- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Ha úgy forgatod a tabit, hogy az előlapi cam alul van, akkor sokkal jobban látod ha pl. alulról nézed.
Állított esetben pedig ha jobb oldalt van az előlapi cam akkor láthatóbb a kép. Nálam legalábbisAzért engem néha zavar a tükröződése természetes fénynél, fel kell venni a fényerőt sajnos. Azok az androidos dinamikus fényerő-beállítások nem olyan frankók
-
Nunder
őstag
Engem abszolút nem zavar a panel láthatósága olvasáskor. Főleg az Aldiko kompenzálja legjobban, mert az esti üzemmód használatával kíméli a szemet. Nappal még nem olvastam vele könyvet, általában este érek csak rá, de a fényerőt levéve szerintem van olyan jó, mint egy reader. Úgyhogy erre csak ajánlani tudom, nekem ez volt az elsődleges szempont, hogy tudjak vele olvasni. És tessék
Decepticon: kérjük az értékelést, ha tényleg jó (BT engem hidegen hagy) akkor megy is fel este
-
fgoo
csendes tag
Attól függ, hogy mire akarod használni. Ha napfényben videót nézni, akkor ez nem neked való. Ha viszont általában bent használod, akkor vállalható, bár egy 8"-os IPS panellal én is jobban tudnám értékelni, feltéve ha ugyanekkora felbontású és hasonló áron lenne...de ez csak álom! Főleg ha a magyar garancia is számít. Nekem kell ekkora méret és felbontás ahhoz, hogy nagyítgatások nélkül tudjak netezni, de az ebookoknál se rossz a méret, bár kétségtelenül fárasztó tartani egy idő után. Szóval ezt csak te tudod eldönteni.
-
Osynho
addikt
Nem zavaró, jól tördelik az ebookos programok. Az én szememet nem is zavarja a kijelző, mondjuk 1-1,5 óránál többet még nem is olvastam egyhuzamban. Nagyobb a 8", de film közben a sötét jelenetek ugyanúgy összemosódnak. Igazából lefelé a legzavaróbb, de mivel az ember forgatja a tabot, lehet oldalt is ez a zóna. Én pl állítva netezek.
Holnap teszek fel képet.
Az ár nem ugyanaz, 120 dollár körül megy egy Crystal/AuroraII/N70-es, a vámot többségében meg lehet úszni, de a 27%-os áfával is 35ezer alatt maradsz. -
Osynho
addikt
Itt van előttem egy 808 és egy Aurora II.
Hát utóbbinak sokkal jobb a kijelzője. De valakit nem zavar a tn panel, van akit igen, Nekem a monitorom is ips, a telóm meg amoled, engem zavar, hogy a sötét színek egyből torzulnak, és az egész fakóbb, mint az ips. Ebook olvasásra minél könnyebb gép kell, a 808 majd 150g-al nehezebb, mint egy 7"-os tab.
Mod: Csinálok képet a két gépről, ha érdekel.
-
Yoli
tag
Kissé tükröződik, de szerintem használható azért. Igaz eddig főleg bent használtam és használom. Én is sokat gondolkodtam az Aurora és a Fire, na meg a 808 között. Szerintem jól döntöttem a 808-al.
Amiért ezt vettem:
-8" azért nagyobb a 7-nél :-)
- magyar gari van rá és az Ainol-t visszaküldeni nagy macera
- nem ips, de az auroránál jobb felbontás
- az Ainol sem hibátlan :-)
- árban majdnem ugyanott vannak, ha vámolják akkor pláne (35e volt a 808)
Szerintem gondold át!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest