Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papesz5
tag
Október végén vettem egy 708DCC+ - ot.Karácsony előtt vittem vissza harmadszor a Tesco-ba javításra.Először a gyári állapotra szerettem volna visszaállítani,de belehalt.A következő alkalommal nem akart elindulni,csak felvillant a MyAudio felirat.Ahogy néztem a garanciapapíron,alaplap gondja volt.A harmadik alkalommal elkezdett csíkozni a kijelző,a kijelző nem fordult el,ha elfordítottam,és a wifi is hol bekapcsolt,hol nem.A készenlét közbeni akksi merülésről,és a max 1,5 órás folyamatos használatról nem is beszélve.
Konkrétan megútáltam a MyAudiót,.Kértem az áruházban,hogy írják a javítási papírra,hogy nem kérem a javítást,és a pénzt szeretném visszakapni.Mennyi esélyem lehet rá? -
adamvaradi90
csendes tag
Sziasztok. Nekem a tablet series7-böl egy 704gd típusú van nekem. Sikerült framaroot-tal rootolni
Van róla egy feltöltöt videó is a youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=5iz_Agx0YQc
Azis pröbálhatja akinek nem ez a típusu van.
. A báttyám galxy s3-mas telefonján már teszteltaem, és müködött. 
-
-
üszök
őstag
válasz
Leito92
üzenetére
Ezt próbáld ki. Sok mindenen el sem indul.
Készülj,fel ,lesz egy óra mire le tölti,nagyon lassan fog jönni,de kíváncsi vagyok megy e? -
Leito92
tag
704O-n működik a GTA3 és a Vice city, elég szépen.

Tudtok mondani hasonló játékokat, amik futnak? -
Leito92
tag
Valakinek sikerült már rootolni a 704O-t?
Nálam azt írja sikerült, de nem jön elő az engedélyező ablak mikor valami root-ot kérne és így hibát írnak az alkalmazások, hogy nincs rootjog. :/ -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Vettem 2db 708DCC+ táplagépet, a két lányomnak. Sokat olvasgattam már, de nem találtam kézzelfogható válasz arra, hogy mit lehetne azzal kezdeni, hogy készenléti időbe ne merüljön borzalmasan??? 8-10 óra alatt merül 15-20%-ot is.
Esetleg valami ötlet???
Üdv: Robi
-
horn3t
tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Aham. Köszi a választ.
A kijelzője tényleg nem valami nagy szám, de mivel nem is kaptam, hanem nyertem, így ajándék lónak nem nézem a fogát
De akkor nem tuti a 32 GB?
Nem akarom beszopni. Na majd lehet körbekérdezek a környezetemben, hogy van-e valakinek 32 gigás microja, és belepróbálom.
Érdemes a sima class10-es helyett SDHC-t venni? Számít annyit mondjuk filmezés közben? -
Leito92
tag
Sziasztok!
Öcsikémnek van egy myaudio 704O-ja és érdekelne, hogy hogyan lehet ezt rootolni? Vagy megoldható esetleg valahogy, hogy ne a belső sd-n keresse a játékok datáit, hanem a külső sd-n? -
horn3t
tag
Sziasztok
Most kaptam egy 704T verziót. Sehol nem találom, hogy meddig lehet bővíteni microsd kártyával. Valaki tudna ebben segíteni?!
Van valakinek ilyen fajta tablet?
Csak nekem lép ki néha a böngészőből? -
mutabor
csendes tag
Myaudio 704o fríssítése (XP alatt. )
1. Tablettet KIKAPCSOLVA lenyomott - hangerőgomb mellett csatlakoztasd. (a wi-fi se legyen rajta aktív!)
Általában ekkor az XP felkínálja az új hardver telepítését. Ne vállazd az automatikus win update-t, hanem add meg neki a helyet ahová kicsomagoltad a Rockusb Driver v3.5-öt, és telepíti. (Eszközkezelőben megjelenik, hogy
Class for rockusb devices ezen belül pedig Rockusb Devices)2. Indítsd el a RKBatchTool.exe-t, töltsd be a 34799.img-t.
3. Most kapcsold be a tabot, amit a kocka rózsaszín ne várj tovább! hanem azonnal Klikk a switch-re ( ha felajánlaná akkor se nyomd meg az usb csatlakozást rajta)
4. Most a tab kikapcsol, és a kocka fehérre vált. Ekkor, ha hibaüzenet jelenik meg akkor azt nem veszed figyelembe - kinyomod. Vársz amíg a kocka zöldre vált - de csak akkor ha a driver már rendben van! Amennyiben előzőleg nem települt a driver akkor az XP ismét felkínálja(?) az új hardver telepítését. (lásd az 1. pont alatt!)
5. Zöldre vált a négyzet és nyomod az Upgrade-t.
A folyamat alatt a négyzet sárgára vált át!
A processzus végén *****Upgrade Done Success.....**** a zöldsávban olvasható!
6.Várj még! - a tab újraindul és töröl és telepít és újraindul immár frissítve. Elég lassan.
És csodák-csodája az óra normálisan fog működni!Más- UPC előfizetés mellett nem küldi el a leveleket!
A beépített e-mail kliens (POP3), kimenő szerver smpt.upcmail.hu beállítás melett, nem engedi az UPC-hez "előírt" 25-ös port használatát, hanem felülírja 579-re - látszólag minden rendben, de a megírt leveleket nem küldi el, hanem egy "kimenő levelek" mappába tárolja. Telepítsd a K-9 mailt, ez elfogadja a 25 portot és kiválóan működik. (A saját e-mail klienset ki kell üríteni, de nem szabad letiltani, mert a K-9 ezen alapul!
-
Htjet
tag
Ha a tablet csatlakoztatása, majd bekapcsolása és bebootolása után elinditod az RKBatchTool-t és alul a Switch gombra kattintasz a tablet kikapcsol és egyből megkéne jelennie az eszközkezelőben egy ismeretlen eszköznek. Majd a driver manuális feltelepítése után megjelenik az eszközkezelőben egy új kategória Class for rockusb devices néven és ezen belül egy Rockusb Device eszköz és a kocka is bezöldül az RKBatchTool-ban . Ezt valóban csak kb 1-2 percig érzékeli és utána valamiért eltűnik. De ha egyszer feltelepítetted utána már mindig felfogja ismerni ha a tablet bebootolása után az RKBatchTool-ban a Switch gombra kattintasz. Nálam így működött a dolog.
-
tom570
aktív tag
Újabb problémát észleltem amit nem értek. Amikor a tabletet bekapcsoljuk és indítjuk a wifit, akkor az egész internet kapcsolat leáll, nem csak a wifi szűnik meg, de még a pc-n is megszűnik a kapcsolat! Cirka tíz perc és helyre jön a rendszer. Lehetséges ez?
-
praefect
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 8 gigás tabletem, és az a kérdésem, hogy mi okozza, hogy a google playből letöltött skype az elindítás után azonnal leáll ("A(z) Skype alkalmazás sajnos leállt.").
A válaszokat köszi előre is.
-
szilwus
csendes tag
Sziasztok.Olyat szeretnék kérdezni hogy van egy myaudio Tablet Series 7- em.
És Genius vebcamerát nem tudook rá csatlakoztatni vélatlen? mert skypetakarok használni.. de az elölapi kamera annyira kis felbontásu és nem igazán tetszik
Köszönöm. -
asdftz
csendes tag
Sziasztok! Nekem is gondom támadt - a kommentek alapján nem oly meglepő módon - a 704O verziós vakvágánnyal. Szeretném legalább az óráját helyrepofozni, és le is töltöttem a firmware-t és egyebeket hozzá, de a gépem nem tudja telepíteni az illesztőprogramot, de ha manuálisan szeretném telepíteni, akkor meg szerinte jól működik... az eszközkezelőben időnként megjelenik ismeretlen eszközként, de semmi egyéb. A toolban így nem tud zöldre váltani a négyzet. Mit tudnék tenni? Win7-en csinálnám...
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tomasz7878
üzenetére
Ez lenne esélyes, de ennek nagyobb a felbontása...
-
tomasz7878
csendes tag
sziasztok kaptam egy beex s2 tabot de nincs rajta semmi már 2 hete keresgetem hozzá a firmware-t de olyat ami jó lenne nem találok a chip lehet a támpont és a felbontás mert a cub 25 gt pro val indul csak mivel más a felbontása elcsuszik az egész képernyő a papirjai nincsenek meg. rockchip van benne mégpegig rk3168 ijen firmwaret találok és megyis vele csak 800x480 nincs sehol ha valaki tud segítsen mert a fa alá szántam de már késet ígyís
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Amit adnak a myaudio usb kábelt a 708 dcc+ hoz az otg-s?
xbox joy t akarok rákötni és néztem a youtube on hogy lehet de én nem bírtam működésre bírni.
-
-
Deck
titán
Leírom hátha hasznára válik valakinek.
Az volt a gond, hogy play sokmindent nem engedett telepíteni öcsém tabjára és erre kerestem megoldást neki.
A megoldás a Market Helper
-
tom570
aktív tag
Sziasztok!
Lányom kapott karácsonyra 704o típust, egy nap használat után nem indul. lassan sikerült elindítani, gondoltam frissítem. Az istenért sem sikerül ,RKBatch Tool elindít, tablet rádug,FW betallóz, kocka rózsaszín,switch aztán fail! A volume gombos megoldás meg végképpen nem sikerül4, hogyan lehet frissíteni?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni! -
alexnowan
aktív tag
Sziasztok!
Lehet ezekkel multiplayert játszani? Két vagy több gép tud wifin vagy bárhogy egymással játszani?
4 magos verzió stb.
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Tud valaki valami oldalt ahol 708DCC+-ra kaphatok kijelzővédő fóliát? A gyári már jön le, fólia nélkül meg nem tudom mennyire bírná (a telefonomat fólia nélkül használom, annak nincs baja).
-
Deck
titán
704O-ra tudtok valami nagyon jó főzött romot?
-
üszök
őstag
Boldog békés karácsonyt mindenkinek !
-
ayden
tag
Valaki tudnak nekem abban segiteni hogy a 704O féle tablethez hogy tudnék mobilnetet csatlakoztatni, mert amit a szolgáltató adott azzal nem nagyon akar menni, anno régebben mondták hogy van valami stick amit a weblapról kell megrendelni hozzá de most néztem és nem igazán találom.
-
Deck
titán
Öcsém tabján folyton elállítodik az idő. Erre valami megoldás?
-
PLaci58
addikt
válasz
spiritex
üzenetére
"Egy élmény a használata. Könnyen hordozható"
MyAudio ezt írja a 704O-ról
Ahogy elnézem ugyanaz van benne mint az én 708R-emben.
Ugyanaz a proci, ugyanannyi RAM, olyan kijelző...
Ki van kapcsolva minden frissítés, szinkronizálás, Wifi.
Jártam úgy, hogy hiába kapcsoltam ki a készüléket a WiFi ment benne.
Érdemes megpróbálni a beállításoknál, hogy programból kilépésnél törölje a programot.
A teljes kikapcsolás sajnos nem áramtalanítja a készüléket.
Még az is lehet, hogy rossz az akksi és lemerül magától. -
NosRam
csendes tag
válasz
szabieable
üzenetére
Ez vajon 708f hez jo?
-
Cilinder001
tag
Nekem 704T van, felraktam rá, a 2x Battery Savert, abban lehet állítani a sreen filtert (tudom van rá más kifejezetten erre való progi, de nekem ez bejött, valamilyen szinten ) lehúztam 35 % - ra, így nem égeti a szemem annyira és tovább bírja az aksi is plusz egy sötét hátérképet állítottam be és a fényerőt is levettem minimálisra. Így már azért egy kicsit tovább bírja de azért osztom a véleményeteket, hogy lehetett volna erősebb aksit rakni bele.
-
PLaci58
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Az "O" az az Ocsmány, Okádék vagy Ortopéd rövidítése?
Lesz ez még így se. Most még jó benne az akksi.
Érdemes kikapcsolás előtt kikapcsolni a WiFi-t. Úgy akár egy hétig is elvan.Megjegyzem, hogy van egy MyAudio 1008B-m, aminek az akksija nem merül kikapcsolt állapotban (hónapokig sem!), igaz nagy akksi van benne, amivel 6-7 órát is lehet használni.
2 órás akksi minek tabletbe? Állandóan tölteni kell.nxferenc! Majd itt jelennek meg a visszavitt cuccok

Outlet -
Köszönöm mindenkinek a választ!

-
spiritex
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Az enyém is merül mint állat. Ha nem csinálok rajta semmit, akkor is max. 2 napot bír az akksi. Pedig már kikapcsoltam minden háttéradat forgalmazást, repülőmódba tettem, de így is. Feltettem a GSAM Battery-t is, de nem talál semmit, ami kiugróan használná az akksit. Én már ott tartok, hogy folyamatosan áram alatt tartom...
-
Deck
titán
A 704O-t,hogy lehet rootolni? Egy kis segítséget kérnék

-
Hali!
Nővérem meglepte magát karácsonyra egy myaudio 7040-es tábla géppel magát. Problémánk az, hogy tegnap előtt fullon vettem le a töltőről ma meg már csak 24%-os volt a töltöttség. Gyárilag fos a széria, vagy a mienk csak? A cellakészenlétre 54%-ot ír. Pedig ki volt kapcsolva, mert le is okéztam mikor feldobta.
-
Gábor0
tag
Myaudio 708F -ről tudna valaki biztosabb infót?
A Tesco újság szerint 1GB RAM van benne,
a myaudio honlapján viszont csak 512MB szerepel.
Esetleg saját tapasztalat a masináról?
-
törölt tag
Ma láttam a tescoban egy 704t-t. Van ebből olyan amelyiknek a kijelzőjén a kör az valóban kör és nem ovális? Ahányat megnéztem azon mindegyiken szét volt nyújtva a kép.
-
sanhose
tag
válasz
clanteam
üzenetére
És mit kapcsol az a mikro kapcsoló? Meg miért van ott?
"jack dugóba tű, microfonba tű"
ezek a módszereknek semmi köze a driver telepítéshez, plusz értelmetlenek, mert ezekkel nem lehet megoldani semmit. De, ha tönkre akarod vágni a tablet-et arra tökéletesen megfelelnek.
Egyébként nekem nincs 708O-m.Ha neked sikerül így driver-t telepítened akkor készíts már róla videót, feltéve ha be tudod ezek után még kapcsolni a tablet-t vagy nem szurkáltad szét a kijelzőt.
-
dinnor
csendes tag
Ja igen,az előbbi leírás a 704o-ra vonatkozott!
-
dinnor
csendes tag
válasz
mutabor
üzenetére
Nos nekem sikerült,de XP alatt. Megpróbálom leírni.
Azt nem tudom hogy be kell-e nyomni a hangerőgombot,de biztos nem árt,tehát csatlakoztasd így,kikapcsolva. Indítsd el a RKBatchTool.exe-t, töltsd be a .img cuccot,majd kapcsold be a tabot,és ne nyomd meg az usb csatlakozást rajta! A kocka rózsaszín ahogy írták.Klikk a switch-re,a tab kikapcsol. Na ekkor vársz amíg az XP felkínálja az új hardver telepítését. Nem csatlakozol win update helyhez,tovább,itt megadod neki a helyet ahová kicsomagoltad a Rockusb Driver v3.5-öt,tovább, és telepíti is a drivert.
Amint kész a Rkbatch-ben zöldre vált a négyzet és nyomod az upgrade-t.Ha kész ne nyúlj semmihez,a tab újraindul és töröl és telepít és újraindul immár frissítve. Elég lassan csak türelem! Így elsőre azt mondanám hogy használhatóbbá vált a működése,az órát még nem tudom mert most lettem kész,bár hálózatról frissített az biztos! Sok sikert!
-
sanhose
tag
Szia!
Kikapcsolt állapotban lenyomod hangerő fel/le gombot egyszerre, addig tartod nyomva míg a rádugod az usb kábelt a tablet-re.
Itt is így írja 1. pontban: [link]Ha ezt jól csináltad a sz.gép automatikus telepíti a drivert és az Eszközkezelőben megjelenik, hogy
Class for rockusb devices ezen belül pedig Rockusb Devices"jack dugóba tű, microfonba tű"
Ez szerintem marhaság, max azt éred el vele, hogy kilyukasztod a hangszórót stb. -
sno14
tag
válasz
szilagj
üzenetére
Szia!
Többek nevében is kérlek, légyszíves írd le részletesen hogyan frissítetted, mert pl. én is karácsonyi ajándéknak szeretném, de ilyen órával csalódás. Legföképp az érdekelne, hogy kikapcsolt állapotban csatlakozáskor milyen gombot nyomok? Olvastam már hangerő fel/le, jack dugóba tű, microfonba tű akkor most melyik? Plusz a driver manuális telepítéséhez kérek segítséget. Hogyan, mit, hová? Addig eljutottam, hogy switch és onnantól nem ismeri fel a tabot- igaz win 7 64x -próbáltam később pedig olvastam, hogy azon nem működik a frissítés. Ma megpróbálom xp-n, de örülnék a segítségednek. -
sanhose
tag
Ha valakit érdekel akkor a lenti linken olvashat egy egyszerű root folyamatot rk30sdk-ra (Rockchip 3066).
Ma próbáltam nekem működött.
MyAudio 708DCC Plus rootItt pedig Rockchip 3066 custom rom (4.1,4.2)
-
sanhose
tag
Igen én is így vagyok vele. Vettem próba képen egy olcsó tabletet (MyAudio 708DCC Plus), hogy kipróbáljam. És tisztában voltam vele, hogy nem valami nagy szám. Most már tudom mit akarok: IPS kijelző, min. 1 Gb ram, min. 3500 mAh., usb töltés, és min. egy Rockchip 3066, Mali-400 kb. ennyi.
-
-
üszök
őstag
válasz
mutabor
üzenetére
Valamilyen szinten igazad van,de nem a legolcsóbb szemetet kéne megvenni,akkor nem lennének ilyen gondjaid. Szerintem napi 50 levélnél lényegesen többet kapnak a szemeteik miatt.

Én is láttam ma az egyik Teszkóban 12-ért egyet,egy pillanatra el is gondolkodtam veszek belőle,de győzött a józan ész.

Azóta meg el is költöttem a pénzt,így ez a veszély már nem fenyeget.
-
sanhose
tag
Na leállt a MyAudio hivatalos honlapja http://myaudioworld.com/.
-
mutabor
csendes tag
Myaudio 704O "Tesco-s" tablet SZARVASHIBÁVAL!!!!
Az egyébként jó tablet órája kikapcsoláskor, de még alvó módba kerülve is egyszerüen
megáll! Ez elfogadhatatlan, még akkor is ha olcsó! Ebben az esetben joggal követelhetjük
-mi egyszerű vásárlók, hogy az importőr valamennyit hívja vissza! Frissítsék a szoftvert
éa tanulják meg végre, hogy nem tisztességes hazánkban sem bóvlit eladni! Angliában-Németországban
ezt egy cég meg sem próbálja, mert hamar lehúzhatná a rolót!
A Myaudioworld.com-on van ugyan egy új firmware, de annak alapján még számítógépes alapokkal
bírók sem tudnak mit kezdeni a leírt procedúra egyszerűen nem működik!
Közvetlen levelemre (myhelp@myaudioworld.com) két hete várom a válaszukat! Javaslom, ha azonos problémával küzdesz írj nekik Te is. Talán ha kapnak napi 40-50 levelet történik majd valami! Telefonon nem elérhetőek!
Egyszerűen unom már, hogy ideöntenek minden korlátozottan használható árút, most nem csak a tabletra
gondolok! Ne hagyd, hgy átverjenek! -
-
sanhose
tag
dudi6, meroly
Mennyire megbízható?
-Tisztában kell lenni, hogy ebben az árkategóriában ez a kérdés igen változó. Lehet szériahibás a készülék. (Én pl egy MyAudio 708DCC++ használok eddig semmi bajom vele.) Plusz lényegtelen, mert legyen az MyAudio, Concorde, DPS mind ugyanazt a hardvert tartalmazza csak más felirat van a készülékházon. A lényeges kérdés inkább, a mennyire megbízható helyett, itt az, hogy milyen segítőkész a support. Ebben egyenlőre még nincs tapasztalatom. Bár ahogyan olvastam a MyAudio rosszabb, de azóta változhatott.
Játék, net kérdés:
-Én személy szerint kevésnek tartom az 512 MB RAM-ot mind a két készülékben, min. 1 GB-ot javasolnék. Bár ez játék típusától függ.
Véleményem szerint mind a 704SR mind a 708DR alkalmas lesz netezésre, játék használatra már kérdéses, mivel függ a játék típusától és az 512 Mb RAM-tól.
Összességében elmondható, hogy jó választás lehet a gyerekek számára e két készülék, ha az ember tisztában van azzal, hogy ebben az árkategóriában a készülék nem fog gördülékenyen működni, lefagyhat 2-3 másodpercre, max. 3 órát működik akksiról.
-
meroly
veterán
Nekem is hasonló kérdésem lenne.
Én a MYAUDIO 704SR-t néztem ki kissrácnak, alap játékokra (főleg angrybirds). -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Mennyire megbízhatók ezek a készülékek? Egy "MyAudio Tablet Series 7 708DR"-t néztem ki egy kislánynak. Szerintetek ez jó lesz alap játékoknak, netezni?
-
L4cKoO
csendes tag
Hello
regiztem MYaudiora
de a serialt hol talalom?THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A báttyám galxy s3-mas telefonján már teszteltaem, és müködött.