Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27288) Svájcinéger válasza LamaCube (#27287) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

A farkas gyermekeit meg fogom nézni.

A nagy pénzrablásból valami nekem hiányzik. Egy évad és egy rész után el nem tudom képzelni, hogy mi a tököm csinálnak 4. évadon keresztül a pénzverdében. A karakterek is valahogy unalmasak, a Professzor meg majdnem idegesít. Egyedül a kicsit flúgos csávó tetszik, aki az apjával van. Kap még majd esélyt.

Anno a Feketelista nekem a duma és a karakterek miatt is tetszett annyira.
- Red, aki mindig előhúz egy kurvára oda nem illő vicces történetet;
- a járókeretes Kisöreg, aki Betsyvel az óriáskígyóval, méhekkel, stb. csapolja le az infót a delikvensektől;
- de a legnagyobb arc kétségkívül Glen, önmaga fizikailag torz valójában, mert kegyetlenül elbánt vele ugyan a természet, de a miután felocsúdsz a kezdeti sokkból, nem tudsz nem mosolyogni azon, ahogy a T-Rex szerű karjaival veri a billentyűzetet. Egyes jelenetekben sírtam rajt a röhögéstől. Nekem kapásból Oscar díjas a csávó. Mondjuk én Egér és Cukor főnökének is Oscart adnék a Rendőrakadémia 5-ből, de számomra kétségkívül a világtörténelem legnagyobb filmes alakítása Bunkóé, a Blöffből. Az arcszerkezet, a testbeszéd, a mimika, a monológok és az eszmefuttatások. Egyszerűen zseniális ! Na ilyen az én elcseszett ízlésem ! :D Gondolom ez sok mindent megmagyaráz ! :D

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.