Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Csak annyit szólnék hozzá hogy ez nem "ratyi" hanem egy tablet.....
lehet vitatkozni a minőségről, de semmiféle képp sem kell összehasonlítani egy 80-100 e forintos tablettel
a mai napig jól működik a készülék, igaz a 09.27 es romot énis cseréltem 11.28 gadmei-re mert annak még elég sok hibája van ami csak órákkal vagy napokkal a telepítés után jön elő!
az új rom a wifi kivételével teljesen rendben van
a "cpu1 mag beragadás" szerintem hülyeség ez csak a szinkronizálás miatt van, bármilyen tesztet nézve és játékot futtatva nem volt kevesebb az eredmény mint mikor mindkét mag online van, tehát működik mind a kettő
a wifi hibát én is próbáltam orvosolni mint sokan mások de ehhez sajnos új kernel kell, a kernel nincs jól megírva
végül annyit elég sokat olvasom én is ezt a fórumot és az esetek nagy részében azt látom hogy szoftver problémáról beszélnek az emberek nem pedig hardver hibáról
tudomásom szerint először a nevesebb gyártók "Samsung, Lg, Sony......" március -májusban jönnek az őj 4.2 -vel a gyengébb gépek június-július-ban kapnak új frissítést
egyszer kérdeztem a hivatalos támogatót ezügyben és tudják hogy a szoftver nem tökéletes és ígérték hogy jön majd rá frissítés
én örülök hogy egy ilyen gépem van és nem kellett érte kiadni közel 100 e forintot, ugyanis a nevesebb márkáknál a minőség mellett, a "NEVET" kell megfizetni amit nem igazán tartok jónak
"még valami azt is el tudom képzelni hogy ezen gyártók hatására nem tökéletes a gépünk OS -e így utalnak rá hogy vedd meg inkább a jóval drágább gépet........hisz mint tudjuk az Apple Iphone 5-s bekerülési költsége kb.40-50 e forint és 150 e ért adják........szerintem ez sem normális"

-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
És nem kényelmetlenül nagy?
-
TA68
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Mennyit megy el egy töltéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Napelem
- Battlefield 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Suzuki topik
- World of Tanks - OFF topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- RedMagic Astra
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest