Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segíteni abban hogyan lehetne gyorsabb az USB az alaplapomon lap: GA-p35-s3g ? Az a baj akár mp4 vagy pendrivre másolok maximum 1-1.3mb amx amivel másol szint ugy probléma van az USB-s Wifi-vel is max 1mb-al tudok tölteni .
-
jancsiii
tag
Üdv mindenkinek!
Gigabyte ga p35 ds3-as lapom van
alábbi gond van vele:
egy ventilátor csatlakozó fordulatszámát nem érzékeli,
ram feszülség 0,4v-os emelését 0,7v hozzáadásával tudom csak elérni,ami reggeli indításkor még így sincs meg "melegítenem" kell,más külömben nem indul el a kicsi feszültség miatt.
Ugan ez a helyzet a vcore feszültséggel is.
1x a tápra gyanakodtam de most kapott lc power 750-et.
Nincs már kedvem több pénzt kihajingálni,légyszi segítsetek ,hogy lapot cseréljek v valami mást!Köszönöm!Config: intel q6600,8800 gt oc,p35ds3,corsair dominator 1066,2x1gb,2.2v

-
Sequadon
tag
Sziasztok!
A napokban kifeküdt Asus P5B-m helyett keresek új lapot. Ajánlottak ASRockot, meg Gigabyte-ot is. Állítólag egyre jobb az ASRock, de én mégis inkább a Giga felé kacsingatok. Mit ajánlanátok 15K körül? Néztem ezt (GA-EG41MF-US2H), de várok más ötleteket is. Lényeg h LGA 775, DDR2, SATA, és 5.1-es audio. Ezenkívül lehessen húzni is egy kicsit, egy E6300 lenne benne, és 3GHz amit ki szeretnék hozni belőle. Nos?

-
04ahgy
nagyúr
válasz
Jockey007
üzenetére
Előlapi és hátlapi kivezetéseket is nézted? Jack bedugását érzékeli? A szimpla tüske két oldalán (jobb és bal tüskék) egy-egy jumperrel kösd össze a kivezetéseket, és BIOS-ban legyen AC97-re állítva. Úgy hátha jó lesz.
Más: próbálj meg olyan hang vagy videofájlt lejátszani, amiről tudod hogy 5.1, és mindegyik csatornán szól (mondjuk másik gépen teszteled), és megnézed a fekete, narancssárga kimeneteket is. Hátha azok szólnak. Akkor már szűkült a probléma.
HGyu
-
Jockey007
aktív tag
ha valaki erre jár kérem segítsen

-
Jockey007
aktív tag
üdv mindenkinek.
segítségeteket szeretném kérni a következő problémával kapcsban.
alaplap gigabyte ep45-ds5
hibajelenség : nincs hang
amit csak találtam az összes driverrel próbálkoztam már.
a windows szerint is a legnagyobb rendben van minden. elvben tökéletesen működik a hangkártya. csak,hogy nem szól.
hardver hozzásadása: az eszköz megfelelően működik
fent is van a driver stb...
szinte mindent megpróbáltam ami eszembe jutott
bios frissités
új xp
cmos
stb...
nagyon megköszönném,ha valaki hasznos tanáccsal látna el.nagyon köszönöm mindenkinek az építő jellegű hsz-eket.
-
Rick4
félisten
válasz
popey37
üzenetére
Érdekes, volt anno egy Giga 965PDS3P lapom, az most is a húgomnál megy egy E6320-szal 400X8-on 7/24-ben, de ment neki a 450-es is gond nélkül. A mostani lapomat cserélném le (adataimnál) és csakis azért, mert ebben 2 db pci csati van, viszont vettem egy akkora VGA-t, hogy rálóg a hűtése az egyik slotra, így az audigy2-m épp dobozban pihen.
-
lemusz
addikt
Hello!
Megrendeltem egy szettet. Alaplap: Gigabyte M68M-S2P
Most nézem, hogy a Memoria support listáján nincs a Kingmax 1GB DDR2 1066MHz. Ilyenből rendeltem mellé 2db-ot. Teljesen abban a tudatban voltam, hogy rajta van a listán...
Lehet h nem lesz jó hozzá? :S
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Segítsetek nekem egy mondatban. Adott lenne egy E5300-as proci , most vidáman megy alapfesz alatt 3.6-3.8-on egy Asrock lapban, beletenném egy EP43-DS3-ba, menne e ezzel jól? Pontosabban a lap tud-e ennyit? Köszi! -
04ahgy
nagyúr
Nyomj egy CMOS clear-t. (Áram legyen kihúzva, jumperrel a megfelelő tüskéket rövidrezár, elemet ivesz, és az elem érintkezőket csavarhúzóval összezár. Ezeket egyszerre tedd meg, az a tuti.)
Telepíts frissen windows-t (vagy amit használsz).
A procid OPN kódja melyik ezen 3 közül (AMD oldalán csak ez a 3 szerepel)[link]?
A lapod CPU Support listáján ugyan szerepel egy 955-ös, de az 95W-osnak van írva, AMD oldala olyat nem is lát.
125W és nagyobb TDP-vel rendelkező Phenom / Phenom II procikat amúgy nem is támogat az alaplapod.HGyu
-
Ari18
őstag
sziasztok!
ma jött meg az új processzorom. Phenom II X4 955. A problémám az az, hogy csak 2 magosnak ismeri fel, holott a kompatibilitási listáján szerepel. Erről a lapról lenne szó rev. 2.0-ás A legfrissebb bios van rajta. Tud valaki segíteni?
-
enemy107
senior tag
"ez a párhuzam viszont nagyon érdekes, hogy 2 tizeddel több fesz kell a procinak bizonyos ram sebesség/beállításoknál..
"Nem általánosítani akartam, mert nem lehet. Az én lapomban kingston HyperX-el ez volt, Crucial ballistixel teljesen más,1.38V(proci). A két feszt is emelheted nyugodtan ahogy 04ahgy fórumtárs mondja. Ha úgy kívánja. Azok normális értékek.
-
Sabre
őstag
Urak

este próbálkozom.
ez a párhuzam viszont nagyon érdekes, hogy 2 tizeddel több fesz kell a procinak bizonyos ram sebesség/beállításoknál..

-
enemy107
senior tag
Ha auton hagyod a memók időzítését, rakhatod turbora a profiljukat, az állít az időzítésen.
1066-on vagy fölötte valamivel jobban megy azért, de például van egy E5400-ánk, 1000MHz-ig(ram) elég a procinak 1.264V 3.5 GHz-re, 1066-ra teszem a memót, 1.47V kell a procinak a prime stabil működéshez, és 2X1 gigás rammal használjuk, nem is 2X2-vel. -
enemy107
senior tag
A termination és pll-re gondolsz?
A termination a max alsó feszültség, ne nagyon bántsd, 45 nanósan könnyen ki lehet vele nyírni. A PLL az órajel előállításáért felelős PLL áramkörök feszültsége. Ezt se nagyon nem vagy még olyan FSB-n hogy ehhez hozzá kéne nyúlni szerintem. Van olyan 5200 aminek 300-nál vége van, ez változó, enyém 345-öt ment. Az egyik topicban egy fórumtársé vígan futkos 400-on. A 370-380 már nagyon jó. Ugye semmi nincs auto-n? A(G) MCH Freqency Latch azt ki lehet próbálni AUTO-n. -
Sabre
őstag
válasz
enemy107
üzenetére
Akkor ezen ne lepődjek meg akkor.
Tegnap feltettem a legfrissebb F9-es biost, nem mintha számítana utólag nézve

A vicc az, hogy a procim párja p35-ds3ban 3900 körül ketyegett

Na mind1, most 12x290 amin hajtom, eddig orthos stabil.
Én valami 1.32 körül adok most a procinak, az alatta lévő két proci fesz mit takar?
A középső valami max fesz, a legalsó meg amikor nem terheled visszaveszi a szorzót és ennyi feszt ad neki?Nekiállok a ramokat is felhúzni mellé, mert 800 körül poroszkálnak c sak
. -
davidsone
addikt
hali!
ha ajánlhatok jó alaplapot 30környékén mindenképp a gigabyte p55a ud3 az!
tesztelgettem, fürge, tuning barát usb3.0, gyorsabb sata...
jó ideig jó kis lap marad... -
enemy107
senior tag
Szia!
Nekem is volt E5200 ráadásul M0(SLAY7) azzal sem tudtam 3.5 GHz fölé menni, csak 1.4V környékén. Rápróbálhatnál esetleg magasabb FSB-re,
333X10.5 nekem ez 1.28V-on ment stabilan, 1066-on a ramok. A gyári feszüket oda kell adni nekik, mivel 2 gigásaid vannak lehet MCH is kér még. Max 1.3V. -
Sabre
őstag
sziasztok!
régi giga lap kedvelőként a lap cserénél maradtam a márkánál.
egy 965-ps3 volt eddig, ami beta biossal egy E5200-at betonstabilan vitt 12x300-on, igaz kellett rendesen feszelnem ( 1.375 V ).
Az utód egy EP43-UD3L lett.
F6 bios van rajta, a legfrissebb F9.
Kínszenvedve tudtam a 3500-3600mhz környéként összehozni az F6-ossal, ráadásul az 1066-os ramjaimat még el sem kezdtem nézegetni mit tudnak, mert az előző lapban csak 800on használtam őket mert 1066ot nem támogatott ram terén....
érdemes az f9-et feltenni, lehet benne annyi hogy jobb lesz a tuning kicsit, stabilabb lesz?
évek óta nem foglalkoztam ezzel, mióta az E5200at belőttem az előző lapban, nem vagyok már naprakész

-
04ahgy
nagyúr
-
STREEX
csendes tag
Helló srácok, a következő a problémám jó ideje:
Alaplapom: gigabyte ep45t-ds3
Vga-m: Gigabyte 4870x2
Ha elindítok egy játékot vagy bármilyen 3d-s benchmarkot ezekhez
hasonlóan hibás lesz a kép(de nem mindíg):

[IMG]http://iaro.3dmax.hu/images/2010/10/25/falloutnv_2010-10-25_15-39-56-31.jpg
[IMG]http://iaro.3dmax.hu/images/2010/10/25/falloutnv_2010-10-25_15-39-50-75.jpg
ha nyomok egy egy Alt+Tab -ot (vagy felbontást váltok) és visszamegyek akkor vagy végleg megoldódik a gond vagy nem.a Starcraft2 vagy a fallout new vegas esetében pedig ha nem csinálok semmit a hibák megjelenésétől számított kb 20-30 másodpercen belül akkor újraindul a gép.
A Hőmérsékletekkel nincs gond és kipróbáltam a régi winchesteremmel is amin egy másik operációsrendszer van úgyhogy (gondolom) biztos hardveres a probléma.
Aztán következő dolgok történtek: Visszavittem a videókártyámat garanciára de 2 hét alatt megállapították hogy semmi baja.
Szóval a kérdésem hogy szerinetek miben lehet a gond? Az alaplapban? Vagy annak ellenére hogy a másik winchesterrel is ezt csinálta lehetséges hogy mégis valamilyen szoftveres (vagy bios?) probléma lépett fel?esetleg volt már valakinek ugyanilyen grafikai bugja?
-
Sziasztok!
Van egy kis problémám, amit az alaplapom topikjába írtam le részletesebben, ott viszont nincs nagy pörgés... ezért ide [link]elem, hátha valaki szánna rá időt, és megnézné
Tuning téma, de valamit nem tudok, vagy nem jól tudok, mivel nem szoktam tuningolni.
Köszönöm előre is!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
tapppeeer
üzenetére
Nem Samsung F3-as tányéros a merevlemez véletlenül? Az ugyanis SB850-es déli hidat tartalmaz, ami a fentebb említett Samsung merevlemezekkel együtt ismert inkompatibilitással rendelkezik. A HDD firmware frissítésével, valamint a SATA3 portok SATA2-es üzemmódba átállításával orvosolható.
SATA ODD nem tud slave lenni, SATA adatbuszon csak master van.
HGyu
-
tapppeeer
tag
Sziasztok!
Váltottam egy Gigyabyte GA-880GA UD3H alaplapra. A gondom az, hogy egy SATA2-es vinyót ha rárakom a SATA 3.0 csatlakozóra, akkor nem találja meg a vinyót bootoláskor...
Pedig alaplap leírása szerint simán mennie kéne. Így viszont most a SATA2-esre van rakva, és működik is, de mivel már csak egy SATA2-es csati maradt a gépen, amin pedig a DVD-író van (ráadásul SLAVE-ben), még egy SATA2-es vinyóval bajban leszek...Köszi előre is a válaszokat!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
karicsek
üzenetére
Be kell állítani a DRAM Voltage értéket is, a RAM-ok matricáján levő értékre.
Az időzítések jók első körben Auto-n, de később manuális módosítás kellhet. Lehet, hogy kismértékű MCH feszültség emelésre is kényszerülsz.Szerk.: konfigod ki kellene tölteni, hogy érdemben segíthessünk is.
HGyu
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Nekem egy GA-P43-ES3G alaplapom van.
Geil Black Dragon memóriákat vettem hozzá. (Geil Black Dragon PC2 8500 1066 MHZ 2 GB x 2 DC kitt)
Sajnos, a gép csak 800 MHz-nek látja, és, ha 1066-ra állítom, kékhalál.
Segítséget kérnék, hogy 1066-on tudjam használni a memókat. Nem vagyok egy tuning mester, ezért sajna elég aprólékosan kellene a beállítás menete.
Mit kell beállítanom, hogy biztosan működjön.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv Karicsek -
kpal
nagyúr
Szerintetek jó aza SPDIF kábel amit kaptam anno az AsRock 4coredual-sata2 laphoz sz használható a Giga p35-s3g laphoz ?
-
-
04ahgy
nagyúr
-
-
Doblós
aktív tag
Üdv!
Őt cserélném le,mit tudnátok ajánlani?
[link] -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
stevewonder
üzenetére
GEIL-t semmiképp ne vegyél hozzá. OCZ-vel szintén sok a gond. Mushkin, G.Skillnek meg nincs normális itthoni garija, ha küldözgetni akarod ha elromlik, akkor vehetsz, amúgy gondmentesek.
Itthoni, de jó RAM a Corsair és a Kingmax.
Személy szerint Phenom II / Athlon II mellé (Thuban alattiakhoz) alacsony időzítésű, 1333MHz-nél nem nagyobb frekvenciájú memóriát javaslok. (Corsair Dominator GT, Crucial Ballistix.)
Thuban mellé már 1600MHz is mehet, de a márkák a fentebb említettek legyenek.HGyu
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy giga 785g lapot. Ddr3 memóriával mik a tapasztalatok. Mennyire kényes rá? Mushkin, ocz vagy gskill 1600 cl7-es vennék bele, ha megeszi.
Köszi előre is, hogy segítetek.
-
popey37
addikt
kellene kis segítség egy p43 /giga/ tuningjához.
hogyan lehet, ha lehet egyáltalán nagyobb fsb-t kisajtoni belőle mint 415 mhz? -
kariad
senior tag
Sziasztok!
Gigabyte EP41-UD3L létezik, hogy nem támogatja a 2x1Gb OCZ PC2-8000 Titanium Alpha VX2 CL 4-4-4-15 ????
előre is köszi!
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémát fedeztem fel véletlenül a gépemen. EP41-UD3L alaplapom van , egy Core2Duo 6420 procival, amiben elvileg 8*266=2,13GHz-en mennek a magok. Fel volt téve a Gigabyte Easy Tuner6, illetve az Energy Saver is. Az előbb vettem észre, hogy a 2,13 helyett 6*266-on megy a két mag, vagyis 1600-n, bármit csinálok. Leszedtem a két progit, de a helyzet nem változott. A BIOS-ban 8*266 van, és a POSt-nál is ezt írja ki.

Csak a WIN alatt veszi vissza a szorzót 6-osra, de ott fixen, mert a benchmark eredményeim is azt mutatják. Nincs túl nagy kedvem újrarakni a Win7-t....
Nincs valakinek ötlete mi lehet a baja?
-
LucaToni
tag
GIGABYTE M68M-S2P hi mit tudnátok erről mondani mi a hátrány + előnye
-
popey37
addikt
jó pörgös ez a topic, be kellene záratni

-
shteer
titán
giga HD5670 vga vajon miért nem ad grafikus képet, ha nincs rajta az eredeti venti?

GV-R567OC-1GI -
enemy107
senior tag
válasz
u600-cbr600
üzenetére
Szia!
Igy igaz, ott a vége a lapnak, nekem is volt egy, az 250-ig birta.
-
u600-cbr600
csendes tag
Helló!
Olyan gondom lenne hogy, van egy giga 945gcm-s2l lapom ha az fsb-t 260 fölé emelem akkor nem látja a sata-n lévő eszeközöket. Celeron 430-as cpu van benne. Itt kifekszik a lap vagy mitől lehet?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne venni egy EP45-UD3-at, rev1.0-ás. Érdemes lenne megvenni 20k-ért? Mennyivel jobb a rev1.1? jó alaplap egy Q9300 alá?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Miit gondoltok, létezik az, hogy egy Gigabyte X48-DQ6-os deszka nem bírja dualban hajtani a Geil Black Dragon ramjaimat? Ha dual-ba rakom be őket, akkor csak monoton sípolást hallat, ha csak az egyiket, akkor elindul, ha mind a kettőt, de közvetlenül egymás mellé (egyik a sárgába, másik a pirosba), akkor is megy, viszont az úgy nem dual ugyebár.
A memóriák KIT-ben lettek véve, az előző lapomnál (P35-DS3L) pedig gond nélkül mentek dual-ban!Legfrissebb bios van rajta, a ramok 800-asok CL4-es időzítéssel, de egyelőre nem is állítottam még el, CL5-ön próbáltam. Bios reset is volt, használtan vettem a lapot. Ötlet?
(a korábbi tulaj állítja, hogy nála ment dualban, OCZ Premium 1066-os ramjai voltak hozzá)
-
-bh-
aktív tag
Hello
M.I.T. menüben, DDR2 voltage controll-nál tudsz még adni a ramnak fesz.t; de attól még nem fog nagyobb frekvencián menni a RAM... ahhoz a CPU Frequency-t is emelned kell (mivel annak órajeléből osztja vissza az AMD a memória órajelét, ha jól emlékszem...).Külön szorzót erre a célra a lap manuljában nem láttam...
Ha emeled, akkor a PCI-Express órajelét mindenképp fixáld 100Mhz-re, mert az is emelkedni fog az "FSB" emelésével. (és a legtöbb videokártya ezt nem szereti...)
Mondjuk nem vagyok AMD-expert, de tuning-oktatást ebben a topicban biztosan fogsz kapni
-
apyka
tag
Sziasztok!
Van 2*1GB geil ultra ramom és egy gigabyte ga-m57sli-s4 lapom az időzítéseket átállítottam 4-4-4-12-re viszont csak 804Mhz-n megy, feszt hol tudok neki adni és mennyit kell? -
xmad
őstag
a giga EP45-UD3LR -től van valakinek tapasztalata? hezitálok kicsit az a lap között meg az Asus P5QD Turbo között.. nektek mi a véleményetek?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Hát belebújt a szellem a gépbe.
A 25 perc prime már bíztatóbb, de nálam is már előfordult, hogy ment fél óra prime, aztán gta 4 kékhalálozott 1 óra után. -
JoolsNOS
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Valószínü prime előbb jelez hibát, mint kékhalál, bár mind1 melyik következik be, ha bekövetkezik akkor a tuninggal lesz a gond. Ha ez lesz akkor egy tuning topikban érdeklődj a stabilitás érdekében. Sajnos én intel procikhoz abszolut nem értek.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Hát a primnak legalább fél óra kell hiba nélkül, hogy kijelenthesd stabil a tuning (illetve a proci) De azt mondják ha biztosra akarsz menni akkor legalább 2 óra

És persze közben figyelni hőmérsékletet nehogy az legyen a gond. -
JoolsNOS
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Mennyit primoltál?
-
sgergi
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
-
sgergi
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Vezérlőpult/ Rendszer/ Speciális/ Indítás és helyreállítás/ Beállítások/ Rendszerhibánál az újraindítást kapcsold ki. Ekkor meg tudod nézni a kékhalál feliratát. A procit kicsit kéne nyúzni, hátha az nem bírja.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Procit kitesztelted primal vagy ibtvel?
-
sgergi
veterán
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Nem igazán magas még ez a hőmérséklet, tehát nem feltétlen amiatt fagy. Azt kellene megnézni, hogy amikor odarakod a ventit, akkor nem fagy-e le. Ha nem, akkor nem a melegedés a gond. Ha mégis hűteni kell, akkor pl egy 6cm-es venti 5V-ra kötve megoldás lehet. Más nem melegszik ezen kívül?
-
s.s.j.goku
tag
Hali
Adott Gigabyte P35C-DS3R alaplap,gond az vele,hogy a hőmérséklet alapon 45 fok,játék alatt 51-52 fok.A gép mostanában többször kék halállal kifagy sajna,általában hosszú több órás játék közben,lehet ez az oka????
Chipseten gyári hűtőborda van.
Quad 6600 (9*333),800 Mhz Geil ram,500Chieftec,Win7
Csak proci huzva,többi minden alap.
Azon gondolkodom veszek rá ventit,de a VGA és Thermaltake Big Typhoon proci hűtő között kicsi a hely.12 cm-is Coolinkal megfujattam egyből lement 39-re csak hát nem fér oda,még fentről sem mert procihűtő fölé lóg. 5-6 cm-is beférne,de azok 5000-6000 fordulaton pörögnek,valszeg tul hangosak.
Furi hogy a proci 38-fok a lap meg 45.
Javaslat? -
s.s.j.goku
tag
Hali
Adott Gigabyte P35C-DS3R alaplap,gond az vele,hogy a hőmérséklet alapon 45 fok,játék alatt 51-52 fok.A gép fagyogat sajna,lehet ez az oka????
Chipseten hűtőborda van,passziv hűtés.
Azon gondolkodom veszek rá ventit,de a VGA és Thermaltake Big Typhoon proci hűtő között kicsi a hely.
Furi hogy a proci 38-fok (Quad 6600) a lap meg 45.
Javaslat? -
AxBattler
félisten
Üdv!
Már kérdeztem máshol, de beírom ide is - úgy látom, ez a topic forgalmasabb.
Szóval a héten beújítottam egy ga-880gma-ud2h lapot. Nagggyon kafa...
Egy problémám van csak vele: nem indul el az EasyTune (Win7 x64)... Hiába próbálkozok a legfrissebb változattal, a telepítés után sehogysem sikerül elindítanom.
Mit ajánlotok, mihez kezdjek?
-
xmad
őstag
hali srácok!
van nekem itthon egy G31M-ES2L alaplapom, az E5400 gond nélkül megy benne 330-340 fsb-t.
barátnőm vett magának egy G41M-ES2L alaplapot és az én procimat raktam bele, de abba az alaplapba még 220fsb nél is mindig vissza áll a tuning beállítás alapra.. semennyire se brija az fsb emelést.. ez mitől van?
-
válasz
erichzsolt
üzenetére
Szerinted a lapod hogy tudna DS-ben kezelni egyetlen modult?

-
-bh-
aktív tag
válasz
Morfeusz30
üzenetére
Procc annyin megy, mint aláírásodban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Avaria: Iron Rule - Újabb magyar CRPG Kickstarteren egy ismerős csapattól
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

.