Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2911 üzenetére
Csak annyit szólnék hozzá hogy ez nem "ratyi" hanem egy tablet.....
lehet vitatkozni a minőségről, de semmiféle képp sem kell összehasonlítani egy 80-100 e forintos tablettel
a mai napig jól működik a készülék, igaz a 09.27 es romot énis cseréltem 11.28 gadmei-re mert annak még elég sok hibája van ami csak órákkal vagy napokkal a telepítés után jön elő!
az új rom a wifi kivételével teljesen rendben van
a "cpu1 mag beragadás" szerintem hülyeség ez csak a szinkronizálás miatt van, bármilyen tesztet nézve és játékot futtatva nem volt kevesebb az eredmény mint mikor mindkét mag online van, tehát működik mind a kettő
a wifi hibát én is próbáltam orvosolni mint sokan mások de ehhez sajnos új kernel kell, a kernel nincs jól megírva
végül annyit elég sokat olvasom én is ezt a fórumot és az esetek nagy részében azt látom hogy szoftver problémáról beszélnek az emberek nem pedig hardver hibáról
tudomásom szerint először a nevesebb gyártók "Samsung, Lg, Sony......" március -májusban jönnek az őj 4.2 -vel a gyengébb gépek június-július-ban kapnak új frissítést
egyszer kérdeztem a hivatalos támogatót ezügyben és tudják hogy a szoftver nem tökéletes és ígérték hogy jön majd rá frissítés
én örülök hogy egy ilyen gépem van és nem kellett érte kiadni közel 100 e forintot, ugyanis a nevesebb márkáknál a minőség mellett, a "NEVET" kell megfizetni amit nem igazán tartok jónak
"még valami azt is el tudom képzelni hogy ezen gyártók hatására nem tökéletes a gépünk OS -e így utalnak rá hogy vedd meg inkább a jóval drágább gépet........hisz mint tudjuk az Apple Iphone 5-s bekerülési költsége kb.40-50 e forint és 150 e ért adják........szerintem ez sem normális"
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő