Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Salomon bakancsokkal, esetleg pont ezzel: X ULTRA WINTER CS WPEgy ilyet vettem, de az a problémám, hogy rohadt meleg a cipő még a -5 fokban is, izzad benne a lábam. És nem tudom, hogy a lábam a hibás (ha jól emlékszem csinált hasonlót más cipőben is) vagy a cipő túl extrém Magyarországra
Ha a lábam a hibás, akkor mit javasoltok, van erre valami workaround?Köszi!
-
Speeedfire
félisten
válasz
macilaci78 #1013 üzenetére
Nézőpont kérdése. Végül ez lett. Világosbarna színben.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Speeedfire #1011 üzenetére
Ami nem fogja a bokát, az nem bakancs.
Ez sem gumicsizma.
-
troland26
őstag
válasz
macilaci78 #1010 üzenetére
Köszönöm szépen akkor a linkelt Corman bakancs felé orientálódok .
-
macilaci78
nagyúr
válasz
troland26 #1009 üzenetére
Haix talpa aszfalton hamar elkopik, és nem az a varrott fajta, szóval a gyakori talpcserével együtt a felső rész is hamar kopik. Ezzel együtt persze kényelmes.
Amit linkeltem, azt most talpaltattam újra a Domával, téli autógumi palástját tette rá. Téli félcipőmön is ilyen van, többet bír, mint a bakancs sarka, és könnyű is talpaltatni.A linkelt bakancs nem bélelt, de én a sima zoknikkal sem fáztam benne, de a talpa hideg, tömör gumi. Ezért tettem bele egy közepesen komoly talpbetétet (parafán filc) és azzal nincs gondom. 4 év után cserés lett, egyrést a filc is bolyhosodott, másrészt a parafa is mállott már.
Ami a fontos: a bőr jól bírja, hetente boxolom, a ringlik nem szakadnak ki, de tartalék cipőfűző legyen nálad, mert eszi és idővel elszakad. A talp és a betét meg cserélhető. Az orra nem acélbetétes, ami munkavédelem szempontjából nem tudom, mennyire felel meg neked, de legalább nem hideg.
Van néhány pár vádlira felhúzható sízoknim, normál utcai viseletnél nincs rá szükség, térdig érő hóban igénylem csak.
A nyelve a 7. ringliig le van varrva, ha jól van fűzve, megkötve, nem ázik be, egyszer 3 lépés erejéig a térdig érő vízen is átgázoltam, száraz maradt a zokni. -
troland26
őstag
válasz
macilaci78 #1008 üzenetére
Én is valami katonai bakancsban gondolkodnék ami bírja az igénybevételt és lehet újra talpaltatni . ( kb 3-4 hónap alatt el koptatom a ciő/bakancs talpakat melóba ) Fontos lenne , hogy ne legyen nagyon hideg ...az a tartós bakancs amit korábban linkeltél elég jó lehet . vagy Haix bakancsokról vélemény esetleg még valami strapabíró katonai ami ajánlott ?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #1006 üzenetére
Nemtudom hány éves vagy, milyen az öltözködésed, de egy oldskool és egy sk8 mindenkihez befér szerintem. - szerinted
Kortól függetlenül 2 méter magas, 150 kg vagyok. Nem veszek fel tornacipőnek látszó lábbelit utcára.
Az átmeneti és nyári cipőket csináltatom a Doma Cipőnél 18-25k áron, bakancsból mindennapos viseletre jó a katonai, munkahelyen bakancsos évszakban van benti cipő a fentiekből, a Cat bakancs megtetszett, egyszerű, varrás nélküli orrész, de nem merem úgy rúgni, mint a katonait.
A fenti cipők közt van vajszínű, fekete, barna, sportosabb varrott felsővel és egybe bőrből való is, farmerhez pólóval, galléros pólóval, inggel, esetleg nyakkendővel, sportzakóval is elmegy, de a csinosabb egyértelműen öltönyhöz. Rövidnadrágot nem hordok, ha mégis, akkor a vajszínűvel, titokzoknival. Nyaraláskor szandál, zokni nélkül.3 éve pénz nem számít alapon bementem az Alleeba átmeneti cipőt venni (Office Shoes, Deichmann, Salamander, Humanic, csak hogy a legnagyobbakat említsem) és nem találtam olyan cipőt, ami tetszett volna és kinéztem volna belőle, hogy legalább 2 évet kibír. Fel se próbáltam semmit.
-
F34R
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #1006 üzenetére
28 vagyok, voltak DC, Vans, Osiris, Emerica cipom is, meg amikor vartak is oket. Amiota csak vulkanizal a 90%-a azota hamar hullannak (elotte is max 1-1,5 evet birt).
Bakancsal is ugyan igy vagyok, ami silany ragasztasu es nem massziv az szetmegy a labamon.
Mondjuk 46-s meretben nem egyszeru talalni semmi jot(#1005) macilaci78
Van par olcsobb CAT sajnos amin csak "al" varras van, azok nem birnak annyit, nyilvan atmeneti cipobol tobb hullik, mert azokat tobbet viselem mint a bakancsot.
-
K1nG HuNp
őstag
17 évesen éppen a második éveiket húzzák a vans cipőim. Sokmindent láttak már és teljesen rendben van a minőségük, se egy szakadás, se szétválás, se semmi. + én még nem takarítottam meg őket egyszer sem, szerintem jobban néznek ki betörve/használtan/retkesen
Pesti/debreceni gimikben elég gyakori, bár szerintem ez nem egy rossz dolog.
Nemtudom hány éves vagy, milyen az öltözködésed, de egy oldskool és egy sk8 mindenkihez befér szerintem. A telet is lazán bírja, legalábbis tegnap esőben cammogtam haza és különösebben nem fázott a lábam, igaz én mindig kosaras nike zoknit huzok.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Speeedfire #1001 üzenetére
Azért érdekelne a szára is, mert az orra alapján a képen nem bakancs van.
F34R: nekem ez a szép bakancsom, ez pedig a tartós. A tartóson a bőr újszerű 5 évesen is, a talpát cseréltettem, illetve már megvételkor tuningoltattam egy meleg talpbetéttel (parafa hátfalas filc), egy kicsit sem hideg, nem csúszik. A Cat nem bír annyit, a szára is alacsonyabb, nadrágszáron felszökik a tél fagyos lehelete.
-
F34R
nagyúr
válasz
Kb semeddig sem birna... Nekem ilyen tipusu cipok havonta hullnak szet.
Nalam meg mindig a varrott, ragasztott a nyero (igaz nem olyan trendi) amik strapabirobban voltak, -
b.kov
senior tag
válasz
Office Shoes-ben CAT bakancsok? Én tavaly vettem 28-ért, imádom.
-
Speeedfire
félisten
Ma voltam bakancsot venni (illetve csak akartam, mert semmi sem tetszik, vagy g*ci drága). Megtetszett egy HH 30e-ért az egyik playersroom-ban. Ilyen volt az összes. 3 párt is megnéztem. Azért az komoly, hogy ilyeneket akarnak elsózni ennyiért...
-
F34R
nagyúr
Tudtok nekem Jo, varott (es ragasztott) cipot mondani? (sportos, vagy deszkas tehat dc, globle, vans, element, osiris, nike stb johetnek szoba)
udv
-
bzs73
őstag
Üdv.
Új panama jack bakancs nem egyformán törik. Vagyis hát az egyiken nem látszanak a ráncok, a másikon meg igen. Puha finom bőr, csak így nem egyforma a látvány. Egyébként elég sok ilyet látok, hogy egyik fele jobban rácosodik, törik, még a másikon nem látszanak ezek. Az ilyennel mit lehet tenni? A franc bánná hogy ráncos, megtörik a bőr, csak legalább mindkettő törne akkor hogy egyforma legyen. -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm kitalálta, hogy kell neki egy ILYEN cipő..
Több óra keresgélés után én semmi információt nem találtam, hogy a Nike valaha gyártott volna ilyet, de nem is érdekli neki ez tetszik ilyen kell.
Esetleg erről a "fateisthat.com" oldalról rendelt már valaki?Köszi
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok, szerintetek velúr és nubuk bőr impregnáló sprayt fújhatok sima bőrre?
-
Land
veterán
válasz
Speeedfire #991 üzenetére
Pont ezért agyalok azon, hogy 20-25 ezer Ft felettit butaság választani, mert egy centivel sem bírják tovább, mint a drágábbak. Garancia mindre 6 hónap van, utána pedig felesleges kardozni a boltokkal...
-
Speeedfire
félisten
Nekem is hasonlók voltak, annyi, hogy én a tisza és a superstar mellé vettem new balance-ot. Eddig jól bírja. Kényelemre messze veri a fenti 2 márkát, meg a dc-t is. A tartósság majd elválig. Nálam eddig egyik márkás se bírta sokáig az utóbbi években. Előtte meg rendre 2-3 éveket bírtak.
-
Land
veterán
Utóbbi években volt 3 Tiszám (hamar szétestek...) és most egy Adidas Superstar.
20.000-25.000 Ft körül melyik márka lenne ajánlott hasonlóan fiatalos kinézetben mint a fentiek?
Annyi lenne az elvárás, hogy bőr legyen, kényelmes és minőségi.
CCC-s Lasocki cipők jó minőségűek?
Offies Shoest is néztem, de annyi márka van, hogy beleőszülök mire végigbogarászom mindet. Pl. Napapijri, Lumberjack, Boxfresh, Tommy Hilfiger, Lacoste, Skechers, Geox, New Balance.
Ezek közül van kerülendő vagy melegen ajánlott? -
mark!
őstag
ecipo.hu-n kinéztem egy drágább cipőt (adidas tubular shadow), és ahogy olvasgattam véleményeket, van aki aztmondja hogy nem eredeti cipőket árulnak. valakinek személyes tapasztalata ilyennel kapcsolatban, esetleg az ellenkezőjéről?
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata a Polo Ralph Lauren cipőkkel? Szeretnék venni egyet, de jó lenne, ha minimum 2-3 évig kibírná, ősszel-tavasszal használnám.Ez lenne a kiszemeltem. link
Köszi. -
K1nG HuNp
őstag
Air Jordan 11 Space Jam-el van valakinek tapasztalata? Mennyire bírják a strapát?
A nyáron vettem egy Jordan 1 New Love-t, de kicsit befürödtem a sárgával, sokkal kevesebb dologgal néz ki értelmesen mint gondoltam (kb csak fekete farmer)..
-
Speeedfire
félisten
Tudtok ajánlani hasonló kinézetű cipőt, mint a tisza compact, vagy az adidas superstar? Egyik nem kényelmes és elég szépen kopik (alul, fölül), míg a másik egyszerűen szar.
-
tDr1v3r
veterán
Urak, a Tisza cipok mennyire ajanlottak mostanaban? Jo tiz eve volt ket par Compactom, ot eve csereltem le oket ket par Adidas Superstarra de mar mindketto enyhen a halalan van es ujra elkezdtem ebbe az iranyba kacsintgatni... tudom hogy egy idoben voltak minosegi problemak de mostansag nem tudom hogy hogy allnak.
-
madmike
őstag
válasz
macilaci78 #975 üzenetére
Köszönöm, de ez nem az én stílusom.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Helly Hansen Trivann van valakinek? Jó bakancs? Alapvetően a Forester jobban tetszik, de 20.000Ft-ért ez elég jó vételnek tűnik, Forestert pedig 30 alatt nem találtam.
Vagy ha nem ez akkor 20-25 magasságában mit tudnátok javasolni télre utcára?
ecipo.hu-val kapcsolatos tapasztalatok?
-
carl18
addikt
válasz
gergo5991 #972 üzenetére
Csak mert nálatok rohangál pár páva ilyen cipőbe nem jelenti én is az vagyok.
Régóta tetszik, magyarország nincs is belőle szerintem. Ha nekem ez tetszik akkor miért baj?
Mutasd már meg akkor te mit hordasz, lehet nekem az nem fog tetszeni
Én meg az olyan embereket nem bírok akik beszükült látókörüek és csak a saját világukat akarják másra erőltetni. -
carl18
addikt
Üdv mindenki! Érdeklődnék ismere valaki hasonló kinézetű cipőt?
Van egy cipő ami nagyon tetszik 2006-7 fele volt nagy divat ausztráliába. Internetten körül néztem sehol se lehet már kapni, a cipő neve Kustom Kontage.
Ha ilyet nem is tudok venni, hasonlót ismer valaki?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta Marc utcai (sportos) cipőket hordok (mondhatni Marc-ahű vagyok
). Általában 1,5 - 2 évig szoktam őket hordani, elég strapabíróak és nagyon kényelmesek, igazi minőségi lábbeli.
Viszont azzal szembesültem, hogy már konkrétan alig lehet kapni, 2 éve még sikerült vennem, akkor még a gyártó weboldalán is láttam választékot, mostanra viszont teljesen eltűntnek látszik.
Nem tud valaki egy olyan üzletet vagy akár webshopot ahol még lehetne választani (amiket én néztem ott szinte nincs is ffi)? Vagy ha ilyen nincs, akkor ajánlani tudnátok-e olyan márkát ami hasonlóan minőségi és megbízható? Josepf Seibelt néztem még, de ott szintén alig van utcai - sportos választék.
Előre is hálásan köszönöm! -
macilaci78
nagyúr
válasz
overclockerr #966 üzenetére
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Cipőt szeretnék vásárolni, konkrét elképzelésem még nincsen. Valami szolidabb, kb mindenhez hordható strapabíró lábbelit keresek.
NB 574, Adidas Superstar, Lacoste márkákat néztem, minőségre lennék kíváncsi.Előre is köszönöm a segítséget!
-
gergo5991
őstag
válasz
pityaa23 #964 üzenetére
esetleg ezek között nem találod meg? bár amit néztél az oldalon w-vel van jelölve mint women, az első fehér(szürke?)-kék kombó is nagyon jól néz ki amúgy.
Oldalról rendeltem már filling pieces cipőt is, rendben van megbízható szerintem, bár én a szlovák oldalról rendeltem mivel felvidéki vagyok. Ha esetleg innen rendelnél irjál pm-be és tudok 10% kedvezményt.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Ezt az Adidas modellt keresem, de sehogy nem tudok rábukkanni. Nem tudjátok véletlenül melyik lehet? KösziADIDAS Iniki lehet?
-
gergo5991
őstag
van kék-barna vans sk8 hi-om, jó meleg cipő télére meg minden, de pld az nem tetszett benne hogy puha a talpa, mivel abban melóztam és volt hogy kellet párszor rugni egy nagyot, kb semmit nem ért mert elhajlik a cipő, Am elég jól össze van rakva, nem esett még szét ami nálam csoda, szóval ha nem zavar hogy puha igen hajlékony a talpa akkor ajánlom
-
mark!
őstag
télre szeretnék valami magasszárú cipőt, vans sk8 hi ami tetszik, esetleg half cab. most authenticet és era 59-et használok. elég erősen ragaszkodok a vans-hoz, de szóba jöhet más is.
(vans x supreme sk8 hi public enemy az álmom, de 200k-ért..)
-
gergo5991
őstag
valakinek van adidas tubular invader strapje? elég jó áron hozzá lehet most jutni, 15k ft kb.
-
Szevam
senior tag
válasz
macilaci78 #955 üzenetére
Köszi a tippet
Igazán izgi témákkal kecsegtet az oldalIgazából az érdekelne hogy hol lehet Budapesten vagy tőle nyugatabbra (agglomeráció) olyan alacsony sarkú szandált venni, ami nem megy tönkre fél vagy egy év alatt?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Szevam
senior tag
Itt ne akarjak női cipőkről kérdezni ugye?
-
macilaci78
nagyúr
Ha már cipő, jó szívvel tudom ajánlani a Doma Cipőt.
8-10 pár cipőt csináltattam vele, teljesen elégedett vagyok velük, az egyedi igényeket is tudja teljesíteni.
Saját darabok. -
tDr1v3r
veterán
válasz
milkabrams #951 üzenetére
Szia,
Nekem egy Helly Hansen Stockholm bakancsom van, fekete. 35 körül volt asszem tavaly decemberben, persze jóval túllóg a kereteden de ha többet költenél rá csak ajánlani tudom, nagyon faszán bírta a telet nálam.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Milyen strapabíró bőrcipőt ajánlanátok őszi és téli viseletre?
Vagy télre külön bakancsot, a lényeg hogy vastag bőr legyen, ne agyoncicomázott, inkáb "katonás" kinézet.
Ár 25-30, nagyon max 32k
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest