Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trident28
tag
Urak! Este, sőt nem is már hamarosan jövök! Sikerült 1 gépet szereznem!!! Remélem megyen majd rajta a game...
-"-
-
LamaCube
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #693 üzenetére
Néha úgy érzem én is.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #688 üzenetére
Most komolyan ti mit vártatok? Hollandokat elverjük majd, vagy mit? Hagyjuk már... Egy jó játékos van a magyar csapatba és az Dzsudzsák, a több a 0 felé konvergál. Gera Zoli alig játszik a Fulhamban, tisztára kiesett a ritmusból. Védelmünk 0, főleg mert Király Gábor a kapuban... vicc kategória. Botlábú mackónadrágos kopasz fejű tróger, monnyon le...
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #690 üzenetére
Nem. Nem láttam. De szerintem egy CM-mel jobban járnál.
Winne: elküldtem.
Amúgy használt bicikli kereskedésed van ?LamaCube: már rájöhettél volna, hogy nem érdemes magyar focit nézni. Bár most talán valami elindult, de azért még mindig a béka segge alatt vagyunk. Egy stadionunk sincs, ahova beférne mondjuk 50 e ember egy válogatott meccsen. Voltak 25 ezren, az MKB Veszprém - Barcelona kézi labda meccsen meg lesznek 5 ezren és 1 óra alatt elfogytak a jegyek.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #686 üzenetére
Dobj egy telszámot priviben pls és holnap felhívlak.
-
tupacamaru
veterán
Valaki nem látott még ilyen házat élőben??
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
Hát ne is, mert abban a cromaban 2 x elférne a kis fityód
Magyarország-Hollandia 8 perc 0:1
Kib@szott focipályákat fel kellene szántani azt sóval beszórni és ez a marha kormány még milliárdokat szán erre a fostaliga magyar focira
Amiben meg eredményeket érünk el azt le se sz@rja...[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
De volt. Először azt ajánlottak 31.900-ért, de beleolvastam a topicba - ahol szintén aktívan részt veszel - és meggondoltam magam. Talán 2-en is írták, hogy szív az USB-kel. Igen, tudnék.
LackoMester: szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál.
Trident28: ha gondolod lesz lassan 2 GB 1066 MHz-es Kingston HyperX ramom.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
Ez mi?
Kinek hogy tetszik?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
Más szögből fényképezted Ez valami bevásárló kocsi?
Volt anno egy Fiat cromám 1.9 TDID, na amikor azt eladtam megfogadtam, hogy akkor veszek csak olasz autót, ha Ferrarinak hívják
Íme az ex autóm:A mostani taligámról, majd akkor teszek fel képet, ha visszaraktam az alufelnit
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
hátha tudtok segíteni
van egy játék de szerintem még nem jelent meg, eddig csak két trailer láttam róla jó pár hónapja. TPS stílusú katona játék... és a két gameplay rész sivatagban játszódott ilyen épület/roncstemető
nem kötelező megadni
-
SipiBcs
őstag
Le tudtad tekerni az ablakot?? Vagy rendet raktál a garázsban....
(fúúú de ..csög vagyok!)Trident: nagyon jó ramok, de ezen az áron kb már 4GB-ot is kaphatsz és szerintem jobban jársz 4 lassabb rammal, mint 2 G marha gyorssal.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
albert8
veterán
Jó a kis vidi
Majd én is megveszem valamikorValaki próbálta azt a Homefrontot?
hát én kipróbáltam és elég nagy koppantás szerintem
az égész BFBC2 jellegű még a célkereszt, a fegyver ,mozgás meg az ellenség is mikor eltalálod
a hangokról nem is beszélve
még a téma is ugyan ez hogy 1 nép meg a karja szerezni a világot
de találtam 1 jó pontot is mégpedig azt hogy kijelzi az FPS-t ha beállitodTrident:Az jó márka csak nem annyira ismert
Vedd meg szerintem még a szine is passzol a laphozFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #675 üzenetére
Az elődöknek teljesen más grafikája volt, egyáltalán nem volt szebb, én mindkettőt végigtoltam. Ennél a konzolos baki egyértelmű, nem is vitattam egyszer sem, de közepes grafikán is szép volt már így is, feljebb nem tettem a játszhatóság miatt.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #654 üzenetére
Winne
Tudok olvasni. Értem én, hogy jobban van optimalizálva, de én azt butításnak nevezném. Én nem estem hasra a grafikától a multiban. Hardcor beállításon. Amiket videókat láttam Crysis 1-ből anno azok ütősek voltak szép fizikával stb. Ez csak egy fos console game.
Mag a hologramos 50 métert ugró nanoruhás marhaságokról már nem is beszélve. Ettől függetlenül másnak tetszhet.[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #667 üzenetére
voltaképp inkább azon megy a vita a fejemben hogy melyiket vegyem meg előbb
Winne - mert a felvétel meg hibátlan lesz.
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Ezt a grafikai dolgot hangoztasd inkább a crysis topikban. Szerintem hasat fogó smilek fognak válaszul menni.
Tiszta console átirat az egész. Itt olvastam, hogy 3000 dolgot lehet consolban bekapcsolni, hogy a grafikát lehessen vadítani, mert ahogyan most van az nem üti meg a több éve megjelent előd szintjétHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Trident28
tag
Szerintetek mit mutatna ez a P5K lapban??
-"-
-
Winne
nagyúr
Hát MW2-t nekem is furán veszi fel, szerintem a sok szállingózó marhaság miatt, de 2 közép beállításon megy 45-50 fps-t átlag és még felvétel mellett is simán tudtam játszani. Szerintem a játék miatt van. A killcamet is ha felveszi az ember, akkor ingadozik a sebessége még a belassítás előtt.
más: én mindig mondtam, de senki nem akar nekem hinni, hogy minden elektromos készülék füsttel megy. Ha kiszáll belőle a füst, akkor többet nem megy...
-
LackoMester
addikt
Ezeket max. 1 hónap altt végigtolod, utánna meg majd vakarod a fejedet, h, milyen jó VGA-at vehettél volna az árán, na meg a PS3 játékok ugye nem a legolcsóbbak.
Nálunk is vab Xbox, Forza3 kivül 1 óránál többet nemjátszottam semmit, a Kinectet meg kár volt hozzá megvenni, az asszony szok vele, ritkán bohóckodni.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #665 üzenetére
világos
konzol meg Gran tursimo 5 , meg God of War és ez az új mortal kombat miatt húzok konzol fele.
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Az én kártyám még az első szériából való, szóval akkor még lehetett volna ( moddosat ) HD 6950-t is, de 300 ( 80 rugó ) Euróba jött bele a 6970-es szóval egy percig sem gondolkodtam, h. inkább a 70-es lesz.
Ne vegyél PS3-mat, semmiféle konzolt.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
hát a 6970-ed is biztos volt 110+ újkorában ?! csupa occóság ... akkor miért nem egy 6950 MOD bios azt ---> @6970 ? már megvolt a kari amikor jött ez a fícsőr hír?
én még mindig a 6950 vagy PS3 gondolkodom most erősen dől a mérleg PS3 fele
Winne gyermeknek is 4850-se van mint nekem azt ahogy néztem elég jól szalad a másinán. ma este hozza a T-futár a crysis2 azt meglátom mi hogy.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #661 üzenetére
hát én lennék az utolsó aki 700 dodóért venne vga-t
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Akkor elfüstölt. Így jártál. Azért ez gáz.
Most gondolj bele 700 $ veszel egy ilyen karit, hazaviszed belerakod a gépbe, elakarod índítan iés kampó. Visszaviszed 1 hónap gari. Én kifutnék a világból.
Egyébként én jártam így egy Samu winyóval, éppen csináltam rajta a partíciókat, és hoppá füst.
De még mindig jobb, h. üres volt, minthogy 2 hónap után tele adatokkal szál el.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
GTX590 ha kijön a füst akkor ...? [link]
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #656 üzenetére
Kezdek féni, megijedni Tőled.
Az FSP Saga-k jók, ilyet raktam a haverom gépébe nemrég.
A 560 Ti az teljesen jó kártya, megérné 260-ról váltani.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #656 üzenetére
A Blu-val jók a tapasztalatok, nekem a Grey van. Asrock Extreme4 nem volt a spanodnál? Ha úgy alakulni, akkor tudnál nekem is rendelni egy UD4-et? Számlát tud adni?
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #654 üzenetére
Kívül lehet. De belül az vagyok. Jobban mondva ha nem is mutatom, de tudok az lenni.
VGA-t egyenlőre nem cserélek. Még várok, de majd meglátom hogy alakul. Egyenlőre nem akarok több pízt elcseszni rá. Aztán lehet, hogy meghirdetem a GTX260-at, aztán ha elviszik, akkor kipótolom, meg hátha el tudom sütni a Fiam régi gépét. Neki még rendeltem egy FSP 500 SAGA II tápot. Egy 560TI-re gondoltam első körben.Winne: nem innen rendeltem. 36 ezerért, 45.5 a proci (nem merem tovább húzni, hátha felmegy az ára a Japánt ért pitty-putty miatt), meg 4 giga ramot. Van vagy 100 féle Kingston HyperX 1600-as ram. Mindegy, hogy melyik fajta vajon ? Megnéztem a gagyibájt honlapján is a támogatottakat, dehogy sikerül-e azt hozni. Töktudja.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #653 üzenetére
Innen rendelted, ahonnan linkelted? Ha nem, akkor mennyiért?
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #652 üzenetére
Pedig nemnagyon tűnsz agresszívnak. Ja, nem lenne rossz egy SSD, majd csak karácsonyra. Az elfordított vinyók, tényleg jó ötlet, hatékonyabb a hűtés. Nekem a VGA-m 27 cm, a házba elvileg 30cm kártya is elfér, csak számolni kell a kábelekkel is, hát egyre nagyobb VGA-kat gyártanak a felső kategóriába.
Mondjuk a Tupa, vehetne egy HAF 932 dobozt , odaadhatná a Robinak, h. kidiszítse, kifesse, valami vidám alakokkal, állatkákkal stb.
Lenne röhögés. ( rajzolna bele egy kempelő inkát, lámával , vagy valami ilyesmit )Elég jóképű deszka, milyen proci, memó lesz belé, VGA-t cserélsz?
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #650 üzenetére
Igazából a snipernél engem tényleg az aggresszív vonalai fogtak meg. Meg, hogy kedvenc csipámmal reklámozzák. Az autókból is azok tetszenek, amelyek aggresszívan néznek ki.
SSD tartóm nekem is van, már csak SSD kellene bele. Szerintem bőven elég kell lennie a mostani házadnak egy jó ideig. Már a mostani csúcsvga-k is überbrutál hosszúak, nekem a GTX260 is nagy. Sokat jelent, hogy 90 fokkal elfordítják a winyókereteket.
Tupát is a HAF-932 érdekli. De most lehet, hogy csináltatni akar egyet. Szerintem megkérhetné PabloHyperPicassoCube-ot. Úgyis fantasztikus művészi érzékkel rendelkezik.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #643 üzenetére
Olvasd el újra figyelmesen, hogy mit írtam.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #649 üzenetére
Az most nemvolt.
Először úgy volt, h. HAF 932 és festünk, de amint megláttam ezt a házat, egyből eldőlt ez kell nekem. Igaz ez kisebb, de ebben is minden szépen elfér, sőt SSD tartó is van benne, és olcsóbb 30 Euróval. Fekete.
A Tiéd is nagyon szép, Süsüvel is.
Egyenlőre még a szobámba lesz, tényleg jól mutat.A Tupa milyen házat akar?
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #648 üzenetére
És a "Vicc kategória" nem is volt ?
Amúgy szerintem ez az egyik legszebb/legpofásabb ház, amit valaha láttam. Én is szemeztem vele sokáig, meg a HAF-922-vel, de a CM Storm Sniper marcona alakja és aggresszív formái jobban bejöttek a lelki világomnak.
De szerintem fel fogja dobni a nappalid/szobád ! Congratulations ![ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #646 üzenetére
Már ezt nem hiszem el a nyerő.
A legnagyobb probléma a régi ház széttszedése volt, beszorult a táp, nemtudtam kivenni, aztán kicsit kombinált fogóval helyreigazítottam, kb. 30 percet baszakodtam mire ki tudtam venni a tápot. Az újjamat 2 helyen elvágta az rohadt ház.
Az új ház a szerelése egész jól ment, csak ott megy a SATA 3-as vinyó nemment, kb. 5x széttszedtem a gépet mire elindult. 4 óra szerelés után, 22:30-kor már MW2 játszottam,
Rohadt jó a ház hűtése, sokkal jobb mint az előző.
Nálam Süsü helyett Razer-es kígyók lesznek.Tanker köszi. Nekem is nagyon tettszik.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #645 üzenetére
Szép ház nagyon. Grat hozzá.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #645 üzenetére
COOL !
Azért nekem van hozzá egy süsüm is.
Hányszor mondtad tegnap szerelés közben, hogy: Hoooggyan ?
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #643 üzenetére
Tupa ! 31.400 lenne a ház !
-
tupacamaru
veterán
Jobban van optimalizálva??? Micsinálva??
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
Azért nem szar a Crysis2 grafikája tényleg...
Ez egy tömörített videó és csak 30 fps-el rögzítettem a gamer feletti beállításon egy mezei 4850-el. Jobban van optimalizálva, mint az elődei, bár ez nem nagy szó úgysem.
-
albert8
veterán
Szerintetek ezt megvegyem?
[link]
Annyi gondom van vele hogy nem bizok senkiben/kivéve titeket persze /
Se pozitiv se negativ értékelése sincs de 1200 napon túl van
szerintetek megbizható?[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
Még mindig több a lobbiban állás, mint a game?
Talán holnap leszek. Egyszerűen annyira fáradt vagyok (tudom puding) rengeteg a meló és a tavaszi fáradtság is jelentkezik
Öregszem, hogy a fene vinné elAprítsátok a népet 1000-el.
-
LamaCube
addikt
Boldog névnapot és szülinapot az ünnepelteknek
Trident
Fel a fejjel
-
Mappa
addikt
crysis 2 ? - hát én még mindig sírok a röhögéstől
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
válasz Trident28 #615 üzenetére
Csak igy tovább
Jah és megvan az email csere isLackoMester:sok sikert a szereléshez
és használd egészséggelJah és SOk Bódogat a névnaposoknak
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #623 üzenetére
El kellett adjam(fogalmazzunk így, bár értelme nem sok volt-lett-van).
Nem véletlen amúgy az aláírásom...-"-
-
Winne
nagyúr
válasz Trident28 #620 üzenetére
CF-re számolhatsz egy +80%-ot kb. Ha elmenne a 3850 másnak, akkor eladnám a 4850-et is neked, az kb egymaga olyan erős, csak addig nem akarom árulni, amíg a 3850 megvan, mert azt nehezebb eladni, még ennyiért is, hiába 35 nettó volt az ára anno...
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #618 üzenetére
Most épp azon gondolkodom, h a Winne 3850-es karesza mellé, ha betennék még 1-et CF-be az mit produkálna..!? Legalább 2 GB-ramot(most így nagy hirtelen), valami kisebb és olcsó HDD-t, DVD-t(csak az os-miatt-az tökmind1 ír-e vagy sem), táp az majd Sipi-től lesz ... De kell még: monitor, egér, hangfal....szal gyakorlatilag minden.
Semmim se maradt az előzőből.
Egyenlőre csak az mw2 menjen rajta, aztán majd fejlesztem a 3-ra amit kell. Ez a terv! Aztán majd látom...-"-
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #616 üzenetére
Azt még nem döntöttem el. Meglehet Winne 6550-es prockója fog benne landolni, de az még kérdéses. Lehet kisebb lesz benne egyenlőre, hogy a többi cumót is meg tudjam venni... El kéne mennie a laposnak is, szóval... Fingom sincs!
-"-
-
Trident28
tag
Boldog Névnapot a Gáboroknak!!!
-"-
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #611 üzenetére
Khmm-khmm.
-
SipiBcs
őstag
Köszönöm Urak!
Svájcinéger: én kérek elnézést, hogy elcsesztem!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tupacamaru
veterán
Akkor sok boldog nőnapot nektek.
-
Svájcinéger
őstag
Bakker ! Akkor egy nappal fiatalabb vagy ? Ezt elcsesztem !
Köszi Mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Boldog születésnapot mind2töknek, h. ha holnap elfelejteném.
-
Winne
nagyúr
Akkor boldogot mindenkinek, fa*otok érjen bokáig!
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #602 üzenetére
Köszönöm, de csak holnap lesz. Ma éppen a névnapomat ünneplem két hányinger között.
-
Svájcinéger
őstag
Tegnap pöcsök voltunk srácok ! Azt hiszem tegnap volt S!pi születésnapja ! 37 év ebben a földi pokolban. Onnan tudom, hogy mintha pontosan egy nappal lenne idősebb, mint én. Szóval, ebből remélem már ki tudjátok következtetni, hogy ....... na mit is ???!!!
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Tupa Nekem ez jelenti a rendes házat, simán megvehettem volna HAF 922, 932-est is de nekem nemtetszik. A CM 690 II Adv. a nyerő, és ez is lesz, pár óra és hozza is futár.
Winne nemnagyon akarom a régi ( 3 éves ) Tt házamat eladni, jó lesz az a letöltő gépnek, bár még az is meglehet, h. ha valaki mond egy olyan árat akkor viheti.
Tanker ne cseréld le, az egy nagyon jó táp, főleg egy gyengébb CM-re ne.
( FSP, Enermax, Seasonic, Chieftec ezekre váltanék, másra nem )Angel még gondolkodom azon , h. megbocsássak. Noprobléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest