Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Én meg értettem a viccet.

-
zsolt64555
csendes tag
válasz
prnservices
üzenetére
Nekem a Sg3 al hibátlanul megy, rárakom és oda vissza tudok másolni bármit! és nem kell semmilyen driver,csak én bekapcsolom az usb hibakereso uzemmódot!!!
-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
nyilván a lényege a kérdésnek az lett volna, hogy jobb legyen a tabi, mint most. Persze az igaz, hogy levélnehezékként nem idegesítene, ha kómába esik, meg hogy "up to 2 cores"... 
-
eckmester
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Egyetlen fájlkezelő sem látja a telefon sd kártyáját. A telefonon be van állítva az adattároló mód.
-
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Akkor jól gondoltam.
Thx -
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
"a szabályok nem ismerete nem jogosít fel azok megszegésére" ... sorry ...
-
cekkk
veterán
válasz
prnservices
üzenetére
Az rendben, de hogy kerül ki teljes képernyőre amikor mondjuk a képernyő zárt feloldom. Ez lenen a kérdésem.

-
cekkk
veterán
válasz
prnservices
üzenetére
De itt nem a játék a lényeg hanem a hirdetés, vagy is ha erre rá kattintok a play oldala jön be. Nem töltöttem le semmi ilyen játékot a gépre. Több ilyen volt, csak különböző tartalommal.
-
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
ez már más téma volt.
Dune és Yadis/Zappiti progi párosítása volt a téma egy pillanatra, nem tablet téma, de köszi.
Szóval ehhez keresek segítő valakit.. -
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
óóó mán..
Köszi -
cekkk
veterán
válasz
prnservices
üzenetére
Ez de szar már
Már bocsánat 
-
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Remélem túl sűrűn azért nem csinálja majd
-
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Olvastam köszi.
Bocsi, hogy nem reagáltam rá
-
Lucas Kane
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Igen, mintha abban is lenne állítási lehetőség.
-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
csak normal van és power saving. rossz helyen keresem?
-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Én 4GB-os SanDisk-kel frissítettem gond nélkül.
-
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Kiprobalom,
Köszi -
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Még nem nagyon járkáltam vele, de a Router kb 2 méterre van tőlem és közepes jelet mutat:/
Második tapasztalat:
Kissé akad a scroll -
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Vagdosós elég tré lehet.
Ember legyen a talpán, aki ezt szépen korbe vagdossa .
Azért kosziElső tapasztalat:
Wifi elegé húzza az akkut -
vation
tag
válasz
prnservices
üzenetére
igen csak ezekkel az a baj, hogy rendelős a történet.
Én spec szeretném bele próbálni, hogy mennyire passzol be, mert ami valakinek lehet jó vagy szép, az lehet nekem nem jó. -
darthsmoke
Korrektor
válasz
prnservices
üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, nekem könnyebb ott venni, mint kimenni az Auchan-ba. Hálásan köszönöm!

-
Fritz Teufel
addikt
válasz
prnservices
üzenetére
Szia!
Mire ezt a topikot végigolvasod, kis szakértő lesz belőled. A készüléked, lévén számítógép, szakértelmet igényel. Itt lehet tanulni.
-
melan
senior tag
válasz
prnservices
üzenetére
Egy másik fórumán írnak rá megoldást, miszerint nem hardveres hiba (azaz nem ennyit tud a kütyü), hanem a szoftver nem hozza ki belőle (egyelőre) ami benne van link.
-
fgoo
csendes tag
válasz
prnservices
üzenetére
Ha nem próbáltam volna, akkor hogy indítanám el?
A lefagyás azt jelenti, hogy csak hard resettel indul. 
-
Cypher7
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Szia!
Sajnos az MX playerrel is ugyan az a helyzet...
Tényleg úgy tűnik, hogy a ROM-ban van valami. Csak az a furcsa, hogy a gyári lejátszónál meg ez tökéletesen működik. Na mind1... Azért köszi a segítséget! -
fgoo
csendes tag
válasz
prnservices
üzenetére
Bár mint tudjuk, ízlések és pofonok...de merem ajánlani.

-
Tobika1
senior tag
válasz
prnservices
üzenetére
köszi!
-
Nunder
őstag
válasz
prnservices
üzenetére
A gyári ROM-mal tényleg inkompatibilisnek látja a Play, de a Gadmei ROM-mal megszűnik ez a probléma.

-
fgoo
csendes tag
válasz
prnservices
üzenetére
Nem talált, a telefonom kompatibilis vele, úgyhogy leszedtem a legfrissebbet, majd áttettem a tabletre, mégse jó!
De mivel még a bugos gyári 4.0.4-es van fent, lehet, hogy azzal akad össze, mindenesetre én meg vagyok elégedve a Boat Browserrel, amióta rátaláltam, nem hiányzik a Chrome. 
-
fgoo
csendes tag
válasz
prnservices
üzenetére
Ez érdekes, mert nekem se ezen, se mobilon nem jön be. Itt a lap frissítésekor, pl amikor egy lap közepén járok, vagy visszaugrik a lap tetejére, vagy bezáródik az egész Chrome. Ilyet a Boat soha nem csinál és ebben is megvannak az asztali könyvjelzőim.
-
Nunder
őstag
válasz
prnservices
üzenetére
A számból vetted ki a szót, én is MX-et használok, ez elhalványítja és pontszerűvé teszi a gombokat, hogy ne zavarjanak, és tapicskolásra felnagyítja őket. De a helyük szerintem mindenhol ott marad, mert ugye nincs fizikai gomb a menü elérésére, vagy a játékból/alkalmazásból való kilépésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Wise (ex-TransferWise)
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nyilván a lényege a kérdésnek az lett volna, hogy jobb legyen a tabi, mint most. Persze az igaz, hogy levélnehezékként nem idegesítene, ha kómába esik, meg hogy "up to 2 cores"... 
Már bocsánat 

Tényleg úgy tűnik, hogy a ROM-ban van valami. Csak az a furcsa, hogy a gyári lejátszónál meg ez tökéletesen működik. Na mind1... Azért köszi a segítséget!