Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

veterán

válasz Vesa #11893 üzenetére

Látszatra igen. Játék/darabszám igen. Az, hogy minőségileg milyenek, nem tudom, majd beírja valaki, ha akarja. Mivel én nem kártyafarmer vagyok, hanem játszom, számít ez is.
    Köszi, korábban volt valahol linkelve, úgy rémlik.
    A Farmington Tales megvan egy korábbi bundliból, ajánlásra végigvittem, tetszett.

Mondták mások, és pár napja tapasztalom én is, hogy az Artifex Mundi játékai minőségiek. Korábban játszottam más kiadóéval/fejlesztőcsapatéval is, már a nevükre sem emlékszem, és lehet végig sem vittem egynémelyiket, nem voltak elég érdekesek számomra.
    Az Artifex által kiadottakból állok most úgy, hogy 8 játékból 6 tetszett. Lehet később kap esélyt amit abbahagytam, de van még sok hasonló játékom.
    Sok nagyszerű kiadó és fejlesztőcsapat mozog ebben a műfajban, szerintem minimum 150+ játékról van szó. szelektálni kell. Majd ha még érdekelni fog a műfaj később is, próbálgatom más játékait is.

Ebbe tegnap akadtam bele, ha valaki akar olvasgatni, van egy hazai csapat is, ami hidden object játékokat készít, itt egy majdnem 2 éves cikk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés