Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
D-s jogsi kell, viszont a D feltétele az ,hogy legyen C. Nem kell több éves gyakorlat (C után akár már másnap mehetsz D-re),de a D-hez be kell tölteni a 21-et. a 160K szerintem kevés, már pár éve több volt... Nálunk a társaságnál évente van orvosi vizsgálat. (ez ilyen belső vizsgálat). Kell hozzá PÁV2, én most nyár elején csináltam és olyan ~8K körül volt. Meg az újonnan kezdőknek, ahhoz, hogy munkát is tudjanak vállalni kell egy GKI kártya (gki vizsga, ez hasonló, mint az árufuvarozásnál volt régen a báf. asszem már ott is gki van ,de ezt nem tudom. Ez is olyan 100K körül mozog.). Én is friss jogsival mentem el dolgozni, úgy, hogy C-vel szinte minimális km-et vezettem. Meg nekem össz-visz egy mezei C-m volt és úgy jelentkeztem egy képzésre a helyi társaságnál és a többit amiket leírtam azt ott csináltam meg és a cég teljes mértékben fizette, és még fizut is kaptam a tanfolyam idejére.
, persze cserébe alá kellett írnom 2 évet. De akkoriban a bkv-nál is indítottak ilyen képzést, csak oda viszont kellett a 2 év C-s gyakorlat, ide meg nem. Jah még annyi ,hogy van pszihológiai vizsgálat is, de az is ilyen belső.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, persze cserébe alá kellett írnom 2 évet. De akkoriban a bkv-nál is indítottak ilyen képzést, csak oda viszont kellett a 2 év C-s gyakorlat, ide meg nem. Jah még annyi ,hogy van pszihológiai vizsgálat is, de az is ilyen belső.