- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajbi101
tag
1 hét után a toltője megadta magát ...
kiszakadt a vége. Garanciával elvileg cserélték volna de én barom megakartam forasztani. Bementem egy boltba ott mondták hogy a concorde tabnak is ugailyen töltöje van és az is mindig beleszakad.... Az lett a vége ,hogy 3600 vettem univerzálist de abbol is valami speciális kellett mert a sima nem jó. Gondoltam megosztom veletek
-
Géta
csendes tag
Ismét egy kérdés: az én gépem usb-ről nem töltődik. Ez másnál is így van,vagy csak az én gépemnek
sajátossága? -
ladager
csendes tag
Hello, csatlakoztatható a tablettát MyAudio 7 PC (Windows 7) PC nem ismeri fel a készüléket. Tudja valaki, hol lehet letölteni USB driver MyAudio Series 7708 R? Köszönöm. És akkor hogyan ROOT?
-
demetibi
csendes tag
köszönöm -
demetibi
csendes tag
708 R van nekem is
lehet-e mobil internetezni vele,
vagy csak olyan tablettel ami tudja
a 3G-t köszi -
oneToucher
csendes tag
Sziasztok.
Az a kérdésem lenne, hogy ezt a prime romot tényleg föl lehet rakni a 708r-re? És ha igen akkor hogyan?
-
Géta
csendes tag
Helló! Az a kérdésem,hogy mit kell letölteni pontosan a Tv-hez,ugyanis a kereső a
"network tv" -re igen sok választ dob ki.Köszönöm -
Busaboy
aktív tag
...erre mit mondhatnék, ez van! Nem írok sokat(nem szórom tele), mert elfogy a hely!
-
jFox
addikt
Szerintem mielőtt telszórsz egy topic-ot hozzászólásokkal, olvasd el az ALAPELVEKET !!
Tilos a warez minden topicban. Csak jóindulatból szólok, ne lepődj meg he ilyenekért kitiltanak. -
Busaboy
aktív tag
Találtam egy motoros játékot ami tökéletesen fut! Ducati Chalenge a neve itt egy link ahonnan le lehet tölteni(torrent), nagyon jó game
http://thepiratebay.se/torrent/7589653/Ducati_Challenge_v1.0___SD_Data_By_bobiras2009 -
Busaboy
aktív tag
Sziasztok! Én tegnap vettem egy ilyen tabletet, tetszett de mikor lemerült rádugtam töltőre és nem töltött. Visszavittem a csere már jó-tapasztaltam milyen nem jó minőségű a töltő! Egyébként bejön a cucc, első tabletem, még ismerkedek vele
-
P.mini
aktív tag
Valaki már megkapta a tabletét, amit leadott a szervízbe? Én még nem, 2-3 hete adtam le.
-
jFox
addikt
válasz
kiskun968 #177 üzenetére
Tegnap írtam rájuk megint. Most elküldtem az info@-ra is, nem csak a myhelp@-ra. Ez már hatott.
De ez tv inkább mobilra való mint tabletre. Legalább is ami a felbontását illeti. HD-t ne várjon senki, jó ha meg van a 360p. Nem leszólni akarom, csak a tényeket közlöm. Ajándék lónak ugye...
A Youtube-os problémám másnál nem jelentkezik? -
nash13
aktív tag
Sikerült elérni a supportot telefonon, aktiválták a beragadt regisztrációm és küldtek aktiváló kódot a TV apphoz. Este tudom kipróbálni, akkor majd megosztom.
Egyébként a honlapjukon rátaláltam, hogy a tv app-hoz, nincs a dobozban infó, az ügyfélszolgálatra kell írni, megadva a jótállási jegy sorszámát és úgy küldik. -
Csokimaki
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy tab 7-est.
Szeretnék Farmeramat játszani, de nem akarja. Betölti, de mire aratnék, újratölti a kezdőoldalt. Vagyis megy is a flasch, meg nem is. Adobe 11 van rajta.
Ha valakinek van tapasztalata kérem irja. Köszönöm! -
lajbi101
tag
Hogyan lehet kirakni widgeteket.
Pl letőltöm a retro clockot a marketről és nem tudom kirakni -
jFox
addikt
Tudja valaki, hogy a Youtube klienseben hogy lehet előre tekerni? A 2.3-ban lehetett, ennél meg mindíg visszaugrik az aktuális pozícióba, hiába húzom előre.
-
nash13
aktív tag
válasz
Lucas Kane #165 üzenetére
En regeltem a myaudio oldalon,de nem kaptam megerősìtő emailt, pedig azt ìrta az oldal. Enyèm is 708R ès van rajta tv app. Irtam most a supportnak h ilyenkor mi van. Ha vàlaszolnak megosztom.
-
lajbi101
tag
válasz
Lucas Kane #163 üzenetére
Sajnos nincs se tv se cloud se semmi. van kb 15 alap alkalmazás és annyi
-
lajbi101
tag
válasz
Lucas Kane #161 üzenetére
Bocs a tudatlanságomért
.
Igen 708r tabot vettem!
De nincs benne se myid alkalmazás se network tv alkalmazás gyárilag -
lajbi101
tag
Ezt a 808Dcct nem tudom letőlteni sehonnan
Spb tv, network factory tv,Fuel tv,... valamelyik jó?
-
lajbi101
tag
válasz
Lucas Kane #157 üzenetére
Köszi a segítséget!
ŐŐŐ ki az a support ?kinek kell írnom?
Amúgy ezt a felhő dolgot sem tudom hogy működik! -
lajbi101
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyet! Első nap annyi volt vele hogy a galériába belépve elmosodott a kép ilyen mindenféle szinü lett xd. Nagy nehezem újrainditottam és jó lett.
Lenne egy kérdésem! : Hol van benne az a tv program amit hirdetnek?
Vagy le kell tölteni marketről? Ha igen akkor mi a neve?2 felhő serial kódot kaptam de net tv-hez egyet sem!
-
Aron1988
tag
https://www.dropbox.com/s/so3hgg305m6eq6n/Screenshot_808DCC_2012-09-07-08-54-30.jpg
Saját topicot nem találtam, de az egyik legnépszerűbb készülékükhöz, a Series 8 808DCC-hez elkészült a Jelly Bean. Pár belső teszter már ezerrel nyüstöli! Rövidesen érkezik mindenki számára. -
gabor_01
senior tag
Úgy tűnik, hogy az enyémben N-es WiFi van a specifikációval ellentétben
-
gabor_01
senior tag
és nem tudom eldönteni, hogy megéri-e venni vagy sem
He-he.
Ezt neked kell eldöntened
Ennyiért nekem igen. Végül is nem ebay-en vettem gari nélkül.Tápcsatira vigyázz, ne rángasd, mert kiszakad. Én már szereztem egyet tartalékba.
Beszerzés alatt van egy kábel, amivel USB-ről (vagy autóban) is tölthető legyen. -
totyak
aktív tag
A hülye vagyok boltban ma és holnap még 20db ropogós bankóért vehető 708r típusú készülék (kizárólag Budapest, Budaörs, Győr és Székesfehérvár MM-jeiben). Olvasom itt a hsz-eket és nem tudom eldönteni, hogy megéri-e venni vagy sem. 20 ropi elég akciós ár, de nem szeretnék két nap után szervizbe rohagálni vele.
-
gabor_01
senior tag
Szerintetek hol van a mikrofonja?
-
eAster
csendes tag
Szia!
Le tudnád írni nekem lépésről lépésre,hogy,hogyan tudom az APN-t módosítani a tabletben?
Mert bedugtam az usb modemet,elvileg felismerte mert a kis háromszög teli lett a rublikával.(mintha teli lenne a hálózat ) a beállításnál bekapcsoltam a barangolást,a beállításon belül az utolsó lehetőségben ott meg találtam azt,hogy felismerte a modemet meg a szolgáltatót,csak nincs csatlakozva,Telenor annyit mondott,hogy át kell írni az APN-nél a net szót online-ra.Előre is köszönöm a segítséged.
-
P.mini
aktív tag
sajnos egyetértek veled. a myaudio hivatalos honlapján fel van sorolva a békéscsabai is, így hát elvittem oda. ott a hölgy közölte, hogy már 2 ève nem foglalkoznak a myaudioval. faxa. a legközelebbi asszem 100 km-re van. így hát a media marktba vittem mivel ott vettem. ott átvettèk, és majd sms-ben értesítenek kb 3 hét múlva. tudtam h nem szabad ilyen noname szarokat venni
-
vfrr
csendes tag
Nagyon nem érte meg az árát, leadtam 4 nap után a szervizbe 3 hétig volt ott semmit nem csináltak vele, most megint leadtam egy másik szervizbe.
Minősége pocsék mozog recseg a hátulja, a megmunkálása borzalmas.
Szoftver hardver téren is le van maradva, Én régóta szoftverelek telefonokat, a galaxy mini, ot 908- hoz tudom hasonlítani, bár ezekbe van gps , tehát így is le van maradva.
Hiába raktak bele 1ghz processzort ez már a múlté, már 2 éve belerakták az xperia x10 i-be, hozzá nem lehet hasonlitani.
Ez a tablet egy tesco gazdaságos hulladék !!!! -
jFox
addikt
Dugd rá és kiderül.
A mobilhálózatoknál állítsd be az APN-t és ha elindul akkor igen. -
eAster
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem én is Series 7 708R tabletet. Van egy Huawei e220 USB modemem. Ezt össze lehet vele kötni valahogy?
Előre is köszönök minden segítséget
-
RidDiCh
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem egy 708 R tabletet. Meglepően stabil és jól működik (wifi, kijelző,gyorsaság). Ennyi pénzért (25k) szvsz ajándék. A doboz hátulján ott volt a HDMI a leírásban, de a készülékről hiányzik, ezt sajnálattal tapasztaltam. Ár érték arányban kiváló. -
P.mini
aktív tag
hnap leviszem szervízbe a gépet. három hibája is van: a wifi gyenge, a kamera objektpontja rossz helyen van, félig csak a feketeséget veszi, és nem akar tölteni, hiába rakom fel tölteni. amúgy ha be van kapcsolva, akkor nektek is olyan forró az akksinál, hogy már éget?
-
P.mini
aktív tag
válasz
oneToucher #129 üzenetére
akkor szar a wifim
:-( -
P.mini
aktív tag
Nektek milyen a 708R wifije? Nekem borzalmas, 15-20 méterre a rotertől már nem működik , pedig fal sincsen
-
jFox
addikt
Sziaszok!
Vettem én is egy 808DCC-t. Rögtön be is frissítettem, mert nem tudott magyarul, meg néha alvó módban lezsibbadt. Azóta jól műxik.
Valaki rájött már, hogy a fényképezőn hol lehet felbontást állítani?Kipróbáltam BT GPS-sel megy szépen bár kellett hozzá segédprogram. A t-s ZTE M627 Usb modemmel is szépen működik.
-
-atesz-
aktív tag
Na besz@rt a tablet. Ez túl olcsó volt.
-
jedis
senior tag
válasz
Mixmonsterx #124 üzenetére
Gödöllőről kifelé az utolsó lámpától nyomtam egy 1;2 tiltást, és mikor 3-ba húztam, akkor pislogott le a lézer 152Km/h -val
! Én úgy láttam senki sincs az úton, de ezek szerint nagyon szelektív a látásom, mert 2 rendőrautót, és 8 rendőrt nagyon nehéz "NEM"észrevenni
-
jedis
senior tag
válasz
Mixmonsterx #121 üzenetére
Én nem sz.rakodok, padlón megyek állandóan
( nem a forgalom akadályoztatásáért/feltartásáért vették el tavaly előtt is a motoros jogsimat 1 évre
)
-
jedis
senior tag
válasz
Mixmonsterx #119 üzenetére
Wazzzz ! Nekem nincs benne
. Deeee végül is egy Ferrárit minek tuningolni már
-
oneToucher
csendes tag
Sziasztok!
Szomoruan olvasom hogy egy csomo embernek tonkre ment a 708R tab nekem szerencsere tovabra is tokeletesen mukszik ;D
Remelem akinek elromlott megjavul, akinek baja van meoldodik
.
-
jedis
senior tag
válasz
Mixmonsterx #116 üzenetére
Opssssz ! Nekem ez az opció nincs benne ! Gondolom neked már Root-olva van, ezért jelenik meg ez is. Vagy most nagy hülyeséget mondtam ????
-
Mixmonsterx
csendes tag
képek
(IMG:/dl/upc/2012-08/392510_2012-08-25_12_09_08_2.thumb.jpg)(/IMG)upc/2012-08/392510_2012-08-25_12_08_51.jpg
-
jedis
senior tag
válasz
Mixmonsterx #113 üzenetére
Hát ott nekem olyan van, hogy "fjlesztői lehetőségek", és azon belül sokminden . Erre gondolsz ? Ha nem, írd már le konkrétabban ! THX
-
jedis
senior tag
válasz
Mixmonsterx #111 üzenetére
cpu mode setting ? Melyik beállításoknál , A gép setting-jébe, vagy valamelyik bencmark setting-jébe ,
-
Mixmonsterx
csendes tag
válasz
eladogeppc #90 üzenetére
a beállításoknál nézd meg a cpu mode settinget
-
vfrr
csendes tag
Két hete leadtam szervizbe a tabletet, 4 nap után.
Két napja hívom a my helpet hogy mondják már meg hol van a szerviz ahol érdeklődni lehet , De vagy foglalt vagy nem veszik fel a telefont , az emailra nem válaszolnak.
Zalaegerszegen adtam le a Color szevizbe ők sem tudnak mit mondani rá, kaptam egy telefonszámot azt hívjam aki tőlük viszi el a szervizbe, ez az ember sem hajlandó felvenni a telefont.
Úgy érzem hogy engem becsaptak, ezért kezembe veszem a dolgokat nem hagyom annyiba.
Eböl az a tanulság hogy, a neve nincs hulladékot nem szabad megvenni , a tescoba meg főleg. -
jedis
senior tag
Üdv márkatársak !!! Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy kis hazánkba elsők között kaphattam meg a MyAudio újgenerációs "CSÚCSRAGADOZÓ"-ját , a 1016DCC-t
! Lemértem a kicsikét pár tesztprogival
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895Kezdünk beszivárogni, a felsőkategóriába, de még mindíg csak középkategóriás áron
-
horatio
tag
Sziasztok!
Nekem 808DCC-m van és van egy problémám is.
A google account-om nem látja a naptárat. Egyik account-om esetében sem.
Ötlet? Elképzelés?Ilyennel még nem találkoztam. (Három éve androidozom, nem most kezdtem.)
-
P.mini
aktív tag
1 hónap után feladta a szolgálatot ez a szar. lemerült, felraktam töltőre, nem csinál semmit. ilyenkor mi a teendő? felkeressem az egyik szevízpontot, vagy oda vigyem ahol vettem, a Media Markt-ba?
-
P.mini
aktív tag
válasz
oneToucher #100 üzenetére
letöltöttem a cs-t innen a flah payerrel együtt de ugyan olyan rosz
-
oneToucher
csendes tag
leszettem a playről a 2.32-t és az is ugyanugy ment mint a 2.19
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged