- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Valaki esetleg tud Power SD-hez olcsó érintőt lehetőleg kerettel együtt?
-
beldeczki
aktív tag
Adott egy 708DCC+, és az Asphalt 8-at nem bírom felrakni. Marketből nem engedi, azt írja nem kompatibilis, egyet meg letöltöttem netről de ha felrakom indításkor kilép. Akkor most mivel lenne a gond? Miért nem kompatibilis?
-
beldeczki
aktív tag
válasz
PLaci58
üzenetére
rootolt androidhoz nem kell segédprogram a külső SD-re való programáthelyezéshez
Direkt programot linkeltem, amivel egyszerűen megcsinálhatja amit akar. Persze, hogy segédprogram nélkül is meglehet csinálni, de ha van rá app akkor csináljuk azzal, és nem kell vele szórakozni.
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tomasz7878
üzenetére
Ez lenne esélyes, de ennek nagyobb a felbontása...
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Tud valaki valami oldalt ahol 708DCC+-ra kaphatok kijelzővédő fóliát? A gyári már jön le, fólia nélkül meg nem tudom mennyire bírná (a telefonomat fólia nélkül használom, annak nincs baja).
-
beldeczki
aktív tag
Újratettem rá a firmwaret és jó lett. Vagyis pontosabban a gyári firmwarebe beletettem a CWM recoveryt is, szóval amikor felteszed rá a komplett rendszer képfájlt akkor CWM recovery is települ alapból. Így aksi kezelés észhez tért. Örültem neki, ha hardveres lett volna akkor...
-
beldeczki
aktív tag
Nekem 10 óra alatt lemerül csutkára úgy, hogy nem is használom... (hozzá se nyúlok, csak magában "pihen"). Nem tudom hogy szoftveres gond van-e (az orvosolható), de ha hardveres akkor csak szervíz. Akkor úgy kérdem, hogy ha nem nyúzod egész nap akkor megy-e többet 10 óránál?
-
beldeczki
aktív tag
Valakinek van infoja arról hogy 708DCC(+) mennyit időt megy aksiról?
-
beldeczki
aktív tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Asphalt 6-7,Real Racing 2-3 és hasonló szintű játékok elfutnak rajta?
Real Racing 3-at nem próbáltam, de amúgy a többi simán elfut rajta. Tescoba volt akciós, ott vettem.
Bár nálam vmi szoftveres bibi lehet, mert 8 óra tétlen állapotban, aksi 80%-ról lemerül úgy 20-ra, valamelyik alkalmazás szerintem zabálja aksit, de elég idegesítő. Bár majd utánanézek.
Egyébként: ICOO D70 Pro II, ez teljesen ugyanolyan tablet szinte, mint a 708DCC+. CWM recovery-ét fel is tettem rá és megy is hibátlanul. Rootolni is sikerült végül.
-
beldeczki
aktív tag
Ja és még egy dolog. TPSarky már ennél a két parancsnál elvérzik:
adb shell mv /data/local/tmp /data/local/tmp.bak
adb shell ln -s /data /data/local/tmpEzeket külön beírtam kézileg, lehet lehet látni itt nem akar menni valamiért.

Szóval itt kellene jogosultságot csinálni/adni de nem tudom hogy... Nem sok esélyt látok rá. Közben találtam Win8-as drivert is.
-
beldeczki
aktív tag
Azt vettem észre hogy amikor több programot használtam egyszerre(böngészőben sok fül megnyitva, programok közt oda-vissza váltogattam) akkor néha úgy befagy a rendszer hogy kell neki 1-2 perc hogy észhez térjen... Ennek is utánanéztem, és szerintem azért fagy be mert a processzor órajelét nem tolja föl. 252Mhz-en van akkor is amikor gyilkolom és akkor be is fagy. Ha nagyobb alkalmazást (játék) használok akkor feltolja. CPU Master-el feljebb akarom tolni a minimál órajelet (tudom hogy az aksi kevesebb ideig bírja majd), de ehhez root kellene. Áthelyezés SD kártyára menüpont pedig a belső tárhelyre (amit úgy érzékel hogy SD) helyezi át alkalmazásokat, ami nekem kevés (van pár nagyobb játékom ami sok helyet foglal). Erre is van program, ami a külső SD-re rakja cuccokat, de ehhez is root kell.
-
beldeczki
aktív tag
Úgy látom Win7 vagy 8 alatt csináltad.
Win8 alatt nem találtam értelmes drivert, szóval laptopra átmentem mert ott Win7 van még csak.
Rendszergazda-ként futtattad a programokat?
Igen.Nekem 708ag-van, ami ugyanarra a chisetre épül mint a tiéd. Én a TPSparky-val root-oltam annó amikor a gyári rom volt rajta, és ment hiba nélkül.
Én is ezt furcsállom hogy ugyanaz a chipset (RK3066), de még sem csinálja meg semelyik program se.

-
beldeczki
aktív tag
Alap hogy be van kapcsolva és fel van téve driver. Azóta már mélyebben belelátok a dolgokba.
A "data" mappához nem férnek hozzá a root programok, mivel ahhoz is kellene alapból root jogosultság. Ezt elvileg a linkeléssel oldják meg hogy a /data mappát /data/local/tmp be linkelik így azt hiszi a rendszer hogy a tmp mappába írnak a programok, de közbe a linkelés miatt a data-ba írnak(ha jól értelmeztem a dolgokat). De nálam ez nem működik valamiért, ezért kapok permission deniedet mindenhol, amúgy menne a dolog. Szóval erre kell megoldást keresni.
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Adott egy 708DCC Plus. Ezt hogyan lehetne rootolni?
Leírom miket próbáltam.
1. Moborobo felrak, felismerésnél mindig azt írja ki hogy nincs bekapcsolva a debuging, de közbe be van. Erre letöltöttem a Superoneclick-Shortfuse verzióját, ezzel feltudtam tenni a drivert, moborobo felismeri eszközt rendesen. Letöltöttem a zhuodashi nevű programot, felismeri, de rootolásnál egyszer ezt írja ki:

Nem tudom mit akar mondani pontosan.
2. TPSarky-val is próbálkoztam, de az pedig le is fut, újraindítja tabot, de ha jól értelmeztem a fájlokat nem tudja fölmásolni a tabra (permission denied). Pontosabban ezt írja ki:

3. Superoneclick-shorfuse is tesztre került. A képen látható 7-es pontig eljut, de utána semmi.

4. Utolsónak jöhetett a unlockroot. Ez pedig kifagyasztja a tabletot, képernyő egyszínű lesz, program pedig hibaüzit dob, erről nem csináltam képet.
Na szóval a kérdés. Hogy tudnám rootolni? Valamit talán rosszul csinálok?
Köszönöm a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- További aktív témák...
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest