- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZS70
újonc
Sziasztok!
Építőipari acélszerkezeti tervek készítésére keresek AutoCAD 2D-ben jártas műszaki rajzolót vagy fiatal építőmérnököt Budapesten.
Érdeklődés privát üzenetben vagy az alábbi telefonszámon:
702965195Zsolt
-
XESEX
újonc
Aloha!
Autocad és Archicad rajzok készítését vállalom.
Autocadben elsősorban közmű terveket ( víz, szennyvíz, csapadék) valamint műszaki rajzokat.
Archicadben építész tervek, 3d rajzok.Referencia munkákat tudok küldeni, várom a megkereséseket privát üzenetben, vagy az alábbi email címre.
architekt.desing.b@gmail.com
-
tatabánya
senior tag
sziasztok! keresek olyan gépészeti méretezésekben jártas embert, aki rövid határidő (2hét) alatt el tudná készíteni egy flender típusú tengelykapcsoló méretezését és rajzát.
privátban keressetek, köszönöm! -
gbond
csendes tag
Sziasztok Diákok!
Továbbra is vállalom gépészeti műszaki rajzok készítését úgy ahogy eddig,
OLCSÓN és HATÁRIDŐRE.
Kézzel ill. CAD-el egyaránt.
Ha a számítási dokumentáció is feladat része vagy egyszerűen csak elakadtál és gondod van, akkor is fordulhattok hozzám bizalommal.
írjatok bátran a következő címre: project.eng.all@gmail.com
Mindent meg lehet oldani okosba!
ui.: De azért bulizni se felejtsetek el a sok tanulás mellett!
Szép napot!
-
jencsika1
újonc
Sziasztok!
Gépészmérnök vagyok, és tervezésben rajzolásban tudok vállalni munkát. Elsősorban Solidworksel. Üziket privátban,vagy mailban várom!
-
LeonardoDaVi
újonc
Műszaki rajzok elkészítését vállalom kézzel és géppel is.
Ha gondod van, hívj vagy küldj e-mail-t.Tel.: (30) 576-9675
e-mail: jb6e3u@gmail.com -
kretyi
újonc
Helló!
Úgy látom nem igazán pörög a fórum.Nem tudom, lehet e itt munkát találni egyáltalán? Minden esetre, most regisztráltam és próbálkozok. A fórumon új vagyok, de a szakmát 30éve űzöm egy ipari vállalatnál. A számítógépes rajzolást '95-ben kezdtem, még az ACAD R10-essel. Jelenleg a :
- ProENGINEER Wildfire 3.0
- Autodesk Invertor 2008
- Solid Edge V20.
- ACAD 2011-es programokkal van lehetőségem dolgozni.
Gépész alkatrész és összeállítás, valamint acélszerkezeti rajzok a fő profilom, de visítva vállalok akár villamos rajzokat is, de azokat csak szigorúan "észnélkülimásolás" alapon.
Üdv: -
Norb37
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Csatlakoznék a versenyhez,és a munkát keresők táborához.
Faipari látványtervezést,gyártáselőkészitést vállalnék cégek,magánszemélyek részére is!
Látványtervek,robbantott ábrák,szerelési utasitások,szabászjegyzék,cad-cam rajzok is.
Ismert programok:
ALNO
TwinCam
Opal
Kitchendraw
Optimik
És a legfontosabb: SolidWorksPár kép,elérhetőség a weblapomon:http://www.laprakonyha.atw.hu/
-
Továbbra is állok rendelkezésre tervezéssel, műszaki rajz készítéssel kapcsolatban több, mint 10 éves tapasztalattal. Inventor / AutoCAD, csak gépi rajzok. További információ: ITT
-
sanzo.
újonc
Üdv Mindenkinek!
Két és három dimenziós rajzok készítését vállalom AutoCAD-ben (Győr és vonzáskörzetében) meglevő nyomtatott terv alapján. 2010 eleje óta folyamatosan rajzolok AutoCAD-ben, főleg környezetvédelmi és vízépítési területén, de egyszerűbb gépész vagy bármilyen más rajz elkészítését is vállalom.
Az árban megeggyezünk...
Elérhetőségem:sanzo.@freemail.hu
Üdv:
sanzo. -
oregroka
újonc
Szerbusztok!
Van egy elképzelésem egy bolygóműves kis szivattyúra.
Ennek megtervezéséhez keresek valakit.
Mivel én csak egy öreg esztergályos vagyok, ezért nem tudom lerajzolni az elképzelésemet.
Szeretnék melléd leülni, és együtt megtervezni a dolgot.
Mivel Tahitótfaluban lakom, ezért jó lenne ha tőlem nem messze laknál.
Nálam is lehet csinálni, számítógép elég jó van phenon x4 3200 4 giga memóriával, viszont a pogit és a tudást neked kell hozni.
Van benne lánckerék, bolygómű, és még egy tucat cucc. Vannak még problémás részletek, melyet együtt oldanánk meg.
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Ha valakinek szüksége lenne tervezésre, rajzolásra, modellezésre, az alábbi programok segítségével tudok segíteni:
- ProE
- Solid Edge
- Inventor
- AutoCAD
- UGS NXAkár alkatrész, akár komplett szerkezet. Egyeztetés e-mailben.
-
rkunos
újonc
Sziasztok,
Számlaképes műszaki rajzolót keresek alkalmi munkára (2-3 hónap, távmunka), 3D-s modellekről műhelyrajzok készítésére, SolidWorks vagy SolidEdge ismerettel, gépészeti témában.
Jelentkezéseket privátban kérek.Köszönöm
-
ziZé
csendes tag
Na. mi van?
Senki sem akar dolgozni?
Közben kaptam egy újabb árajánlatkérést és valószínűleg nem fogom tudni egyedül elvégezni a feladatot! -
ziZé
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sürgősen szükségem lenne árajánlatra ingatlanfelmérésre és rajzi munkarész elkészítésére. Az épületről igen kevés adat áll rendelkezésre (sajnos). Annyit tudok, hogy tégla építésű, társasházi lakások, átlagos lakásnégyzetméterekkel. Az árajánlatokat négyzetméterre vetítve bruttó, nettó feltüntetésével privátban várom. Annyi info van még, hogy ha az árajánlatunk nyerő, több tucat ilyen felmérési projektre kapunk megbízást. A felmérés eszközei szabadon választható, igény szerint lézert tudok biztosítani, a rajzi munkarésznek pedig archicad-ben kell készülnie.
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
2D, 3D CAD Műszaki rajzok (főleg gépész, de lehet más szakterületről is) készítését, új vagy már meglévő papír alapú rajzokról rövid határidővel vállalok. Ár megegyezés szerint.
Választható programok: A. Inventor, SolidWorks, SolidEdge, ProE.Tel.: 06308129223
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
PRO/E modellezést illetve rajzkészítést vállalok!
Tel:+36-30-215-2352
ill. e-mail: agressor20@gmail.com -
talpi
újonc
szevasztok. keresek valakit, aki caddal tud bánni. kézirajzot kellene felvinni.
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Volt több alkalom is, főleg a kézi rajz bevállalása nyereséges, nekem szinte csak az volt.
Vállalok továbbra is 3D-s rajokat, tervezési feladatokat. Kézi rajzokat korlátozott mennyiségben, előzetes egyeztetés alapján. Alkalmazott programok:
- ProE
- Solid Edge
- Inventor
- AutoCAD
- UGS NX -
Fej1973
csendes tag
Személy szerint olyan embert keresek aki képes egy mintadarab alapján teljes műszaki rajzot készíteni, amivel kopogtathatok a kivitelező ajtaján. Privátra rá tudok általában nézni, illetve az email címem is nyilvános.
Kösz -
Dr.Speed
csendes tag
Műszaki rajzokat, 3D-s modelleket, összeállításokat készítek, javítok.
Teljes tervezést is vállalok. Diákok jelentkezését is várom.
Licensszel. Számlaképesen. Gyorsan és olcsón.Új elérhetőség: planimed.bt@gmail.com
-
ziZé
csendes tag
Sziasztok!
Látom, sokan keresnek itt melót! Sikerült esetleg már valakinek így találni valamit? -
zabos
csendes tag
Sziasztok!
Remélem, belefér a műszaki rajz témába...
Autocad 2 és 3 dimenziós tervezésből magántanítást vállalok 3 év tanítási tapasztalattal, hivatalos Autocad 2011 vizsgával.
Érdeklődni a solidart@mail.com címen. -
Idén is állok rendelkezésre tervezéssel, műszaki rajz készítéssel kapcsolatban. Inventor / AutoCAD, csak gépi rajzok. További információ: ITT
-
gbond
csendes tag
verseny=> UP!
-
gbond
csendes tag
Gépészeti tervezést vállalok géppel, kézzel egyaránt.Dokumentációk készítését is! Féléves feladatok is jöhetnek diákoknak!
project.eng.all@gmail.com
-
fadarab25
újonc
Up
-
fadarab25
újonc
Sziasztok!
Jelenleg faipari mérnök levelező hallgató vagyok és engem is érdekelne a verseny, attól függően miben kellene rajzolni?Vállalok én is rajzolást Autocad- ben ill. Solid Edge-ben
-
Declare
őstag
válasz
KnightMan #107 üzenetére
Hi!
Köszi a linket, megjegyzem, majd átnézegetem
. Sajna idő nem maradt rá, ugyhogy diplomába nem kerül be a 3D s nézet, de egyszer még jól jöhet!
házi rajzversenyt, olvastam a felhívást, de elég lesz nekem megvédenem a dilpomám, meg államvizsgázni, az elkövetkező időszakban
sok sikert a versenyhez, majd ránézek ha publikus lesz a vége
-
Declare
őstag
válasz
KnightMan #105 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Nincs sajna (vagy legalábbis én nem tudok) Civilben olyat hogy skint ráfeszíteni a modellre. Meg tudom nézni objektum megtekintővel, forgathatom minden, meg a pillanatnyi nézetet ki is menthetem kép fájlba, de ennyi. Youtube on néztem utána, ott is valamilyen modellező progiba tették át.
Importálás persze egyszerű, hisz autodesk a gyártója az smax nak meg a Civilnek is, dwg formátumban át tudtam importálni, de igazából smaxban kellene tipp hogy a meglévő 3D s "drótvázra" skin-t hogy lehet feszíteni.Kátyúk természetesen nincsenek! Hova gondolsz én csak olyan utat tervezek ami olyan mint az álom
(ráadásul ha a kivitelező nem osztaná le 2 vel a rétegrend vastagságát és úgy építené meg ahogy a tervben, olyan minőségben ahogy elő van írva nem lenne 15 évig semmi gond egy új úttal.....)
-
KnightMan
csendes tag
Hali
Én még 2005-ben cadkey progiban csináltam rajzokat és az tettem át smaxban. Nagyon egyszerű volt, hiszen gyakorlatilag csak 1 formátum volt amit mind a két progi tudott. Persze a nagyon bonyolult elemeket szinte darabjaiban tudtam csak áttemni. *-.iges volt asszem az a formátum, de az már rég volt. Nagy mérete lesz, de legalább fel tudja használni.
Amúgy meg lehet hogy amatőr megoldás, de Civil 3D-ben nincs olyan hogy a felületre képet illeszthetsz vagy skineket készíts? Mert akkor nem kéne átpakolnod és gyorsabb is lehetne.
Most Invertort használok, abban ezzel lehet játszani, így egyszerűbb dolgokért még nem kell sokat vesződni. Bár ha te a kátyúkat is modellezni akarod akkor kelleni fog a MAX
.
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Diploma dolgozatomat csinálom és azt szeretném kérdezni tőletek, csinált már valaki olyat, hogy Autocad Civil 3D ből a 3D-s út nyomtervet importálja 3D Smax progiba, hogy ott adjon valamilyen skin-t az útnak, rézsünek, árokaljának? Gondoltam tök jól nézne ki egy két ilyen kép
csak nem tudom megcsinálni.... Importálni sikerült, de a 3d smaxal nem tudok mit kezdeni. Valaki nem próbált ilyet még ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest