- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollkid100
tag
-
-
Zollkid100
tag
Na én pont ezért próbálok helyben vásárolni, amit csak lehet.
Nyilván ez nem megoldható, ha egy kisebb faluban laksz.
Majd írd meg hogy mi lett vele.
Gondolom az ED-tól vetted.
Üdv: ZoliU.i: Na most képzeljétek el ugyanezt egy Ainol tabbal. Szerintem nem kell mondanom, hogy melyik éri meg és miért. Itt van rá a példa. Vagy kockáztatsz, vagy bevállalod a kicsit gyengébb kijelzőt.
Mindenki döntse el... -
Fritz Teufel
addikt
Mivel rendes gyerek vagyok és törődök veletek, így segítek nektek egy picit. Az Internet használata nyilván nem mehet mindenkinek elsőre. Innen etölthető a Boat Browser 4.5.1-es legújabb verziója, aztán SD-ről vagy pendrive-ról telepíthetitek [link]
Hogy találtam meg? A Googli a legjobb barátom, így beírtam a keresőjébe: "Boat Browser apk". Már az első link telitalálat volt.
Enjoy!
-
Nunder
őstag
Én speciel Chrome-ot használok, mivel az otthoni és a munkahelyi gépemen is az van, így a szinkronizálással verhetetlen. Gyors, letisztult. Egyet hiányolok belőle, hogy nincs benne a könyvjelzősáv, mint az asztalin, pedig lenne hely. Vagy legalább lenne egy dedikált gomb a fejlécben, de sajna nincs. Jó mondjuk így is csak 3 tapicskolás, de akkor is
-
Imike_80
aktív tag
Gratulálok!
Akkor ugyanaz a ROM van neked, mint nekem. Próbálgasd, teszteld le. Én azt vettem észre, hogy nem látok negatívumot a WiFi-vel történő görgetésen, s lassuláson kívül. Szóval maga a rendszer stabilnak tűnik. Ezért hagytam még fenn ezt a ROM-ot.
MyAudio miért teszi fel ezt a Romot? És honnan??? Ha amúgy meg ők is a 20120923-at publikálják? Tehát, ami picivel elvileg "régebbi". Mit tartalmaz a 0927-es Rom, ami miatt azzal adják ki? Meg tudja mondani valaki?Üdv.
-
Nunder
őstag
A 4.0.4-es ROM-okhoz létezik root, az első hsz-ben foglaltak szerint telepítsd, egy root mindkét keringő ROM-mal működik.
Egy Root mind felett, egy Root kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen!
Cypher7: "Arra viszont figyeljetek miután felrakjátok, hogy a gép nyelve alapból kínai lesz, és ha nem tudod a menüben melyik pontot kell keresni pontosan akkor kis időbe bele fog telni mire megtalálod." - Ezt szerintem bele kéne tenni az elsőbe, lépésenként.
!Kiegészítés!
A Gadmei ROM telepítése után a nyelv Kínai. A magyar nyelv beállítása: Beállítások -> Szöveges buborék ikon (3. szekció 4. menüpont) -> Első menüpont -> Magyar
-
Yoli
tag
Én sem használtam még és én se hiszem, hogy fogom, nem tudom átadható-e de szerintem miért ne?
Nagy üzletpolitika van benne, mert mire megszokod és telepakolod lejár
És jó eséllyel fizetni fog a user érte. Én inkább veszek egy 32 gb-os Class 10 kártyát.
Csak jó lenne tudni a Kingston tuti jó-e bele.... -
Imike_80
aktív tag
Szia!
Igen! A kínai egy ROM. Ugyanis ez a készülék egy kínai Gadmei nevezetű tablet, Magyarországon MyAudio néven brandelve. A lényeg, hogy kérlek nézd már meg, hogy mi a pontos software-ednek a leírása. Mert érdekelne. A másik, hogy te is hasonlókat tapasztalsz, mint én. Én is hezitálok, hogy a MyAudios 4.0.4-es Romot rakjam-e fel, mint Yoli, vagy esetleg a kínai Gadmei készülékre írt Romot, ami állítólag szintén jobb, mint amivel gyárilag kijön.
Én is csak a hátrányoktól félek picit. Az előnyöket persze élvezném én is
Szóval. Valószínű neked sem a legfrissebbel jött ki. Valamit valószínű tenni kell rá, hogy elmúljon a szaggatott görgetés és lassulás bekapcsolt WiFi esetén.Üdv.
-
Yoli
tag
Akkor nem nagyon olvastál utána a gépnek
Ez egy kínai gép (Gadmei) melyet a Myaudio forgalmaz itthon.
Én a myaudio által kiadott romot raktam rá amit valahol "gyárinak" is nevezhetünk, de itt ennek ugye nincs így értelme, hiszen nem ők írják. De legalább csak átnézik vagy valami hasonló (reményeim szerint)
Tehát én nyugodtabb szívvel teszem fel, de lehet csak reménykedekAzért itt a fórumot legalább olvasgasd át néhány oldalnyit...
-
Nunder
őstag
A kínai a legfrissebb, 10.11-i dátummal. A MyAudio-s 9.23-án jött ki. Ebben benne vannak az alap appok, a kínaiban nincsenek, neked kell őket beletenni. Egyik itt akad egy kicsit a másik ott. Holnap már többet tudok mondani, mikor felraktam a másik ROM-ot. Ha egyáltalán felrakom...
-
A szeriahiba megitelese mennyiseg teren eleg nehezkes,mert javareszt az ir a forumba akinek valami baja vana kutyuvel,ha engem kerdeznel szerintem semmi nagy para-ra nincs ok,ha meg gondod lenne a tablettel akkor minden nagyvarosban van szervizuk...
Igaz en a gadmei romot hasznalom es azzal hasit mint a veszedelem..egy gyenge ponjuk lehet a 808 asoknak a wifi.....mar amelyiknek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest