Új hozzászólás Aktív témák

• DVzse

csendes tag

Ma megint előszedtem és cserélgettem a romokat ezen a TWRP-ben érintőre nem reagáló 2013. március utáni típuson, hátha sikerül valamelyikkel valamit összehozni.

openrecoveryscript-el végigjártam mind 6 külöböző típusú "cm10.2-singleuser_compatibility-rc2"-et, egyikkel sem megy.

Próba ként leszedtem én is a Dave's_Edition_1.5(Sirius_dual), ezzel sem megy az érintő.

Kettő rommal megy csak:
    egyik az olasz, de közben rájöttem, hogy abban ki kellett cserélnem "404_ok__60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128" romból a "g11refE8-ota-eng.bestidear.zip"-et és így lett frankó, rootolt, megy a DSLR Controller is rajta, wifit nem dobálja le, Nova launcherrel egész szép, eddig ez a legjobb rá a sok közül, igaz ez is csak 4.0.4.-es, csak kinézetre 4.2.1 :-)

A másik a supportos 4.0.4-es valmi Pad logós, (nem az eredeti myaudiós, azzal sem megy az érintő már), de ez nincs rootolva, így nem tudtam vele mit kezdeni a scriptelés véget vissza kellett tenni az olaszt.

Ennyi, kár ezzel cseszekedni, fel is idegesített erre ez a legjobb, ezzel megy a kukába egyszer :-)

Új hozzászólás Aktív témák