- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
zelenait
üzenetére
Üdv a topicban!
Gyors reagálás egy-két képre: a négytengelyes busz nem is olyan utópia, pl. volt a Neoplan Megaliner, ilyet még Magyarországon is láttam. De ilyen tengelyvariációval biztos léteznek még buszok, szerintem pl. Dél-Amerikában elképzelhető, ahol hosszú távú utazásokra használják a buszokat. Azt azért megjegyezném, hogy a Van Hool egyszerű, letisztult formavilága eléggé bejön.
A csuklós-emeletes buszról pedig szintén egy Neoplan, a Jumbocruiser jutott eszembe, ami műszakilag egy nagyon izgalmas darab, de félek, hogy több ilyen konstrukciót nem nagyon fognak bevállalni. 
A Berkhof Astromegát sikerült kipróbálnod? Egy időben szerintem ezt a buszt láttam sokat a Budapest-Veszprém vonalon dolgozni, kívülről sosem tűnt egy túl bizalomgerjesztő darabnak.

A Big Bus című filmben szereplő Kükllopszról a következő infókat találtam: "The whereabouts of the actual bus used in the film are not known." Tehát nem tudni, mi lett vele.
Amúgy nem vérbeli busz volt, egy főleg külsőségeiben kidolgozott járművet csináltak teherautó alapokra. Itt egy cikk róla, ennél többet sajnos nem tudok róla: Building the Big Bus
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A csuklós-emeletes buszról pedig szintén egy Neoplan, a