Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
troland26 #1009 üzenetére
Haix talpa aszfalton hamar elkopik, és nem az a varrott fajta, szóval a gyakori talpcserével együtt a felső rész is hamar kopik. Ezzel együtt persze kényelmes.
Amit linkeltem, azt most talpaltattam újra a Domával, téli autógumi palástját tette rá. Téli félcipőmön is ilyen van, többet bír, mint a bakancs sarka, és könnyű is talpaltatni.A linkelt bakancs nem bélelt, de én a sima zoknikkal sem fáztam benne, de a talpa hideg, tömör gumi. Ezért tettem bele egy közepesen komoly talpbetétet (parafán filc) és azzal nincs gondom. 4 év után cserés lett, egyrést a filc is bolyhosodott, másrészt a parafa is mállott már.
Ami a fontos: a bőr jól bírja, hetente boxolom, a ringlik nem szakadnak ki, de tartalék cipőfűző legyen nálad, mert eszi és idővel elszakad. A talp és a betét meg cserélhető. Az orra nem acélbetétes, ami munkavédelem szempontjából nem tudom, mennyire felel meg neked, de legalább nem hideg.
Van néhány pár vádlira felhúzható sízoknim, normál utcai viseletnél nincs rá szükség, térdig érő hóban igénylem csak.
A nyelve a 7. ringliig le van varrva, ha jól van fűzve, megkötve, nem ázik be, egyszer 3 lépés erejéig a térdig érő vízen is átgázoltam, száraz maradt a zokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest