Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
Szerintem is csak a szoftver a hibás!
jó lehet hogy valaki fogott ki hibás darabot,
de szerintem egy gyártó sem ad ki hardware hibás terméket kivéve ha esetleg nem tesztelték le leteljesen.....
először nekem is vacakolt a 1026 os verzio, de most már stabilan megy 2. telepitésre, factory reset és egy build.prop átalakítás!
sokat gondolkodtam én is a vásárláson, de eddig még nem bántam meg!
ennyi pénzért megérte, a szoftveren meg hátha javítanak a kínaiak még egy kicsit....!''és tökéletesen megy rajta a spb shell 3d!!!''
-
Fritz Teufel
addikt
Igazából teljesen mindegy, hogy mi a probléma oka. Nem az én dolgom megoldani és elvárom, hogy a wifi tartsa a kapcsolatot alvó üzemmódban is. Ha ez a probléma nem lenne, továbbra is fenntartom, elégedett lennék. Így sajnos nagyon nem vagyok az és ez ráadásul a második készülék mert az előzőt is cserélni kellett. Ezért is nem merek majd elhozni másikat, ha arra kerül a sor.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest