- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
Szerintem is csak a szoftver a hibás!
jó lehet hogy valaki fogott ki hibás darabot,
de szerintem egy gyártó sem ad ki hardware hibás terméket kivéve ha esetleg nem tesztelték le leteljesen.....
először nekem is vacakolt a 1026 os verzio, de most már stabilan megy 2. telepitésre, factory reset és egy build.prop átalakítás!
sokat gondolkodtam én is a vásárláson, de eddig még nem bántam meg!
ennyi pénzért megérte, a szoftveren meg hátha javítanak a kínaiak még egy kicsit....!''és tökéletesen megy rajta a spb shell 3d!!!''
-
Fritz Teufel
addikt
Igazából teljesen mindegy, hogy mi a probléma oka. Nem az én dolgom megoldani és elvárom, hogy a wifi tartsa a kapcsolatot alvó üzemmódban is. Ha ez a probléma nem lenne, továbbra is fenntartom, elégedett lennék. Így sajnos nagyon nem vagyok az és ez ráadásul a második készülék mert az előzőt is cserélni kellett. Ezért is nem merek majd elhozni másikat, ha arra kerül a sor.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest