet túlmérést valaki ilyen lapnál és van-e rá valami megoldás? És mit kéne tennem hogy húzni tudjam, mivel lehet mégis előcsalni a bios-ban a beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- ASUS PRIME H270M - PLUS Alaplap + Opciós bővítések!
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- ASUS PRIME B360M-A Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest