- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
szerintem nem nekem akartad válaszolni. De a hard reset a PDA-k óta az gyári állapotra vissza állítás. Amiről te beszélsz az a soft reset vagyis az újraindítás.
Van még egy gondom. Ha gyorsan gépelek akkor belepakol olyan karaktereket is, amiket nem nyomtam le. Másnál is jelentkezik ez a probléma?
-
-
jFox
addikt
Nekem is le fagyogat készenlétben. Én még 4.0.3-al kaptam a tabit. Azzal nagyon sokszot lezsibbadt készenlétben. Amióta 4.0.4 van fent nem volt ilyen eset. De tegnap 2x is lezsibbadt alvó módban. Én ahoz tudom kötni, hogy ha power save -be teszem a cpu-t, akkor csinál ilyet. Ha normál üzemmódban van, akkor nem fagy.
-
prnservices
tag
mivel marketből nem lehet leszedni mert azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel iy gondolom te is az .apk-t szedted le. de abból 1000+1 verzió van fenn nézd meg marketban a legutolsó verizószámot keress rá googleben az .apkra és tedd fel azt nekem így ment tökéletesen.
-
fgoo
csendes tag
Már nem azért kolléga, de mielőtt engem leb@szol, olvasd el, hogy miről van szó! Az egész onnan indult, hogy icsi1 #1016 arra panaszkodik, hogy a 4.0.4-es rommal napjában többször lefagy, nem tér vissza alvásból. A a Gadmei rom csak később került szóba, ahogy a te Chrome preferenciád is, ami meg a te döntésed és a jelenség szempontjából nem releváns.
Az sd kártyánál meg nem mondtam, hogy megoldhatatlan az adatok le-fel pakolgatása, csak azt, hogy nincs kedvem hozzá, illetve azt szerettem volna megtudni, hogy volt-e olyan, akinek a 4.0.4-essel ilyen problémája volt és a romcsere után megszűnt.
-
Nunder
őstag
Már nem azért kolléga, de itt a Gadmei ROM-ról volt szó, nem pedig a gyáriról
Az pedig, hogy neked milyen böngésző az ideális csak a Te döntésed, a másik választása ettől még lehet ideálisabb az adott igényekhez.
Ami meg a telepítést illeti. Én is telefonom 8GB-os Class 4-es SDHC kártyáját használom. Pikk pakk megvan a fel/la másolás, és nem olyan sűrűn jönnek a ROMok, hogy ne érje meg a vesződést.
-
Szerintem semmi,csak a myaudios cuccok hianyoznak de az potolhato...Az elonye mar ha annak lehet nevezni a benchmark programok jol teljesitenek rajta wifivel es anelkul is ,de belakva azert mar mas eredmeny jon ki.Amit en meg megtettem hogy fel van rakva a system tuner pro progi es azokat a gyari alkalmazasokat is toroltem ami nem kell pl navi,google+ es tsa-i..es ezen a formacion log a modositott builtprop..
-
-
Veletlenul nincsc fent a tableteden a root explorer mert akkor vasdgyx torold azt a programot,vagy azon belul engedelyezd a file modositasara az irasi jogot is en toroltem a root explorert mert bekavart egy kisse,utana tc rott jog ,aztan ahogy par hozzaszolassal fentebb irt modon sikerult megoldani.Nekedcv melyik rom van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- The Crew sorozat
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest