Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Oh, akkor a bankot kell zargatni, hogy miért van ez így.. egy telefont megér szerintem.
(#5809) flanki:
"mellesleg 327 forint a mai világban nemhiszem hogy földhöz vág..."
Én az ilyen hozzáállást nem tudom megérteni. Nehogy neki kelljen rosszul éreznie magát, mert értetlenül áll a sztori előtt. Egyébként hogy néz ki az általad említett íratlan szabály? 1000 forint felett már érdemes pampogni, de 300 alatt még nem? Vagy fizetésedhez mérten százalékokban/ezrelékekben kell számolni, hogy hol a határ? Szerintem van értelme kideríteni mi okozta a mátrixban a hibát, mert ha a jövőben többször is előjön, idővel sok lóvét is veszíthet (vásárlási szokástól függően). Nomeg, az is lehet, hogy nem hiba csak valami változott a banknál, akkor pedig nem árt előbb-utóbb váltani
. -
ZsZso
Közösségépítő
Nem hiszem, hogy amiatt lenne ... igaz én a PayPalon fekvő pénzzel fizettem, nem vont le még többet idén egyszer sem.
1. Nézd meg mit mutat a PP, valóban 1 USD -t fizettél -e.
2. Nézd meg mit mutat a bank. Ott ki szokott derülni, hogy mennyit akartak levonni, milyen áron váltottak, stb.
Ha valami nem stimmel, akkor keresd a megfelelő szervet (Bank / PP / HumbleBundle)+1 tipp: egyébként a mobilos bunldiknál legtöbbször a 0.01 USD is ugyanazt adja mint az 1 USD -ért megvásárolt csomag (azaz Steam kód nélkül az alap játékokat).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: lehetett már olyat hallani többször is, hogy az online fizetésnél néha X USD helyett X HUF -ot vontak le. Lehet ugyanezen bug miatt nálad valamiért USD helyett EUR -t szedtek le ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)