Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimespo
csendes tag
Nekem is volt ilyen tabletem, de a héten hívtak a MM-ból, hogy nem tudják javítani,az árát levásárolhatom.
Sajnos nekem az akkumulátor adta meg magát, de így utólag már nem is bánom, hogy megszabadultam tőle.
Beruháztam egy Samsung Galyxy Note 10.1-re, remélem ezzel már nem lesz gond. Inkább megéri összegyüjteni a pénzt egy komolyabb tabletre. -
-
Fritz Teufel
addikt
Nagyon komolyan optimalizálva! Szerintem még gyorsabb is lett, az ablakok és a slide-ok olajon csúsznak. Egy óriási bibi van vele, a koma lehagyta a bluetooth-t! ÁÁÁÁÁÁÁ
Feldobom rá a szokásos teszteket és referálok. Akinek a bluetooth hiányzik, az NE TEGYE FEL.Elképesztően gyors lett még a 10.11-hez képest is. Az a piszok kékfog KELL bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő