- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #17014 üzenetére
"És akkor ennyi, megérte az az 1-2 óra a 6$ os árat ?"
Eddig 6 óra volt (4 a végigjátszás, 2 óra achievementek) és jah, simán megérte, akár önmagában is. (az egyetlen probléma vele, hogy a vége után kezdené az ember a Katana Zero 2-t) Ahogy írtam, én az élményt, újdonságot keresem (az utóbbi időben még inkább), nem robotolni akarok 40-50 órában. A játékok (könyvek, filmek, sorozatok) vagy megérik a megtapasztalásukat vagy nem, ez hogy órában mérjük, hogy mit/mennyit ad, szerintem nem jó hozzáállás, legalábbis én nem így kezelem. (persze nem mondom, hogy az nem pozitív, ha valami sokáig játszható, de csak akkor, ha nem mesterséges időhúzó tartalommal van 99%-ban kitöltve) Van olyan játék, ami mondjuk valahogy a "fetch questeket" is jól oldja meg, és persze egyénfüggő ez is.
Ring of Painnel is pötyögtem már kb. ugyanennyit, mást meg még nem próbáltam a bundle-ből, úgyhogy eddig 2-ből 2, elég jó az arány.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest