Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Hát ezt senki nem írta még?
Spring MEGA Bundle
Tele van Van Helsinggel
Kettő kiegek így meglesznek ígyMennyi jó bundli hirtelen, lehet ezt is venni, meg SEGA-t is.
Egyébként én is azt hittem ezek már meglesznek nekem, mikor behúztam az egyes tiert. De előzőekből csak sima volt eddig nekem, kiegek nélkül.Még más, egy -66%-os Van Helsing 3 kupon landolt a raktáramban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest