- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van elismerem,mindenhol hallani,az acernek is legendas szervize van,sonyek szervizerol is odakat zengnek,de johat a samu es nokia is ebbe a listaba...nekem rossz tapasztalatom mondjuk,egyikkel sincs,nokia es samu volt szervizben ,de azzal nekem nem volt gond,de olvastam hajmereszto dolgokat a mobilarenan a szervizelesekrol.....ami nekem referencia a myaudio,na azert az szep halal volt hogy naluk volta kutyum 2 es fel hete,hivom oket es meg azt se tudtak megmondani hogy merre van ,egyatalan naluk van e,kozben a szervizponton a leadas masnapjan elkuldtek nekik es sorolhatnam...ha ezt a samu vagy barmelyik eljatszana velem ugyanigy lehuznam a keresztvizet roluk.....szerintem a szerviz gondok abbol akadnak minden fele ,hogy piszlicsare ,penzehes kft javitanak,csak a penz folyon be,takolnak egyet oszt csokolom,mert nem hiszem hogy nyugaton ezt eloadhatnak a gyartok...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Banyasz papa: segitség kérés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest