Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
-
Winne
nagyúr
Csillivilli ide vagy oda, haverom ilyen kocsit választott csereautónak, amikor szerelték a Ladáját és úgy adta vissza két hét múlva, hogy már alig várta a Ladát vissza. Nagyon jó hangja volt, ment is elég jól, de mellé annyit evett, amennyit nem szégyellt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
S4ND3R
tag
válasz Laraxior #2779 üzenetére
Miért nem veszel motort? Olcsóbb, és kicsit keményebb mint 1 SUBI, bár szerintem ezt te is tudod. Meg mellé 1 olcsó kocsit, ami elvisz A-ból B-be aztán csókolom... Bár ha az álmod 1 STI, akkor vedd meg azt, nem akarlak lebeszélni róla, csak ez is 1 lehetőség... (POOR FELÁRI)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
Mappa
addikt
-
S4ND3R
tag
New PROJECT...2012!!! Ez ám az autó... Lesz mit szerelni...
Subaruval meg már mentem, 350 parittya ide vagy oda, nem volt rossz, de annyira nem nagy szám mint hiszitek... 1 spanom rallyzik, pont Subival, volt szerencsém mellette ülni... Inkább a MONSTER!!!! -
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #2772 üzenetére
Én se leszek, mert valszeg op rendszert pakolok
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
Ma este nemvagyok, meccs van, vagyis focizunk.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
Ez mekkora mondás:
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
Írhatnám úgy is, hogy sok fingásnak szarás a vége
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #2769 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Ne haragudj, de az úgy túl egyszerű lenne és már legalább két hete működne is. Akkor mi lenne a kihívás benne.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2766 üzenetére
Naprakészig frissítsd le a wint, majd távolítsd el teljesen az illesztőprogramot és dugd be egy olyan usb-be, amiben eddig nem volt még.
-
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #2764 üzenetére
Nincs mit, remélem jó lesz most már.
-
Winne
nagyúr
Lackó ez van nálam, de a file nincs ott, ahol mutatja, hogy van.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #2755 üzenetére
Nekem is volt sőt még most is megvan
Lara
A subaruból gyorsan rőnó lazanja lett
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #2740 üzenetére
De nekem legalább volt hozzá drájver !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #2740 üzenetére
De nekem legalább volt hozzá drájver !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
válasz Laraxior #2752 üzenetére
Igen van, de sajnos ha veszek valamit akkor próbálom a legjobbat vagy közel a legjobbat ez tudom hogy nagy hiba, de nehéz változtatni rajta
itt nem kell almára gondolni mert azt soha
Akkor pl mit kapok 10k-ért okostelefon?jah és szerk Lehet hogy igazad van mert nem vagyok tisztába az árakkal csak tippeltem
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #2751 üzenetére
100k?
10ért olyat kapsz hogy beszarsz. 8k-ért kapsz bele 16GB-os SDHC-t...
fülhallgatót úgyis adnak mellé... nem kell itt 100ezres tételekre gondolni...
Autóból is csak a BMW-t ismered? Tudod..létezik a suzuki is..ugyanoda elvisz.. csak éppen feleáron, feleannyi költségért..*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
albert8
veterán
Nekem nincs szükségem okostelefonra mivel nem használom
a mostani is egy C902-es és azt is csak telefonálni
jahh és nem fognak lehúzni 100kval mert az okostelefon
fényképezni nem tud, gondolom a hangminőség is eléggé lent van
a hozzá adott fülesről ne is beszéljünk
net meg ugyse lenne a f@szbukot meg hagyjuk is1 nagy gondom van hogy nagyjából 20gigás mp lejátszó kellene
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #2745 üzenetére
Ok
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
Nálatok működik a TS?
-
albert8
veterán
Ti használtok mp3 vagy 4 lejátszót?
milyeneket?szeretnék venni egyet,, de nagyon nem értek az újakhoz
ajánlani tudtok valamit?
most ilyenem van
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #2739 üzenetére
Tudom, hogy működik, de mw2-ben mégis lefagyott driver nélkül is. Úgy, mint valakinek a logi billentyűzete.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #2734 üzenetére
Jah. Nem gyárit használsz ? Akkor meg mit sírsz ? Amúgy ha nincs fenn semmi, akkor is simán műkszik szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #2733 üzenetére
Nem a gyári driverét használom
Más:
Küldtem privátot pár embernek ez ügyben, de talán több ember többet tud mondani a problémáról:
"2x1 giga ramom van a gépemben (kitben) Típusa: Corsair XMS2 DHX CM2X1024-6400C5DHX 5-5-5-18 az időzítése
Vettem hozzá 2x1 gigát ugyanezt a típust kitben, amit ugyanilyen időzítésűnek hirdetett meg az eladó, de most nézte meg, hogy 4-4-4-12 az időzítésük. Most adja postára úgyhogy már mindegy.
Milyen problémát jelent ez?
Gondolok itt arra, hogy nem egyforma az időzítésük. Ennek következtében legyengíti az erősebbet vagy valami hasonló."[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #2732 üzenetére
Setpoint van hozzá ?
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #2731 üzenetére
Hát nem nagyon cserélném le az mx518-as egeremet főleg win7 miatt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #2728 üzenetére
Évekkel ezelőtt, nekem mindig agyonvágta a Magicet, ha cseréltem az NV drájvert. Csak XP-n volt fenn. A 24-es moncsinál már fel sem raktam, bár lehet, hogy nem is volt hozzá, tököm tudja. De nekem nem hiányzik.
Szerintem is felejtsd már el az XP-t, és vegyél egy normális rágcsálót.
[ Szerkesztve ]
-
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #2726 üzenetére
Nem kell
Egyébként mi a különbség a 32 és 64 -es rendszer között?
Jól gondolom, hogy 32bites win7 se kezelné a 4 giga ramot?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #2726 üzenetére
Nekem sem ment alapból 64 bites w7 alatt a magic tune. Hosszas keresgélés után találtam csak olyat, ami nem dobott ki már telepítéskor. Szerintem a samsung nem bír normális vezérlőszoftvert írni, nem a windowsnál van a hiba ebben az esetben.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #2722 üzenetére
Ha új VGA drájvert teszel fel, szerintem újra kell rakni a MagicTune-t és társait. Legalábbis emlékeim szerint. Mikor 19-es Samsung monitorom volt, én is sokat baszkurálódtam vele, az újon már fel sem raktam szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Látom nem értitek
Csak, hogy érthető legyen. Pl. netezéshez egészen más profilt használok, mint játékhoz vagy filmhez. A netes profil kicsit lágyabb, így nem vakít el olvasásnál. A játéknál meg élesebb, kontrasztosabb, világosabb.Filmnél megint más. Ennek következtében nem fogom össze vissza nyomkodni a monitort és jegyezni meg 25 fajta beállítást, hogy minden egyes esetben átállítsam. Mint írtam, lehet vga driver probléma van a háttérben. Na erről ennyit[ Szerkesztve ]
-
-
LamaCube
addikt
Hát mindent
Vannak különböző profilok mozi, szöveg, internet, játék , egyedi beállítások. Ezeket lehet 1 gombnyomással megváltoztatni, és természetesen ez állítja be normálisan a képet, élességet, kontrasztot, stb. Lehet anno vga driver probléma volt, mert amikor a gtx460-as bekerült xp alatt is csinálta és vga driver frissítés után jó lett a progi.
Pár fórumra írtam a fájl másolási problémával, de ők se tudtak okosat írni.[ Szerkesztve ]
-
-
LamaCube
addikt
A monitor anélkül a progi nélkül szinte használhatatlan, vagyis totálisan fos a képe. Lehetetlen beállítani.
A másolást én se értettem, de hidd el, hogy úgy volt
A legközelebbi op rendszer installnál adok még 1 esélyt neki.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #2718 üzenetére
A monitort minek átállítani? Megszokod ahogy van aztán kész. Én sosem állítottam és nem is fogom.
Az egér necces kérdés sok esetben, mert a driverek nem egyformán jók főleg a régebbi típusokhoz. Abból keresni kell egyet, ami fa*a és nincs gond.
A másolást nem is értem, nem lehet emiatt különbség.
-
LamaCube
addikt
Először is a monitorom magic tune nevű progija nem volt jó.Ez nekem fontos, mert egy gombnyomással át tudom állítani a monitor dolgait és beállításait.Pedig win7-es volt a magic tune.
Másodjára az egér húzott fel, hogy mw2-ben lefagyott elfelejtette a beállításokat és ki kellett lépnem és csak, akkor állt helyre. Na az már sok volt. Amikor meg pl. másoltam fájlokat, filmeket a 39000kbyte helyett 22000kbyte-al ment. Így inkább visszaraktam a megszokott xp-t, azóta sincs semmi gondom.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #2716 üzenetére
Szerintem mindenképpen rakd fel a 7-est, az XP felett már eljárt az idő. Azt a sokmindennel összeakadt dolgot nem értem. Mivel akadt össze? Én még nem találtam semmit, amit nem evett volna meg.
A két év még nem is sok amúgy, attól függ mennyi alkalmazást telepítgetsz nap, mint nap, nekem volt már 4 év feletti is, amit új alaplap miatt cseréltem. Bírják ezek, ha normálisan használja az ember.
-
LamaCube
addikt
Nálam olyan 1.6, mert sok minden fut. Ts, Fraps, aida stb.
Majd, ha szétesik a rendszer talán felrakok egy win7-et, addig nem piszkálomNekem stabil az xp. Februárban raktam fel és még semmi gondom. Eddigi rekordom 1 év 9 hónap volt, de ott már volt elég sok probléma Fateromnak már több mint 2 éves.
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz LamaCube #2710 üzenetére
Most néztem meg, nálam 1GB alatt megáll az iw4mp.exe , szóval, ha sokmindent kéne -szoftveresen- szétbarmolni, akkor nincs értelme.
Minden egyéb esetben ajánlott a win7 használata szvsz, mert gyorsabb, stabilabb és jobb, mint az xp.
-
Laraxior
titán
válasz LamaCube #2710 üzenetére
nem fogsz érezni semmit abból a fél gigából...ami csak akkor fél Giga ha a VGAd fél gigás Bár inkább csak 3GB-ot fog látni, mert 1GB-os a GTX460ad
szerintem elég erős a konfigod egy Win7 x64hez... és minden jobban fut rajta stabilabb is, és a 4GB rammal szupi lesz*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
LamaCube
addikt
Szereztem + 2 giga ramot, így 4 giga lesz a gépbe.Kitben érkezik és ugyanolyan, mint ami most van benne. Időzítés, márka, stb.
Az xp csak 3.5 lát belőle, de valami változást hozni fog majd?
Tudom rakjak fel win7-et, de anno 3 napig volt fent és visszatettem az xp-t. Ettől függetlenül lehet felteszem, ha megjöttek a ramok. Csak előre félek, hogy megint rakhatom vissza az xp-t a sok gubanc miatt... Egyébként milyen pluszt hozna, ha 64 bitest tennék fel?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
végeztem a Walking Dead-el... tényleg jó volt
más izgalmas sorozat?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
albert8
veterán
Ide is berakom hátha érdekel valakit
[link][ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
Ilyenkor annyira utállak vazze
Én is szedem, de mivel falunetem van, ezért kénytelen voltam délelőttre bekapcsolva hagyni a számítógépet.
Kíváncsi leszek erre a zombihentelésre, mondjuk Borderlandsban is a zombis rész jött be legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest