Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
kőbaltás #4115 üzenetére
Köszi! Már van egy Wayteq DVB-T STB-m nekem is. Jól működik, csak apróbb problémáim vannak vele. De elviselhető. Azért gondoltam Wayteq tab-ra, mert elég jó a közösség körülötte. (Ha szétnézel itt a fórumon a nagy guruk is ajánlják/fejlesztenek rá.) De sajnos vagy nem sajnos csak a MyAudio mellett kötöttem ki megint egy 708AG "személyében". Erősen gondolkodtam a Lenovo A2107-en is amikor az első 708AG-t vissza kellett vinnem a MM-ba. De ott a ló meg a szamár esete lett volna hardver terén. A MyAudionak is főleg akksi problémái vannak bár itt egy páran panaszkodtak a wifi-re és mag beragadásra, de ezeket én nem tapasztaltam. Az akksi is jó volt kb. 2-3 héttel ezelőttig. Ami viszont riasztó, hogy nekem azzal az ürüggyel adtak csere utalványt, hogy nincs hozzá alkatrész. Ha forgalmazó sem tud szerezni garancia időben hozzá akksit, akkor mi lesz garancia után?
De köszönöm a tanácsot. Majd figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest