Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
zelenait
üzenetére
Üdv a topicban!
Gyors reagálás egy-két képre: a négytengelyes busz nem is olyan utópia, pl. volt a Neoplan Megaliner, ilyet még Magyarországon is láttam. De ilyen tengelyvariációval biztos léteznek még buszok, szerintem pl. Dél-Amerikában elképzelhető, ahol hosszú távú utazásokra használják a buszokat. Azt azért megjegyezném, hogy a Van Hool egyszerű, letisztult formavilága eléggé bejön.
A csuklós-emeletes buszról pedig szintén egy Neoplan, a Jumbocruiser jutott eszembe, ami műszakilag egy nagyon izgalmas darab, de félek, hogy több ilyen konstrukciót nem nagyon fognak bevállalni. 
A Berkhof Astromegát sikerült kipróbálnod? Egy időben szerintem ezt a buszt láttam sokat a Budapest-Veszprém vonalon dolgozni, kívülről sosem tűnt egy túl bizalomgerjesztő darabnak.

A Big Bus című filmben szereplő Kükllopszról a következő infókat találtam: "The whereabouts of the actual bus used in the film are not known." Tehát nem tudni, mi lett vele.
Amúgy nem vérbeli busz volt, egy főleg külsőségeiben kidolgozott járművet csináltak teherautó alapokra. Itt egy cikk róla, ennél többet sajnos nem tudok róla: Building the Big Bus
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Revolut
- További aktív témák...
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A csuklós-emeletes buszról pedig szintén egy Neoplan, a