Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
kőbaltás
üzenetére
Köszi! Már van egy Wayteq DVB-T STB-m nekem is. Jól működik, csak apróbb problémáim vannak vele. De elviselhető. Azért gondoltam Wayteq tab-ra, mert elég jó a közösség körülötte. (Ha szétnézel itt a fórumon a nagy guruk is ajánlják/fejlesztenek rá.) De sajnos vagy nem sajnos csak a MyAudio mellett kötöttem ki megint egy 708AG "személyében". Erősen gondolkodtam a Lenovo A2107-en is amikor az első 708AG-t vissza kellett vinnem a MM-ba. De ott a ló meg a szamár esete lett volna hardver terén. A MyAudionak is főleg akksi problémái vannak bár itt egy páran panaszkodtak a wifi-re és mag beragadásra, de ezeket én nem tapasztaltam. Az akksi is jó volt kb. 2-3 héttel ezelőttig. Ami viszont riasztó, hogy nekem azzal az ürüggyel adtak csere utalványt, hogy nincs hozzá alkatrész. Ha forgalmazó sem tud szerezni garancia időben hozzá akksit, akkor mi lesz garancia után?
De köszönöm a tanácsot. Majd figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 26
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő