- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
advocat86
újonc
válasz
moore007. #2098 üzenetére
Közben sikerült mégiscsak livesuit-tal, ezek szerint 708A a típus, a gépre dugás volt annyiban trükkös, hogy a hangerő fel gombot folyamatosan nyomva tartva kellett a tabletet gépre dugni, majd a bekapcs. gombot NYOMKODNI. Nem viccelek, csak így működött, ez a tipp egyébként a phoenixsuit-ban volt, és így sikerült a gépnek felismernie.
Köszi a közreműködést!
-
-
moore007.
csendes tag
válasz
advocat86 #2094 üzenetére
a honlapon is ezt tanácsolják:
Mi a teendő, ha csak az Android, vagy a MyAudio feliratig tölt be a készülék?válasz: Próbálj meg egy Android frissítést. A hozzá szükséges szoftvereket és a pontos leírást a MySupport/firmwarek menüpont alatt találod. Vagy add le a hozzád legközelebb lévő szervizponton.
http://myaudioworld.com/mysupport/gyakori-kerdesek/Series-7-708AG/
-
advocat86
újonc
Sziasztok!
Hozzám került egy ilyen ketyere, de sajnos nem tudok bele életet lehelni Bekapcsoláskor az android feliratig jut csak el, és ott megakad. Próbáltam a recovery módot, de nem reagál semmilyen bill.kombinációra. Persze ahhoz, hogy tovább lépjek, először a pontos típust kéne tudnom, de sajnos a doboza nincs meg, be pedig ugye nem tölt, így már itt elakadtam. Van rajta hangerő szabályozó gomb + van hdmi-je is.
Látszik a modell-szám is, úgy kezdődik, hogy "MATS7800***"Valakinek valami ötlet?
-
moore007.
csendes tag
Szia, ezt a problémát úgy tudod megoldani, hogy az androidot frissíted rajta Phoenixsuit-al.
Progi indít
Firmware klikk
img filét betölt
tabletet USB-re dugod és bekapcsolod
megvárod míg felismeri
upgrade és indul magától utána.Előfordulhat, hogy csak a teljes újrahúzás segít majd, de azért először ne azt válaszd.
-
jFox
addikt
válasz
nagysandor79 #2089 üzenetére
Beállítások - HDMI - Turn on HDMI
A 808DCC-n meg ha jol emléxem az app-ok között volt eg HDMI Switch nevű, és azzal lehetett bekapcsolni.
De az már rég nincs meg. -
jFox
addikt
válasz
nagysandor79 #2087 üzenetére
A qa -t nem ismerem, de nekem a 808-on és a 708Ag-n is külön be kellett kapcsolni a HDMI-t, a beállításoknál.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok . tudna nekem valaki segíteni abba. adott egy myaudio 708qa tablet. és egy samsung es6100 tv. van mini hdmi hdmi kábel . és nem érzékeli a tv , hogy rá van dugva. mi lehet a hiba, vagy hogyan tudom össze hozni hogy működjön?
másik kérdés. olyan kábel amivel egyszerre töltöm és tudok rá kötni billentyűzetet létezik-e ?
segítségeteket előre is köszönöm. -
PLaci58
addikt
-
mjuti
tag
Sziasztok!
Van egy 708A-m erre van firmware mert honlapon nincs support nem válaszolt még...
Legszívesebben linuxot tennék rá, pl tinycore-t vagy bármit...
Lehetséges?Köszi
-
geryboro
senior tag
felhuztam a 3cm-t férre kalibráló romot, b*szakodtam vele,
és kb 40-50.-dik re kapcsolt csak be a gép töltőről.ugy eladtam mint a huzat.
bánom hogy megvettem.üdv.
-
jack38
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja hoztak hozzám egy myaudio 7 tabletet (8GB) azzal a problémával, hogy nem indul, és csináljak vele vmit. Indításnál megáll a myaudio feliratnál, majd újraindul.
Sikerült belépnem a gyári recoverybe, ahol csináltam egy factory resetet, de ez sem oldotta meg a problémát.A kérdésem az lenne, hogy a csudába tudnám kideríteni a pontos típusát, mert semmit nem tudnak róla, és így nehéz rávaló firmware-t keresni, amivel újrahúzhatnám... Vagy esetleg vmi más ötlet?
Köszi előre is!
-
tom570
aktív tag
válasz
johnyboy25 #2071 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a Tescoban vásárolt masina garanciás ügyintézésével kapcsolatban?
Ugynis a 704o tab nem reagál a töltésre, multiméterrel ellenőrizve egy fránya volt sem jön ki a töltőből, gondolom valami szakadás lehet a gond. Írtam a Flag kft-nek ahol kedvesen ajánlották hogy vigyem vissza a tescoba és majd ők rendezik. Mennyi idő lesz ez? Van kompatibilis töltő esetleg, amivel megúszhatnám ezt a procedúrát? -
PLaci58
addikt
válasz
johnyboy25 #2067 üzenetére
Bedugott töltőnél vagy akkumulátoros üzemben is rosszul érzékel?
A töltők sokszor zavarják. -
johnyboy25
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Myaudio 708A Tablet amin nem volt hajlandó elindulni a rendszer. Sikerült LiveSuit-al újra telepíteni a gyári frimware-t, viszont most nem működik helyesen az érintő panel..össze-vissza érzékeli az érintéseket. Sehol nem találtam rá megoldást
Lehet az érintő nem jó? Vagy rossz frimware-t tettem rá?Semmi konkrét típusjelzés nincs a tableten. Allwinner A10 soc van benne...És erre ezt az egy típust találtam: Myaudio series 7 708A.
Tudna valaki segíteni hogy ezt hogyan lehetne orvosolni?
Köszönöm előre is!!! -
jFox
addikt
Sziasztok!
Ha Miskolcon keresi valaki a MyAudio szervízt, már nem a telephelyükön van, a Besenyői úton, hanem a Vologdán a Shell kút mögött a DrLan Kft. Sajnos logisztikai szervíz, tehát nem javítana, csak elviszik oda ahol javítják.
Pestiek meg a Profi szervízbe vigyék, mert a DrLan is oda viszi. -
phoma
csendes tag
Sziasztok!
MyAudio Tablet Series 7 704GD típushoz kérnék segítséget, tanácsot. A bruttó 26 ezer forintért vásárolt, kártyafüggetlen mobiltelefonként is használható beépített 3G-s, Bluetooth-os, GPS-es, FM rádiós tablettel nagyon elégedett voltam mindaddig, míg nem próbáltam micro USB-s billentyűzetet vagy micro USB-s pendrive-ot közvetlenül csatlakoztatni, ezeket ugyanis nem ismerte fel. (Ezek az eszközök ugyanakkor hibátlanul működnek a hasonló de kisebb tudású és félárba kerülő Beex S1 tablet készüléken.)
Ráadásul pár óra használat után olyan hiba jelent meg rajta, melynél az elsötétülő képernyőt nem lehet visszahozni a bekapcsoló gombbal. A kijelző elsötétülése után csak a bekapcsológomb hosszan tartó megnyomásával lehet újraindítani az eszközt, persze ekkor minden nem mentett adat elvész.
Éltem a 3 napon belüli csere lehetőségével, azonban a hiba az új gépen is előjött pár óra használat után. A képernyő problémát végül a gyári állapotra történő visszaállítás ugyan megoldotta, de pár óra múlva ismét előjött.
A MyAudio honlapjáról letöltöttem és telepítettem a legfrissebb firmware-t, de az megegyezett a gépen lévővel, így nem hozott megoldást. (Figyelem! Aki firmware-t telepít, Windows7-ről lehet, hogy nem fog sikerülni, az USB driverek utáni újraindítást követő csatlakoztatáskor az MT65xx Preloader illesztőprogramot nem találja meg és így nem tud kapcsolódni a táblagéphez. Windows XP-n a driverek telepítése sikeres volt, így azon végeztem el a firmware frissítést.)
Most írtam a megadott support címre, de nem sok reményem van, főleg a micro USB-s külső perifériák problémájának megoldására. Van valamilyen ötlete, tapasztalata, megoldása valakinek e téren? Vagy adjak túl a gépen? Köszönöm a segítséget!
-
sanhose
tag
válasz
Atiko31 #2061 üzenetére
Ez próbáltad már Frissítési útmutató 2 704T
Egyébként a fuzhou rockchip drivert a win 7 ezzel a módszerrel telepíti a gépre, legalábbis nálam.
Ez ilyen típusú driverek-et manuálisan kell telepíteni nincs se .exe, sem .msi.Ha a driver telepítés manuális módját nem ismered, akkor kezdésnek ajánlom Microsoft support oldalát
-
Thome
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy létezik-e Myaudio 708qa tabletra valami gyors és stabil custom rom? Ha igen, akkor tudnátok linkelni, mellékelve telepítési útmutatót? (CWM-ből kellene ezt is gondolom, csak hogy már arra sem emlékszem, hogyan kell telepíteni)
Köszi előre is!
-
Deck
titán
Sziasztok.
Öcsém tabjával vannak gondok (myaudio 7040) Ezekkel mit lehet csinálni? Másnak is vannak?
- a töltő kábelt mozgatni kell, alig akarja tölteni
- töltéskor villog a képernyő
- sokáig tölt, nagyon hamar lemerül a semmitől -
geryboro
senior tag
MyAudio 708W kijelző érintés elcsúszásának javítására talált valaki megoldást??
-
Atiko31
csendes tag
De amúgy a 4. pontig minden megy beillesztettem az img file-t és a következő lépés a switch gomb nyomása...megnyomom és kikapcsol a tab és ennyi...nem csinál semmit.
-
sanhose
tag
válasz
Atiko31 #2043 üzenetére
Próbáld meg a frissítést a Frissítési útmutató 2-vel.
Ezen a módon települni-e kell a FuZhou Rockchip drivernek, kép, hogy ilyenkor mit kell látnod az eszközkezelőben -
jFox
addikt
válasz
Atiko31 #2050 üzenetére
Nem! Pont, hogy nem szabad bekapcsolva lenni!
Kapcsold ki és úgy próbáld frissíteni!mod: most nézem hogy nincs kipipálva akkor az úgy jó. Akkor viszont nem tudom mi lehet.
Ez a két sarkallatos pontja van : a driver és az USBhibakeresés.
Win 7 vagy XP alatt próbálod? x86 vagy x64? -
Atiko31
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni 704T tabom van megpróbálkoztam a szoftver frissítéssel a rockchip batch nevű program felismeri a tabot(belilul) berakom az img file-t nyomok egy switcht-t....erre a tab kikapcsol és nem csinál semmit. A program ezt írja ki: switch done success<1>fail<0>
Szerintetek mi lehet a gond? -
jFox
addikt
válasz
Psytróger #2040 üzenetére
Az első MA tabletem egy 808dcc volt. Abban konkrétan felpúposodott az akksi, úgy hogy hajlított kijelzőt csinált a TN panelből.
Most a 2-ik 708AG-t nyúzom. Az elsőben kb. fél év után döglött meg az akksi akkor cserélték az egészet, mert nem volt akksijuk raktáron. A mostaniban is már döglődik. Mikor új volt 4-4.5 órát bírt most olyan 2-2.5órát . -
nodcsilla
újonc
Sziasztok.
Van egy MyAudio 708F masinám.
Mikor bekapcsoltam jó pár napja nem bootol be. Csak középen 1 négyzetben lévő android figura van és ennyi.
Pedig működött és rendesen kapcsoltam ki.
Van valakinek ötlete? Recoverybe nem tudok belépni, ugyan ezt a figurát dobja, a gépem sem ismeri fel rádugva. Nem tudok mit csinálni vele..
Hosszú kikapcsoló gomb majd kikapcsol, majd magától bekapcsol és ismét a a kis android figura.-
Kérlek segítsetek
-
Psytróger
tag
Sziasztok! A tabletes topicban már érdeklődtem, de gondoltam itt is rákérdezek, a "tulajdonosok" talán bővebb információkkal tudnak szolgálni...
Tabletet szeretnénk vásárolni, az elsődleges szempont a költséghatékonyság, tehát minél olcsóbb legyen
Amire használva lenne: főként nyelvtanuláshoz, ami mp3 hallgatást és pdf böngészést jelent, illletve netezésre, filmezésre. Játszani egyáltalán nem fogunk rajta.
Tescoban most MyAudio 704T kapható 16.990 forintért... Megéri az árát, vagy inkább nézzek más gyártó termékei után? -
Derson
csendes tag
Sziasztok My Audio Series7 704 GD-re letöltöttem a pou-t wifi-ről, elindult a játék 20 másodperc után a kép elvesztette élességét, valamit le kellett volna ok-ézni de azt se lehetett mert a képernyő nem reagált semmire, majd a kikapcsolás gombbal meg próbáltam életre kelteni, ekkor a kép elsötétült és azóta semmire sem reagál, se számítógépre se töltésre. Ha valaki tud segíteni kérem írjon. Köszönöm előre is
-
jFox
addikt
válasz
vadora1120 #2033 üzenetére
A francba egy évvel elkéstél a figyelmeztetéssel.
Ezért kár volt szerintem regisztrálni.Viccet félrtéve, valóban nem hasonlítható össze a minőségük egy Samsung vagy iPad tablettel, de az áruk sem.
Mondjuk nekem eddig csak az akksival volt bajom mindhárom MyAudio tabletemnél. -
vadora1120
újonc
válasz
vadora1120 #2032 üzenetére
Bocsánat h kicsit értelmetlem vok... XD
-
vadora1120
újonc
válasz
DataTraveler #1 üzenetére
Sziasztok! Nekem is Myaudio tablet seires 7 van, és nagyon rossz. Amikor szilveszterkor bekapcsoltam azt írta ki, h 0:27. És másnap délben is ezt írta ki. Nagyon lassú, a kamerája is rossz, én szerintem semmi féle képpen ne vegyetek seires 7-et!
-
sanhose
tag
Szia.
A Google Play-en van a CPU-Z nevű program. Ez a program kiírja a tablet pontos SoC típusát, ennek alapján már azonosítani lehet a tabletet.
A honlapomon (http://forum.rkalltablets.info, sajnos időhiány miatt még nem teljes a fórum) pont a SoC alapján vannak kategorizálva a tabletek.
Ezek alapján már nem lesz nehéz megtudni a MyAudio 7-es típusát.
Nem hiszem, hogy hivatalos forrásból (ennek esélye kb. 0%) upgradelheted a 4.0.4-t.
-
-
PLaci58
addikt
-
polgaripeti
csendes tag
Sziasztok.
Myaudio 704O táblára van már valami főzött rom? -
zozogtti
tag
válasz
sanhose #2019 üzenetére
4-5 ezerig még meg éri mert semmi baja a gépnek csak nem tudom melyik kompatibilis hozzá.
Ha szembe van velem az üveg akkor a jobb alsó sarkába van a szalag kábel ami 15 mm széles ha ezzel kapcsolatban tudnál segíteni vagy van link és azt eltudnád küldeni azt megköszönném. -
zozogtti
tag
Sziasztok van egy 704O-esem betőrt thatch üveggel. a kábelére az van írva ZJ-70010A de sehol nem találok ilyet a neten. Lehet ezt helyetesíteni másikkal vagy kuka ?
-
sanhose
tag
válasz
djBaree #2015 üzenetére
Ha nincs a tab hátulján pici luk felette R betűvel akkor valszeg a mikrofonnál van a reset gomb.
Kikapcsolás nélkül nem éred el a recovery menu-t. Bekapcsolt állapotban pedig szükség van az ADB-re parancs: "adb reboot recovery". Mivel lefagyott a tab valszeg ADB parancsokra sem fog reagálni. -
djBaree
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne... hogy a Myaudio 704o-es tabon hogyan lehet elérni a reset gombot azon is a mic helyén van....?? Sajnos nincsen nálam a tab a barátnőmnél van és szegénynél lefagyott de úgy fullra bekapcsoló gombra sem reagál... ha a reset sem megy a recoveryt el lehet érni benne ilyenkor vagy végképp vissza garanciába??
Köszönöm a segítséget előre is -
sanhose
tag
Először próbálj meg egy Wipe cache partition-t (törli az ideiglenes app fájlokat)
Ha ez nem segít akkor egy Wipe data/factory reset-et (töröl mindent a tabletről és visszaállítja a gyári állapotot) -
sanhose
tag
válasz
kaboska #2011 üzenetére
Természetesen előtte ki kell kapcsolni a tabletet.
Recovery menu-be lépés
Hangerő gombokkal mozogsz
Power gomb elfogad -
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Haver hozott ide nekem 1 MyAudio 7-et hogy tegyek rá pár filmet!
De nem kapcsol be
Aksi majdnem full-ra töltve!
My Audio-t kiírja és ennyi!
Mit lehet csinálni?Már az android-ig se jut el!
Segítsetek légyszi most van nálam először ilyen kütyü! -
robi1234
csendes tag
Sziasztok MyAudio Series 7 tablet 708AB-hez milyen adatkábel passzol mert az eredetivel nem tudom tölteni minek az adatkábela egyezik meg vele?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest