- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
"Azt a kollegás részt nem értem? Az a lényeg, hogy nem saját lakást indítanak belőle? Az tényleg nagy kreténség."Ha ezt tőlem kérdezed, akkor a válaszom az, hogy bárki felveheti, aki megfelel a követelményeknek. Ja és a slusszpoén az, hogy azért döntöttek új ház mellett, mert ami volt abban nem volt hozzáépítve a garázs és ahhoz hitelt kellett volna felvenniük, így ez jobban megérte nekik. És gondold el mennyien építettek vagy költöztek új kéróba.Az esküvőhöz nem kell kiadást számolni. Elmennek az anyakönyvibe és összeadják. Jó az iratok stb. az pénz, de a többi nem szükséges. Sokan így csinálják.mobal
Ha a nagy része megvan az szép eredmény és gratulálok!
Az életemben nem volt és nem is lesz /hacsak nem nyerek a Lottón/ még a közelében sem a félretett pénzem.
Viszont a hitelem én is letudtam még a lejárta előtt /2025/, ami tényleg nagy súly volt. Mindenkinek azt tanácsolom, ha nem muszáj ne vegyen fel, pedig én forint alapún voltam, ami nagyobb szopás volt a devizánál, de az élet engem igazolt, hogy nem devizában vettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Reklámblokkolók topikja
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest