- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szityi29
újonc
Sziasztok!
Bánkis fogaskerék hajtómű rajzra lenne szükségem számítással. Egy fogaskerék (tengellyel műhelyrajz kellene ceruzával és egy összeállítási rajz, ez lehet CADdel, a jövő hétre.
Tudja valaki vállalni? -
KnightMan
csendes tag
válasz
tommonmayday #98 üzenetére
Remek. Ha leszünk legalább tízen akkor akár kezdhetjük is.
-
KnightMan
csendes tag
Hali Skacok!
Tudom hogy nem ez a legalkalmasabb hely erre de kíváncsi vagyok, ki az akit érdekelne.
Mivel válságos időket élünk ezért szerintem sokunknak van feles energiája. Ha már van akkor lehetne értelmes dolgokra is fordítani, így szeretnék versenyt szervezni.
1. Kiválasztjuk hogy milyen témában készüljön rajz, illetve hogy milyen formában!
2. Kritériumokat fogalmazunk meg!
3. Szabunk egy határidőt, majd a végén az elkészült rajzokat feltesszük egy oldalra ahol lehet rájuk szavazni!
4. A téma győztese pedig egyenlőre kap egy kis trófeát, amire a résztvevők összedobják a zst.
Nem akarnék senkit se lehúzni, de szerintem egy egészséges kis versengés, szárnypróbálgatás jót tenne mindenkinek, no meg ezzel is szaporodnak a referenciamunkák.
Akit érdekel az nyomjon egy UP-ot, vagy másképp is jelezheti, vagy lehet még ellene is voksolni. Persze az építő hozzászólásokat is várnám.
Remélem leszünk rá páran hogy elkezdjük, aztán ki tudja meddig fajulhat.
Na akkor én kezdem
UP!
-
tommonmayday
újonc
Sziasztok! Ha valakinek szüksége lenne segítségre, Solid Edge-ben 2D illetve 3D-ben, kézirajzolásban A4-A0-ig, pausz rajzban, jegyzőkönyv számolásban, estleg nyomvonal szerkesztés, láthatóság, tarnszformálás, axonometrikus rajzolás, áthatás, döféspont szerkesztésben, nyugodtan szoljon ha tudok segítek!
E-mail: tommonmayday@gmail.com
Ui: Bács-Kiskun megye
-
-
jb6e3u
újonc
Műszaki rajzok készítését vállalom ceruzával és számítógéppel is. Jöhet géprajz,ábrázoló geometria példa is.
mail:jb6e3u@gmail.com
tel:06 30 576 96 75
Keressetek bátran! -
Zoltai I.
újonc
Sziasztok!
Gépészmérnökként 2-3 D-s rajzolást vállalok AutoCAD, Solid Edge programokkal.
Ha kell, suliba tervdokumentációval komplett feladatokat is elkészítek. -
Jocak
újonc
Sziasztok!
Okl. faipari mérnök végzettséggel műszaki rajzok készítését vállalom. Látványtervek, 3D modellek, tömegvázlatok, 2D rajzok. Bármilyen rajz jöhet.
Programok: AutoCAD, ArchiCAD, CorelDRAW, 3D Studio Max.
Bővebb információ: www.muszakirajz.lapunk.hu
Email: info.muszakirajz@gmail.com -
Lackó86
tag
Sziasztok!
Géptervező BME-s diák vagyok, ilyen jellegű munka érdekelne!
PROE, CATIA , Inventor, Autocad -műszaki rajzolás!üdv!
-
zulu85
újonc
Sziasztok
Több éves modellezői tapasztalattal vállalok, épületek modellezését. Költségvetés számításhoz vagy látványtervezéshet egyaránt.
Programok: ArchiCad, Constructor2008, Revit, AutoCad
email: okros.imre85@gmail.com
-
zulu85
újonc
Sziasztok
Több éves modellezői tapasztalattal vállalok, épületek modellezését. Költségvetés számításhoz vagy látványtervezéshet egyaránt.
Programok: ArchiCad, Constructor2008, Revit, AutoCad
email
kros.imre85@gmail.com
-
strish.
csendes tag
Teljes statikai tervdokumentáció (számítási melléklet + acél gyártmány-/vb. zsaluzási/vasalási tervek + műszaki leírás) készítését vállalom rövid határidőn belül is.
Ár megegyezés szerint. Budapesten elérhető vagyok szinte mindig.
Érdeklődés privát üzenetben.Tisztelettel
-
Dr.Speed
csendes tag
Gépészeti jellegű, műszaki rajzokat, 3D-s modelleket, összeállításokat készítek, javítok.
- CATIA V5
- SolidWorks
- SolidEdge
- AutoCadElérhetőség: spaceman@indamail.hu
-
Höcsi
újonc
Müszaki rajzot vállalok , gépészeti téren ,autodesk inventorban, bármikor, házi munkák elkészitése, stb. Ha valakit erdekel az irjon az e-mail cimemre egeralatet@hotmail.com
-
KnightMan
csendes tag
Örülök hogy így szaporodnak a kolegák, lassan már egy országos rajzoló csapatot is össze lehetne hozni
.
Csak hogy lássátok nem csak megrendeléssel lehet sokat kaszálni:
-
IFEX
újonc
válasz
Dark Archon #79 üzenetére
Szia, Buda elérhető számodra?
-
IFEX
újonc
Budán, délutánonként is jó.
-
IFEX
újonc
Szevasztok. Műszaki fejlesztő csapatunkhoz gyorsan riasztható alkalmi megbízásos munkára keresek kreatív, SW-ben vagy Mechanical Desktopban jártas kollégát. Vegyipari gépész ismeretek előnyben.
-
Továbbra is állok rendelkezésre AutoCAD / Inventor rajzok elkészítésében, tervezésében a főiskolai / egyetemista házi feladatoktól a komolyabb rajzokig. Munkahelyem segítségével lehetőség van gyártásra is, főleg lemezalkatrészekre specializálódtunk, lézeres megmunkálásra is van lehetőség.
-
Gábor84
csendes tag
Bánki Donát Gépészmérnöki Főiskolán végzett gépészmérnöki és
mérnöktanári diplomával rendelkező gépészmérnök 3 éves gépgyártásban
és vízsugaras vágásban szerzett szakmai tapasztalattal keres otthon
vagy másodállásban végezhető munkát műhelyrajz készítés, alkatrész
tervezés és modellezés, vízsugaras vágás területen.
Szoftverismeretek: -Autodesk Inventor
-Mechanical Dekstop
-Autocad
-Turbo Wrykrys -
wool
újonc
gépész műszaki rajzot kellene csinálni szegeden s.o.s. tudna valaki segíteni?
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is vállalok műszaki rajzokat AutoCAD-ben, Inventorban, Solid Edge-ben, ProE-ben, korlátozott mértékben kézzel is. Lehetőség van plottolásra is, illetve 3D-s pdf készítésre (pl. prezentációs célra) is. Érdeklődni a megadott e-mail címen vagy pm-ben lehet. -
wovawefo
újonc
Hali!
Rajzolást/statikai tervezést/látványterv készítést vállalok:
-AutoCAD-ben
-Arcad-ban
-VB Express-el
-StruCAD-ben
-Esetleg Architectural desktop vagy ArchiCADSzóval elsősorban építőmérnöki és építészmérnöki területen, de jöhet más is.
Ár megegyezés szerint. Pesten bármikor tudunk találkozni egyeztetéshez.
Akit érdekel, írjon privát üzenetet.üdv
-
motoregér
újonc
Én meg azt tudnám, hogy ha minden vizsgához kell beugró aztán még szóbeli, aztán még írásbeli, akkor miért kell mindegyikhez adni beadandó feladatsorokat, ha a vizsgaidőszak meg csak 1 hónap és egy nap csak 24 órából áll.
És van pofája néhány diáknak legalább egy tárgy beadandójával ügyeskedni, hm, szörnyű
-
motoregér
újonc
Sziasztok! Olyat keresek, aki ennek a feladatsornak elvállalná a kidolgozását (műszaki ábrázolás I.): [link]
Ide várom az ajánlatokat: iskola2006@c2.hu Ui.: szerintem postai utánvétellel megoldható lenne a biznisz -
mac34
csendes tag
Vállalom AUTOCAD-es épületgépészeti rajzok készítését 10-éves gyakorlattal.
Kiviteli és megvalósulási terveket légtechnikai rendszereket rajzolok egy mérnökirodában.
Priviben várom az érdeklődőket -
besem
újonc
Sziasztok!
Költségvetés készítést vállalok, akár MVH kóddal (ÉNGY) is. 30/749-0595 -
DarthPeeter
aktív tag
AutoCad-es rajzok készítését vállalom. Érdeklődni privátban, email-en.
-
törölt tag
Epitesz muszaki rajzok, energetikai szamitas keszitese.
hsepitesz.extra.hu
hsepitesz@gmail.com -
Manitou
veterán
Ez olyan, hogy látni kéne miről van szó szerintem.
Pl egy felmérsi terv ha te méred fel és rajzolod meg az épületet akkor mondjuk 100ft/m2-el számolhatsz, mondjuk ezt számlásan. Vagyis egy 1000m2-es ház 100k. Számla nélkül nyílván kevesebb.
Irányadó árnak szerintem jó leszDe ebben a szakmában elég nagy a szórás ár terén vannak akik nagyon olcsón dolgoznak és vannak akik drágábban és mégdrágábban, bár most eléggé válság van.
-
chris_83
csendes tag
A telefonszámom megváltozott: 06 30 576 9675
-
kuruma
csendes tag
Alkalmi munkákra, KING-VIKING programokban való Építőipari költségvetések készítésére keresünk diákokat, akár betanítással is. Fizetés megegyezés szerint. Tel: 06 70 369 65 15
-
kuruma
csendes tag
Alkalmi munkákra, KING-VIKING programokban való Építőipari költségvetések készítésére keresünk diákokat, akár betanítással is. Fizetés megegyezés szerint. Tel: 06 70 369 65 15
-
kuruma
csendes tag
-
runner 125
nagyúr
..ilyen hirdetéseket kirakhatnátok BME környékére.
Az elsősöket gyak. ilyenekkel sz_patják.
-
Juneanne
csendes tag
Sziasztok!
Én ArchiCAD-ben szoktam rajzolni legtöbbet.
Most lenne két maszek megbízásom az első csak vonalas rajz, viszont csiri-csáré műemléképület.
Ezért szerintetek mennyit lehet elkérni / formátum (azaz A/4-es lap).
A másik egy 3D modell építése épületről, de tényleg fogalmam sincs mennyit szoktak ezért elkérni.
Régen fizetésért csináltam ezeket, a mellett nem volt időm maszekkal foglalkozni.
Most lenne időm, de nem vagyok tisztában az árakkal.
Jó lenne ha tudnátok adni pár tippet!
Köszönöm! -
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is vállalok műszaki rajzokat AutoCAD-ben, Inventorban, Solid Edge-ben, ProE-ben, korlátozott mértékben kézzel is. Lehetőség van plottolásra is, illetve 3D-s pdf készítésre (pl. prezentációs célra) is. Érdeklődni a megadott e-mail címen lehet. -
Üdv!
Műszaki rajzolást, tervezést vállalok AutoCAD-ben ill. Inventor-ban. Gyártó céggel is kapcsolatban állok, tehát a komplett megvalósításra is lehetőség van. Bővebb infó ITT!
-
euktud
csendes tag
Sziasztok!
Én AutoCAD-ben vállalnék rajzolási munkákat (esetleg Solidworksben)!
Vállalkozó vagyok úgyhogy akár számlát is tudok róla adni!
Gépészeti végzetségem van (fémipari minőségbiztosítási technikus) de dolgoztam gyárban fejlesztési irodában ahol épitészeti rajzokkal is foglalkoztunk.
Ha érdekel valaki írjon! -
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is vállalok az eddigi paraméterekkel megegyező rajzokat. Formátumok:
- AutoCAD
- Inventor
- SolidEdge
- ProE
- 2 illetve 3D-ben is
- kézi rajzok
Ár megegyezés szerint. A post érvényes: visszavonásig, vagy még 1 évig. Érdeklődni a megadott e-mail címen.üdw: Tom-ee
-
yucsab
újonc
Sziasztok.
Nekem egy közműterv kellene, víz, gáz, számításokkal és egy útnyomvonal adott térképpel hossz és keresztszelvénnyel.
Ha valaki vállal, a részletekért hívjon Budapesten vagy Győrben.
06-30-370 0676
-
chris_83
csendes tag
[B]Műszaki rajzok elkészítését vállalom AUTOCAD-del és PROengineer-rel rövid határidőve, 2 és 3D-ban!
Továbbá kézi rajzolást is vállalok ceruzával/tussal, cégeknek, főiskolásoknak, egyetemistáknak is.
Ár: megegyezés szerint.Tel.: 06/20/774-9052[/B]
-
djantrax
újonc
NA sziasztok !! küldjön már nekem valaki valami jófajta cnc marós műszaki rajzot légyszi !! ha lehet ne túl durvát de ne is könnyűt ha lehetséges
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok.
Végzős, egyetemi képzésben részesült (még a régi rendszer a BSc előtt) gépészmérnök hallgató vagyok, vállalok AutoCAD, Inventor, Solid Edge, esetenként kézi rajzokat is. (szükség esetén a nyomtatés is megoldható) Érdeklődni a megadott e-mail címen lehet
-
Gábor84
csendes tag
Sziasztok.
Bánkis diplomával Autodesk Inventor, mechanical Desktop, AutoCAD ismeretekkel otthon vagy teljes munkaidővel vállalok műhelyrajz, alkatrészmodell, műszaki dokumentáció készítést. -
Josua
újonc
Sziaasztok
Én gépészmérnök vagyok és kézi rajzokat vállalok, ceruzával és tussasl, de ha lehet inkább tussal. Rövid határidő és garantált minőség. Ár megegyezés szerint(amugy semmi extra).
-
tlac4
csendes tag
Hello!
Én vállalok Pro-E modelleket, rajzokat. -
TomGépész
újonc
BME -s vagyok (dipl.irom)- géptervező ill gépgyártás a moduljaim.(tehát gépész
Házik elkészítését vállalom, rajzi+doksi , vagy csak rajz!
Készülhet a rajz CATIA-ban agy AutoCad-ben,amelyiket szeretnéd.....kézi rajzot is vállalok de csak ha nagyon kell...
Házit magyarázok is, illetve elmondom, mi miért van....
Az árat megbeszéljük, házitól, kidolgozottságtól függően!!!
mailem: hutom@freemail.hu
kolakola
tag
Egy UP-ot dobok én is!!!
Én SolidWorks-sel meg AutoCad-del pörgök, ha valakinek ez kellene priviben megbeszélhetjük! -
-
KnightMan
csendes tag
Megkérek minden kedves diákot, aki az iskolai feladatát akarja megcsináltatni, hogy másnál érdeklődjön. Semmi személyes, csak ne híguljon fel a szakma
.
-
lbc187
újonc
Hello,
Keresek Autocad-es rajzolót Alu alkatrészek rajzolásához. Fehérváron.
Válasz priviben, köszi -
agyas62
újonc
Üdv gépész költségvetés késziőt keresek, víz, gáz, fűtés, szellőzés, klíma, külsőés belső együtt gyorsan, költségvetési kiírások alapján
-
Renault82
újonc
Sziasztok,
Bármilyen műszaki rajz elkészítését vállalom AutoCad-ben, szükség esetén nyomtatás is megoldható bármilyen formátumba! Az anyagi részleteket, személyes egyeztetés keretein belül tudjuk megbeszélni!
Üdv
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Gépészeti műszaki rajzok elkészítését vállalom Autodesk Inventor valamint AutoCAD programokkal.
Ajánlatokat privátban vagy E-Mail-ben várom.
-
Gabesz87
veterán
Üdv
Gépészmérnök hallgató vagyok a BME-n és műszaki rajzok készítését vállalnám, meglévő nyomtatott terv alapján AutoCAD-ben, esetleg Inventor-ban vagy SolidEdge-ben. -
Adri24
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki kézi rajzolást vállalni legkésőbb október végéig?
tengely, fogaskerék,tömítés és még lesz 1.rajz
Jó lenne ha valaki tudna segíteni. -
Belba
őstag
válasz
pete_0001 #29 üzenetére
Szia!
Bocsi, de nem volt időm azóta Fórumozni...
Csináltam már többször helyszíni felmérést épületekről és ezek alapján építészrajzot.
Ezt nálunk minden esetben egy munka részeként végeztük (épülettervezés)...
A tervezői díj részletesen tartalmazza az egyes munkafázisokat (nálunk legalábbis), ezért nem volt nehéz elhatárolni a teljes díjból a felmérést, épületrajzot, stb.
(De hogy ez mennyi volt? Fogalmam sincs, mert ilyet munkaidőben csináltam a havi fizetésemért.)Egy elég nagy Tervező Intézetnél dolgoztam 20 évig (férjem még mindig ott dolgozik).
Nálunk komplett tervezés folyik, tervezői napidíjakkal és egyéb költségekkel számolva...
Mondjuk, ha magán-megbízást kapnék, hogy készítsek irodaházakról alaprajzot, akkor a munka nagysága szerint lehet kérni nm-díjat (pl.1-2 irodaház esetén), vagy irodaházankénti díjat (pl.10-20 irodaház esetén)... A megbízási díjnak tartalmaznia kell a felmérést, rajzolást, kiszállás költségeit, fénymásolást, stb.
Természetesen a felmérés magasabb díjazású, mint az építészrajz elkészítése!!!
Javaslom, hogy a munka elvégzése előtt pontosan mindent rögzítsetek a Megbízóddal egy írásos megbízói szerződésben (mit kér a Megbízó, mennyit fog fizetni a munkáért, mikor van a szállítási határidő, mikor köteles átadni a munkadíjat, milyen indokkal lehet felmondani a szerződést és milyen szankciókkal, stb., ami téged is véd és a Megbízódat is).
-
Belba
őstag
válasz
garga.pitic #21 üzenetére
A műszaki rajzolás ára nem db-ra megy, hanem formátumra...
(1 formátum = 210x297mm = 1 írógéplap mérete)
Általában 1 formátum (kézi) rajzolása 1000-1500 Ft...Függ az ár a rajz sűrűségétől is (gépész rajz általában nehezebb, bonyolultabb, sűrűbb, az építészrajz lazább, könnyebb)
A hossz-szelvény, keresztszelvény általában jó hosszú rajz, amin alig van valami...
Szokták úgy is fizetni a rajzolót, hogy a tervezési díj 15-20%-át adják a rajzolónak...
Az, hogy hány órát foglalkoztál a melóval, abszolút nem mérvadó, mert el lehet tökölődni valamin 40 órát is, meg 5 órát is, lehet, hogy az 5 óra alatt elkészített rajz szebb és hibamentesebb lesz, mint a 40 órás. (Én nem fizetnék óradíjat semmiért.)
Tehát a rajzolóknak nem órabére van!
(Egy gyakorlott, gyors rajzoló miért járjon rosszabbul, mint egy kezdő, lassú, ügyetlen?)
Másik dolog : mindenki annyi munkaórát mondana, amennyit nem szégyell, a megbízó úgysem tudja ellenőrizni az igazságot.Ha nem csak a rajzolás volt a munkád, hanem a szakértői véleményt is te írtad le, akkor gyakorlatilag az egész melót te csináltad, itt már nem csak a rajz-díjazásról van szó.
Ebben az esetben a megbízód a kapott szakértői díjból csak 20-40%-ot tarthat meg magának (erős jóindulattal), mert semmit nem csinált a pénzért, pusztán közvetített, a közvetítői jutalék általában 20-30% szokott lenni.Legyél okos!
A fentiek alapján eldöntheted, mennyi jár neked.
Ha ENNYIT nem akar fizetni a megbízód, akkor ne add át a munkát, csinálja meg ő!
(Máskor meg a munka ELŐTT egyezz meg a munkadíjról, ne utólag!)Nem érdemes túl sok díjat sem mondani, mert ezzel a későbbi megbízások lehetőségét veszed el magadtól. (Érezze a megbízód, hogy korrekt árat kérsz, akkor a jövőben is téged fog hasonló melókkal megbízni.)
-
HajGab
újonc
Műszaki rajzok elkészítését vállalom rövid határidővel!
Solid Edge, AutoCAD, Solid Works.... vagy esetleg más formában is. 2D/3D rajzok.
Nyf -en tanulóknak kedvezmény is, akár komplett alkalmazás technikai feladatokat is vállalok, az nyf-en utána lehet kérdezni a tőlem beadott feladatokra, eddig senki sem bánta meg
Keres emailban a gcaterham@hotmail.com címen
-
SirTom
tag
Catiát tanulnék, hol lehet?Ha vkinek van infója, azt szívesen veszem.
A Szie-nek van tfolyama, de még nem indul, nincs jelentkező. -
Teknös
újonc
Olyan kollégát keresek aki kézzel főiskolai műszaki rajzott készít és el is tudja magyarázní.
-
garga.pitic
újonc
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy kisebb munkát, szakértési dokumentációhoz, kellett hossz-szelvényt, helyszínrajzot és keresztszelvényeket (összesen 3+3+3=9db-ot) rajzolnom úgy, hogy a munkaadóm -gyakorlatilag- rám bízta az egész szakértést. Kb. 20 órát melóztam vele, viszont az árban nem állapodtunk meg. Mennyit kérjek érte? Mekkora az ún. korrekt-piaci ár??? Illetve mennyi a műszaki rajzoló órabére? HELP MEEEEEEEEEEE PLEEEEEEEASE!
Előre is köszi...
-
amorf_82
újonc
kHy!Müszaki rajzokat készítek kézzél és CAD-al ha vkinek szüksége van rá!
-
Doobie
csendes tag
Építészeti műszaki rajzolást vállalok rövid határidővel!
ArchiCad, ArchLine ismerettel.0630 4096496
-
Doobie
csendes tag
Építész műszaki rajzolást vállalok rövid határidővel!
ArchiCad, ArchLine, programokat használok
Továbbá költségvetés készítést is vállalok.0630 4096496
-
Dimitryj
aktív tag
Én egész jól boldogulok SolideEdge-ben, csak attól függ milyen komoly rajzról lenne szó?
-
bajuszati
tag
Hello!
Én elvállalom a Pro-E modelleket, rajzokat.
Up -
KnightMan
csendes tag
UP!
-
Zotya75
csendes tag
Hali, Zotya vagyok! Ment privi!
-
big-gun
újonc
Én vállalnék Solid edge-es műszaki rajzokat. 2D, 3D jöhet. Gépészmérnöki végzettségű vagyok.
Üdv! -
KnightMan
csendes tag
Kibővült a választék
3D stuido max is játszik
-
KnightMan
csendes tag
Itt a havi UP!
éljen a munka
-
KnightMan
csendes tag
up!
-
DarthPeeter
aktív tag
Ment egy privi
-
KnightMan
csendes tag
up
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Ha van itt olyan emberke akiknem műszaki rajzot kellene csinálni:
- cadkey workshop-ba
- autodesk inventorba
illetve autocadbe
az privizzen.
Az árban megegyezünk. Szegeden dolgozok,de pestre is fel szoktam járni. Több munka esetén némi kedvezmény is szóba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest