- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
troland26 #1009 üzenetére
Haix talpa aszfalton hamar elkopik, és nem az a varrott fajta, szóval a gyakori talpcserével együtt a felső rész is hamar kopik. Ezzel együtt persze kényelmes.
Amit linkeltem, azt most talpaltattam újra a Domával, téli autógumi palástját tette rá. Téli félcipőmön is ilyen van, többet bír, mint a bakancs sarka, és könnyű is talpaltatni.A linkelt bakancs nem bélelt, de én a sima zoknikkal sem fáztam benne, de a talpa hideg, tömör gumi. Ezért tettem bele egy közepesen komoly talpbetétet (parafán filc) és azzal nincs gondom. 4 év után cserés lett, egyrést a filc is bolyhosodott, másrészt a parafa is mállott már.
Ami a fontos: a bőr jól bírja, hetente boxolom, a ringlik nem szakadnak ki, de tartalék cipőfűző legyen nálad, mert eszi és idővel elszakad. A talp és a betét meg cserélhető. Az orra nem acélbetétes, ami munkavédelem szempontjából nem tudom, mennyire felel meg neked, de legalább nem hideg.
Van néhány pár vádlira felhúzható sízoknim, normál utcai viseletnél nincs rá szükség, térdig érő hóban igénylem csak.
A nyelve a 7. ringliig le van varrva, ha jól van fűzve, megkötve, nem ázik be, egyszer 3 lépés erejéig a térdig érő vízen is átgázoltam, száraz maradt a zokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM4
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest