- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺 eu emoji
- FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
S4ND3R
tag
válasz
Laraxior #2779 üzenetére
Miért nem veszel motort? Olcsóbb, és kicsit keményebb mint 1 SUBI, bár szerintem ezt te is tudod. Meg mellé 1 olcsó kocsit, ami elvisz A-ból B-be aztán csókolom... Bár ha az álmod 1 STI, akkor vedd meg azt, nem akarlak lebeszélni róla, csak ez is 1 lehetőség... (POOR FELÁRI)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #2776 üzenetére
ez fullextra....
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #2776 üzenetére
-
S4ND3R
tag
New PROJECT...2012!!! Ez ám az autó...
Lesz mit szerelni...
Subaruval meg már mentem, 350 parittya ide vagy oda, nem volt rossz, de annyira nem nagy szám mint hiszitek...1 spanom rallyzik, pont Subival, volt szerencsém mellette ülni... Inkább a MONSTER!!!!
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #2772 üzenetére
Én se leszek, mert valszeg op rendszert pakolok
-
LackoMester
addikt
Ma este nemvagyok, meccs van, vagyis focizunk.
-
LamaCube
addikt
Ez mekkora mondás:
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
Írhatnám úgy is, hogy sok fingásnak szarás a vége
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #2769 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #2766 üzenetére
Naprakészig frissítsd le a wint, majd távolítsd el teljesen az illesztőprogramot és dugd be egy olyan usb-be, amiben eddig nem volt még.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #2764 üzenetére
Nincs mit, remélem jó lesz most már.
-
Winne
nagyúr
Lackó ez van nálam, de a file nincs ott, ahol mutatja, hogy van.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #2755 üzenetére
Nekem is volt sőt még most is megvan
Lara
A subaruból gyorsan rőnó lazanja lett
-
albert8
veterán
válasz
Laraxior #2752 üzenetére
Igen van, de sajnos ha veszek valamit akkor próbálom a legjobbat vagy közel a legjobbat ez tudom hogy nagy hiba, de nehéz változtatni rajta
itt nem kell almára gondolni mert azt soha
Akkor pl mit kapok 10k-ért okostelefon?jah és szerk Lehet hogy igazad van mert nem vagyok tisztába az árakkal csak tippeltem
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
albert8 #2751 üzenetére
100k?
10ért olyat kapsz hogy beszarsz. 8k-ért kapsz bele 16GB-os SDHC-t...
fülhallgatót úgyis adnak mellé... nem kell itt 100ezres tételekre gondolni...
Autóból is csak a BMW-t ismered? Tudod..létezik a suzuki is..ugyanoda elvisz.. csak éppen feleáron, feleannyi költségért.. -
albert8
veterán
Nekem nincs szükségem okostelefonra mivel nem használom
a mostani is egy C902-es és azt is csak telefonálni
jahh és nem fognak lehúzni 100kval mert az okostelefon
fényképezni nem tud, gondolom a hangminőség is eléggé lent van
a hozzá adott fülesről ne is beszéljünk
net meg ugyse lenne a f@szbukot meg hagyjuk is1 nagy gondom van hogy nagyjából 20gigás mp lejátszó kellene
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #2745 üzenetére
Ok
-
LamaCube
addikt
Nálatok működik a TS?
-
albert8
veterán
Ti használtok mp3 vagy 4 lejátszót?
milyeneket?szeretnék venni egyet,, de nagyon nem értek az újakhoz
ajánlani tudtok valamit?
most ilyenem van
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #2739 üzenetére
Tudom, hogy működik, de mw2-ben mégis lefagyott driver nélkül is. Úgy, mint valakinek a logi billentyűzete.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #2733 üzenetére
Nem a gyári driverét használom
Más:
Küldtem privátot pár embernek ez ügyben, de talán több ember többet tud mondani a problémáról:
"2x1 giga ramom van a gépemben (kitben) Típusa: Corsair XMS2 DHX CM2X1024-6400C5DHX 5-5-5-18 az időzítése
Vettem hozzá 2x1 gigát ugyanezt a típust kitben, amit ugyanilyen időzítésűnek hirdetett meg az eladó, de most nézte meg, hogy 4-4-4-12 az időzítésük. Most adja postára úgyhogy már mindegy.
Milyen problémát jelent ez?
Gondolok itt arra, hogy nem egyforma az időzítésük. Ennek következtében legyengíti az erősebbet vagy valami hasonló."[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #2731 üzenetére
Hát nem nagyon cserélném le az mx518-as egeremet
főleg win7 miatt
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube #2728 üzenetére
Évekkel ezelőtt, nekem mindig agyonvágta a Magicet, ha cseréltem az NV drájvert. Csak XP-n volt fenn. A 24-es moncsinál már fel sem raktam, bár lehet, hogy nem is volt hozzá, tököm tudja. De nekem nem hiányzik.
Szerintem is felejtsd már el az XP-t, és vegyél egy normális rágcsálót.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #2726 üzenetére
Nem kell
Egyébként mi a különbség a 32 és 64 -es rendszer között?
Jól gondolom, hogy 32bites win7 se kezelné a 4 giga ramot? -
v-paci
aktív tag
válasz
Svájcinéger #2726 üzenetére
Nekem sem ment alapból 64 bites w7 alatt a magic tune. Hosszas keresgélés után találtam csak olyat, ami nem dobott ki már telepítéskor. Szerintem a samsung nem bír normális vezérlőszoftvert írni, nem a windowsnál van a hiba ebben az esetben.
-
LamaCube
addikt
Látom nem értitek
Csak, hogy érthető legyen. Pl. netezéshez egészen más profilt használok, mint játékhoz vagy filmhez. A netes profil kicsit lágyabb, így nem vakít el olvasásnál. A játéknál meg élesebb, kontrasztosabb, világosabb.Filmnél megint más. Ennek következtében nem fogom össze vissza nyomkodni a monitort és jegyezni meg 25 fajta beállítást, hogy minden egyes esetben átállítsam. Mint írtam, lehet vga driver probléma van a háttérben. Na erről ennyit[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Hát mindent
Vannak különböző profilok mozi, szöveg, internet, játék , egyedi beállítások. Ezeket lehet 1 gombnyomással megváltoztatni, és természetesen ez állítja be normálisan a képet, élességet, kontrasztot, stb. Lehet anno vga driver probléma volt, mert amikor a gtx460-as bekerült xp alatt is csinálta és vga driver frissítés után jó lett a progi.
Pár fórumra írtam a fájl másolási problémával, de ők se tudtak okosat írni.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #2718 üzenetére
A monitort minek átállítani?
Megszokod ahogy van aztán kész. Én sosem állítottam és nem is fogom.
Az egér necces kérdés sok esetben, mert a driverek nem egyformán jók főleg a régebbi típusokhoz. Abból keresni kell egyet, ami fa*a és nincs gond.
A másolást nem is értem, nem lehet emiatt különbség.
-
LamaCube
addikt
Először is a monitorom magic tune nevű progija nem volt jó.Ez nekem fontos, mert egy gombnyomással át tudom állítani a monitor dolgait és beállításait.Pedig win7-es volt a magic tune.
Másodjára az egér húzott fel, hogy mw2-ben lefagyott elfelejtette a beállításokat és ki kellett lépnem és csak, akkor állt helyre. Na az már sok volt. Amikor meg pl. másoltam fájlokat, filmeket a 39000kbyte helyett 22000kbyte-al ment. Így inkább visszaraktam a megszokott xp-t, azóta sincs semmi gondom. -
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #2716 üzenetére
Szerintem mindenképpen rakd fel a 7-est, az XP felett már eljárt az idő. Azt a sokmindennel összeakadt dolgot nem értem. Mivel akadt össze? Én még nem találtam semmit, amit nem evett volna meg.
A két év még nem is sok amúgy, attól függ mennyi alkalmazást telepítgetsz nap, mint nap, nekem volt már 4 év feletti is, amit új alaplap miatt cseréltem. Bírják ezek, ha normálisan használja az ember.
-
LamaCube
addikt
Nálam olyan 1.6, mert sok minden fut. Ts, Fraps, aida stb.
Majd, ha szétesik a rendszer talán felrakok egy win7-et, addig nem piszkálomNekem stabil az xp. Februárban raktam fel és még semmi gondom. Eddigi rekordom 1 év 9 hónap volt, de ott már volt elég sok probléma
Fateromnak már több mint 2 éves.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
LamaCube
addikt
Szereztem + 2 giga ramot, így 4 giga lesz a gépbe.Kitben érkezik és ugyanolyan, mint ami most van benne. Időzítés, márka, stb.
Az xp csak 3.5 lát belőle, de valami változást hozni fog majd?
Tudom rakjak fel win7-et, de anno 3 napig volt fent és visszatettem az xp-t. Ettől függetlenül lehet felteszem, ha megjöttek a ramok. Csak előre félek, hogy megint rakhatom vissza az xp-t a sok gubanc miatt...Egyébként milyen pluszt hozna, ha 64 bitest tennék fel?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
végeztem a Walking Dead-el... tényleg jó volt
más izgalmas sorozat?
-
albert8
veterán
Ide is berakom hátha érdekel valakit
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- E-roller topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE-B 2 év gyári garancia
- Acer Predator Triton 500SE Gamer Tervező Laptop 16" -60% i7-12700H 16/1TB RTX 3080Ti 16GB 2,5K 240Hz
- SATA SSD Bazár - 60db SSD egy helyen (Foxpost:+1200Ft)
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával
- Budget Gamer PC - Ryzen 5 3600, 16GB RAM, GTX 1660 Ti, 1TB SSD, 550W GOLD
- Lenovo Ideapad 720s - i5 8.gen, 8gb DDR4, intel uhd 620, 256gb nvme ssd, Win 10 (kijelző hibás)
- DELL XPS M1330, ÚJ BURKOLAT, 4GB/500GB, Windows 10 + gyári táska!!!
- 65db WiFi kártya EGYBEN... AKCIÓ, MÉG OLCSÓBB!!!!!
- DeepCool AG400 BK ARGB