Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Azanyámidegesistenit
Csak gyors ránéztem, megakadt a szeme az első mondaton és az jutott eszembe, hogy vajon már megint mi történt, mert én nem hallottam semmit, aztán látom ,hogy... rolf 
De ,h ne csak off legyen, Tegnap volvoztam egy picit.
Este mikor már nőtt a hó mennyisége, volt, hogy nem mozdult a vas a megállóból kifele, vagy a zöld lámpánál. Nah olyankor lükverc, egy kicsit hátra, majd előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak gyors ránéztem, megakadt a szeme az első mondaton és az jutott eszembe, hogy vajon már megint mi történt, mert én nem hallottam semmit, aztán látom ,hogy... rolf 
Este mikor már nőtt a hó mennyisége, volt, hogy nem mozdult a vas a megállóból kifele, vagy a zöld lámpánál. Nah olyankor lükverc, egy kicsit hátra, majd előre.