- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móni7
újonc
CAD műszaki rajzolóként állást keresek!
OKJ-s műszaki rajzolóként Solid Edge szoftverrel gépészeti, lemezalkatrész valamint összeszerelői modulokkal történő 3D tervezést tudok végrehajtani előre egyeztetett paraméterek szerint vagy meglévő gyártmány lemérésével. Mindezekből 2D műszaki rajzot készítek akár berendezés összeállítási és robbantott rajzáig. Igény szerint szériamódosításokat tudok végrehajtani a műszaki dokumentációkban. A gyártmányokat igény szerint renderelem és animációt is készítek az összeszerelt berendezés működéséről, valamint a robbantott ábra alkatrészeinek a mozgatásával. Honlapra, webáruházba színvonalas gyártmánybemutatást tudok prezentálni.
Elérhetőségem:
Tel:+36-30-215-0625
E-mail: cadmuszakirajzolo@gmail.com -
wamonos
csendes tag
Okl. gépészmérnök végzettséggel vállalom gépészeti tervezési feladatok, műszaki rajzok készítését vagy akár régi tervrajzok digitalizálását is. Számlaképes vagyok.
Elérhetőség: peterszpet@gmail.com, +36 20 661 47 15
Kérem tekintse meg weboldalam is:
www.cadmernok.hu
info@cadmernok.hu -
törölt tag
Üdvözlet!
Fiatal Bsc-s gépész hallgatóként AutoCAD rajzok készítését vállalom. Papír alapú rajzok digitalizálása, műhelyrajz, összeállítások, 3D modellek, és igazából bármi ami az AutoCAD témába beleférhet
(diófa ültetvény tervet is kértek már(2D)...).
E-mail: papp.szabolcs907@gmail.com
-
Hannibhál
őstag
Hejhó
Creo 2.0 és Creo 3.0 ismeretekkel vállalok műszaki rajz készítést
Győrben végeztem gépészmérnökként, jelenleg fejlesztőmérnökként dolgozom
email: dheemer1993@gmail.com
telefon: 06203860535 -
Kowax
tag
Szia!
A kiterjesztések alapján kaptál egy step (stp) file-t, ami egy általánosan használt modell. Az asm-t és a prt-t tudtommal a ProE/Creo használja. Az asm egy összeállítás, a sok prt pedig az összeállításban szereplő alkatrészek modelljei.
Az összeállításban ha nincs elkészítve a robbantott ábra, akkor azt előbb meg kell csinálni, hogy utána rajzot tudjál készíteni belőle. Rajzod valószínű nincs, mert kiindulva abból, hogy ez ProE/Creo-val készült, annak drw lenne a kiterjesztése.
Nem tudom mennyire bonyolult az összeállítás, de az alkatrészeket nem a robbantott ábrán szokták méretezni, hanem minden alkatrésznek van külön egy alkatrészrajza.
Ilyen listát sajnos nem fogsz tudni nyomtatni/exportalni/generalni, ezeket a rajzokat valakinek el kell készíteni, hogy legyen mit kinyomtatni.
Remélem tudtam segíteni. -
nbg
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy modellt egy targyrol (egy .stp, egy .asm, es egy csomo prt.1 kiterjesztesu fajl), solidworks-ben meg is tudtam nyitni, de sajnos teljesen hulye vagyok a temahoz.... Szuksegem lenne egy robbantott abrara, amin az alkatreszek szerepelnek meretezve. Hogyan tudnek (akar masik programmal is) ilyen listat nyomtatni/exportalni/generalni?
Elore is koszonom!
Udv,
nbg -
darkage45
újonc
Sziasztok! Creo házihoz keresek segítséget. Köszi. darkage45@gmail.com
-
wamonos
csendes tag
Okl. gépészmérnök végzettséggel vállalom gépészeti tervezési feladatok, műszaki rajzok készítését vagy akár régi tervrajzok digitalizálását is. Számlaképes vagyok.
www.cadmernok.hu
info@cadmernok.hu -
Gamekapocs
csendes tag
Sziasztok,
3D modellek és 2D műszaki rajzok készítését vállalom, Inventorban illetve Autocadben.
Bedolgozás szintjén.
Üdv.
Dánielgarazsstab@gmail.com
-
Lac23
újonc
Sziasztok, Catia házi feladathoz keresek segítséget, korrepetálást (tengely tervezés) Győrben vagy Budapesten. Köszi. Mail: lacbega@msn.com
-
keresAutoCAD
újonc
Sziasztok!
Keresek AutoCAD rajzolót, szerkesztőt, épületgépész tervek berajzolásához.
Épületgépész mérnök vagyok, ilyen rajzokat kellene rajzolni, minták alapján.
Alkalmi munka, pl. másodállásnak, de most éppen van pár hétre elegendő feladat.
Amennyiben aktuális, kérlek jelezz!infokatonapeter@gmail.com
+3630 210 4669üdv és köszi!
-
lowocska
csendes tag
Üdv,
Műszaki rajz készítést vállalok AutoCAD-ben 2D-ben terv,skicc vagy egyéb opciók alapján vagy vágási programokhoz.
Mérnöki végzettséggel rendelkezem, jelenleg is használom a programot a mindennapi munkámban.
Konkrétumok privátban.lowocska123@gmail.com
-
Gabesz87
veterán
Tudja valaki, mi az az envelope principle? (Vagy Taylor principle) Angolul találtam róla leírásokat, de nekem ez nem teljesen világos. Nem rémlik, hogy tanultam volna róla. Esetleg valami magyar leírást nem tudtok? Úgy, hogy "borítékelv" semmit nem találtam.
-
wamonos
csendes tag
www.cadmernok.hu
info@cadmernok.hu -
sanya078
csendes tag
20 éves Mérnöki és lakatos múlttal, vállalok, lakatos munkák megtervezését, egyedi alkatrészek tervezését, kivitelezését, legyártását, akár egy kisebb lámpatartótól kezdve a nagy kapukig, virágládákig ,minden, egyedi 3D terveket is adok előtte hogy lássa az ügyfél milyen is amit kért. Munkák felmérése, helyszíni felméréssel, majd egy kalkuláció alapján költséghatékony árat is adok!
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge ST 9, Solid Works, Creo programokkal, modellek műszaki rajzok készítését. A tervezésekről ha ipari méretű számításokkal erőtani kidolgozást is adok, hogy az annak aminek szánva lett megfelel. Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, számítások szerkesztések rajzok, géppel. Szerszámok, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, erőtani számítások ,rajzok, géppel.
CNC programozás legfőképp Fanuc, NCT programmal. Forgácsolási munkák kivitelezése, forgácsolt alkatrész megtervezése.
Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése. Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Vállalom Tumpf TruTops, Amada Linea 5 lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solid Edge ST 9-ben , terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése, és minden lemezipari termék kivitelezését, legyártását, a kész átadásig, felületkezeléssel egyaránt!Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig. Hegesztési utasítások WPS készítése. Egyedi tervek , elgondolások megvalósítása, egyeztetésekkel, látványtervek készítése. Gépsorok, gyártósorok kivitelezése, energia igényekkel. Komplett gépek tervezése.
Elérhetőségeim : Tel : 06205721302 (bármikor hívhatsz!!)
email : sandor.szecseny@gmail.com
Szécsény SándorWeboldal :
http://szerkezetgyarto.webnode.hu/
-
David333
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzoló!
Vállalok építőmérnöki szakmához kapcsolódó Autocad -es rajzok készítését.Útépítési tervek, járda, kapubehajtó, belső úthálózat engedélyezési tervei. Víztelenítési, szikkasztási tervek. Forgalomtechnikai helyszínrajzok, terelési tervek, stb.
Közműegyeztetés, genplan készítés.Autocad-ban rajzolás (helyszínrajzok, metszetek, részletrajzok, papír alapú dokumentumok digitalizálása/átrajzolása...)
Elérhetőségem: pro8.projekt@gmail.com
-
wamonos
csendes tag
www.cadmernok.hu
info@cadmernok.hu -
pinkberry66
újonc
Jó estét!
Ipari festőberendezések tervezéséhez keresek hozzáértő mérnököt, tervezőt, akár technikust. Egyedi berendezésekről lenne szó, ha valaki esetleg tud segíteni, kérem keressen: g.andi@vipmail.hu. Köszönettel
-
sanya078
csendes tag
20 éves Mérnöki és lakatos múlttal, vállalok, lakatos munkák megtervezését, egyedi alkatrészek tervezését, kivitelezését, legyártását, akár egy kisebb lámpatartótól kezdve a nagy kapukig, virágládákig ,minden, egyedi 3D terveket is adok előtte hogy lássa az ügyfél milyen is amit kért. Munkák felmérése, helyszíni felméréssel, majd egy kalkuláció alapján költséghatékony árat is adok!
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge ST 9, Solid Works, Creo programokkal, modellek műszaki rajzok készítését. A tervezésekről ha ipari méretű számításokkal erőtani kidolgozást is adok, hogy az annak aminek szánva lett megfelel. Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, számítások szerkesztések rajzok, géppel. Szerszámok, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, erőtani számítások ,rajzok, géppel.
CNC programozás legfőképp Fanuc, NCT programmal. Forgácsolási munkák kivitelezése, forgácsolt alkatrész megtervezése.
Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése. Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Vállalom Tumpf TruTops, Amada Linea 5 lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solid Edge ST 9-ben , terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése, és minden lemezipari termék kivitelezését, legyártását, a kész átadásig, felületkezeléssel egyaránt!
Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig. Hegesztési utasítások WPS készítése. Egyedi tervek , elgondolások megvalósítása, egyeztetésekkel, látványtervek készítése. Gépsorok, gyártósorok kivitelezése, energia igényekkel. Komplett gépek tervezése.
Szécsény Sándor -
Robibond009
csendes tag
Szép jó napot Mindenkinek!
Jogtiszta (sajnos ezt már ki kell emelni) Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
A 2D-s rajzokat is 3D-s modellből készítem, így igény esetén bármely 2D-s rajznál a 3D-s modelljét is át tudom küldeni!
Az ár megegyezés szerint!email: robert.fabian88@gmail.com
tel.: +3620 4440 836Várom a megbízásotokat, további szép napot!
-
ergoprev
újonc
Üdv. 3d tervezőt, és szabad kapacitású designert keresünk.
e18info@gmail.com -
béla43
újonc
Keresek kizárolag ARCAD építész programot ismerő vagy megtanulni akaró műszaki rajzolót alkalmi munkára. budapesten. Pár óra ismertetést vállalok. 06-30-3591-116
-
Chiled
újonc
Hali! ArchiCad-et gyakorolnék, sos korrepetálót keresek. Valaki?
-
sziegephallg
újonc
Üdv!
A Szent István Egyetem gépész karán vagyok hallgató, és a gépelemek 2 tantárgy házi feladataihoz keresek
embert aki segít. Az email címem: sziegephallgato@gmail.com ide írjatok.
Köszi -
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Plazmavágó gépre készítek szabásterveket pro nest 2015 programmal.
Az lenne a kérdésem hogy mivel ezt a pro nestet nem lehet otthonra csak úgy letölteni így esetleg nem tudtok olyan hasonló programot amellyel a pro nestel mentett nif. fájlokat meg tudom nyitni?Köszönöm szépen 😊
-
redrunner001
csendes tag
Sziasztok!
Régi rajzok digitalizálására és 3D tervek (építészeti ill. szerszám) rajzolására keresek 2D/3D tervezőprogramokkal jól bánó, ráérő hallgatót vagy másodállásban dolgozó segítséget.
Ha érdekel valakit, egyeztessünk telefonon.
KöszönömAttila
30/3785789 -
clergy
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok (főleg építőipari) készítését vállalom távmunkában, AutoCAD és AutoCAD Civil 3D programokkal. Számlát tudok róla adni
Érdeklődni privátban lehet
-
KODAL
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom, esetleges testmodell generálást is (SolidEdge).
Egyéb tervezési feladatokat ill bérmunkákat is vállalok.
3 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a fémipari tervezés terén, mint szerszámtervező.Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed itt tudsz érdeklődni: kodal1993@gmail.com
Köszönöm!
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Nem megy a rajzolás? A Műszaki Dok. a megoldás!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
AutoCAD programmal szerkesztési segítséget biztosítok.
Keress bátran az alábbi elérhetőségen:
muszakidok@gmail.com -
balazs.angi
csendes tag
Műszaki rajzok (főleg gépészeti) készítését vállalom autocad vagy solid edge programmal.
Gépgyártástechnológiai technologus a végzettségem. Tanultam AutoCad-et és inventort 2015 ben országos 10. helyezést értem el a „Charles Babbage” Országos AutoCAD és Inventor Versenyen. Szorgalomból tanultam a Solid Edgeet.
Jelenleg Cad-Cam informatikát tanulok ahol Solid Edgben rajzolok. Emelet CNC-s ként dolgozok.
Ha felkeltetem az érdeklődését kérem jelezzen.
email: balazs.angi@gmail.comÜdvözlettel Angi Balázs.
-
beaky
újonc
Sziasztok!
Egyszerűbb hegesztő- ellenőrző- és megmunkáló készülékek tervezését, emellett 3D modellek, a hozzá tartozó dokumentáció és ábrák elkészítését vállalom Autodesk szoftverek segítségével. (Inventor és Fusion 360)
Keress bizalommal!
Elérhetőségem:
bkr.prime.design@gmail.com
-
Hóvihar
csendes tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki bútor szakrajz készítését vállalja Autocaddel? -
macsekok
újonc
Gépészmérnököt keresek projektmunkára másodállásban. Használható angol esetleg német nyelvtudás feltétel.
-
pch
senior tag
Üdv!
Egyvonalas elektronikai rajzot kellene készíteni.
Tervezni nem kell csak a neglévőbe vannak változások, de már csak pdf be van neg így újra kell rajzolni.
Mennyit lehet ezért kérni kb?pch
-
alma0003
újonc
Sziasztok!
Főállásom mellé keresek, alkalmi/mellékállásban, fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását, ill. Présszerszámok, – készülékek, – célgépek tervezését is UGS NX – programmal.
Üdv: Árpi Elérhetőség: alma03@freemail.hu 06-30/65-14-962 -
újonc
Üdv.
Solidworks feladatokra keresek precíz műszaki rajzoló alvállalkozót. Nekem kiesik a tevékenységi körömből, acélszerkezet a fő profil, de ezzel is folyamatosan bombáznak.
Ha valaki érdeklődni kíván: magasepito.allas kukac gmail.com -
David333
csendes tag
Sziasztok!
Vállalok építőmérnöki szakmához kapcsolódó Autocad -es rajzok készítését.
2D -s rajzolás (helyszínrajzok, metszetek, részletrajzok, homlokzatok, papír alapú dokumentumok digitalizálása/átrajzolása...) Autocad -ben.
Rajzok feliratozása, megvalósulási helyszínrajzok és dokumentációk készítése.
Autocad Civil 3D –ben vonalas létesítmények (út, vasút,…) elkészítése, terepmodellek, nyomtervek létrehozása. Útépítési tervek engedélyezési- és kiviteli szintű kidolgozása.
Mélyépítési feladatoknál földmunka, (rézsű, bevágás) előállítása, számolása.
Geodéták számára földmérési adatok szerkesztése és feldolgozása 2D és 3D pontfelhőkből, illetve digitális térképek szerkesztése. Felületek létrehozása, területek, térfogatok lekérdezése. Szintvonalas térképek előállítása. Hossz- és keresztszelvények megszerkesztése, mind síkrajzi, mind 3D-s adatokból.
Forgalomtechnikai helyszínrajzok előállítása a hatályban lévő forgalomtechnikai elemek alkalmazásával.
Közmű helyszínrajzok szerkesztése, egységes formátumra való konvertálása, bedolgozása kapcsolódó szakterületi rajzok alá.
Ár megegyezés szerint.
Elérhetőségem: pro8.projekt@gmail.com -
sanya078
csendes tag
Sziasztok
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge ST, Solid Works, Creo programokkal, modellek műszaki rajzok készítését garanciával. 15 éve foglalkozok tervezéssel, modellezéssel, rajzok, beadandók készítésével, illetve szakmában 20 éve tevékenyen foglalkozok ebben az iparágban. A rajzokra garanciát, tervezésekre mérnöki garanciát vállalok, számításokkal, optimalizálással alá is támasztom.
Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, számítások szerkesztések rajzok, géppel.
Forgácsolt, mart alkatrészek művelettervének, készítése, ráhagyások számítása, jegyzőkönyveinek készítése, rajzainak készítése.Szerszámok, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, erőtani számítások ,rajzok, géppel.
Szíjhajtások tervezése, hajtás biztonsági számítások, rajzok, géppel. Emelők tervezése, emelési biztonsági számítások, rajzok, géppel.
CNC programozás legfőképp Fanuc, NCT program , gyártási tervek, rajz, lefutott programról kép, szerszám kiválasztás.
Tengelykapcsolók tervezése átvitt nyomaték számítás, rajzok, kompletten.
Továbbá bővült a termékpaletta : Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése.
Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....Tovább bővült a paletta újfent : vállalom Tumpf TruTops, Amada Linea 5 lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solidban, terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése.
Vállalom a megtervezett, lerajzolt alkatrészek, CNC esztergán, megmunkáló központon való elkészítését, lakatos hegesztési munkák kivitelezését is. Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig. Hegesztési utasítások WPS készítése. Egyedi tervek , elgondolások megvalósítása, egyeztetésekkel, látványtervek készítése. Gépsorok, gyártósorok kivitelezése, energia igényekkel. Komplett gépek tervezése.
Lemezipari termékek tervezése, vágási hajlítási tervek készítése, anyag és hulladékmentesen.
-
AudioRenaiss
újonc
Sziasztok!
Több éves gyakorlattal és készség szintű AutoCAD használati tapasztalattal vállalom mély- és magasépítéssel kapcsolatos tervek szerkesztését, diplomamunkákhoz, leadandókhoz, kiviteli tervek részletrajzait, csomóponti rajzokat, 3D-s modelleket, stb.
Ha digitális rajzolásról van szó, biztos vagyok benne hogy meg tudjuk oldani és meg tudunk egyezni, számlaképesen, kifogástalan minőségben magánszemélyeknek vagy cégeknek egyaránt.Csörögjetek ( 06 30 349 77 23 ) vagy írjatok ( alba.itinere@gmail.com ).
Üdv.
BP -
köbcös
újonc
Szia! foglalkozol még tervezéssel,és műszaki rajzolással?
-
KODAL
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom, esetleges testmodell generálást is (SolidEdge).
Egyéb tervezési feladatokat ill bérmunkákat is vállalok.
2 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a fémipari tervezés terén, mint szerszámtervező.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed itt tudsz érdeklődni: kodal1993@gmail.com
Köszönöm!
Üdv.: Bakó Tibor
-
petkar
újonc
Sziasztok!
Sürgősen segítségre lenne szükségem NYF Gépész beadandó rajzok elkészítésében. Kérném szépen, ha valaki érdemben tud segíteni az ügyben, írjon egy email-t az alábbi címre.
hajdupet02@gmail.com -
tubakv
csendes tag
Sziasztok!
Munka mellett vállalok műszaki rajzok készítését, gépészmérnök vagyok, jó rajzolói készségekkel.
Az alábbi programokban vagyok jártas:AutoCAD
Inventor
Solid Edge
Creo3D-s modelleket és műhelyrajzokat is készítek.
-
papek89
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Egy furcsa kérdést, inkább kérést szeretnék feltenni.
Van-e itt esetleg olyan, aki kezdő mérnököket tanítana be esetleg tervezés területén?Kezdő gépészmérnök vagyok és tapasztalathiány miatt nem nyerek felvételt a pályázatokon. Az angollal sincsen probléma.
Autocad-et és Inventort ismerem, de tanulom a Solidworks programot is.
Ha esetleg lenne itt olyan, aki vállal betanítást, vagy alkalmazna, írjon privátban.
Előre is köszönöm!
-
wamonos
csendes tag
Okl. gépészmérnök végzettséggel keresek főállásom mellé műszaki rajzolói munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását is, Autodesk Inventor és Autocad programmal. Számlaképes vagyok.
Elérhetőség: peterszpet@gmail.com, +36 20 661 47 15 -
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
muszakidok@gmail.com -
alma003
újonc
Sziasztok!
Főállásom mellé keresek, alkalmi/mellékállásban, fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását is, UGS NX – programmal.
Elérhetőség: alma03@freemail.hu
-
Doctor46
csendes tag
Kúposságot és a lapolást hogyan tudom ábrázolni?
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Most tanulgatom a 3d rajzolást és a műszaki rajz készítését és azt szeretném kérni,hogy erről az alkatrészről valaki tudna-e csinálni majd azt elküldeni nekem egy műszaki rajzot?
Kíváncsi vagyok hogy jól csinltam-e.Köszönöm.
-
Arask20
újonc
Üdvözlet!
Masa István vagyok Budapestről, egy gyártási tanulmányon dolgozok és olvastam afórumon hogy műszaki rajz készítésben...tudna nekem segíteni.
Ezek a rajzokat kb 5-6db 2és3D verzióban kellene elkészíteni.
Pdf formátumban megvannak és át kéne őket egy kicsit rajzolni minden méretet külön lapra 2D ben
elől nézet felül nézet és egy 3D ábrát rá tenni+ új fejléc tervező,készítette,gyártó, anyag min.
szabvány,súly rajzszám....stb
Várom mielőbbi válaszát:
Üdvözlettel:
Masa István
+36/30-438-80-16 -
umbralabs
újonc
Sziasztok,
Műszaki rajz készítésben szeretnék segítséget kérni. Egyedi műanyag flakon gyártásához lenne szükségem a rajzra, van egy minta darab a flakonból, ezt kellene lemérni és lerajzolni, ami alapján szerszámot tudnának készíteni a gyártáshoz. Ha tud valaki segíteni ebben, kérem privátban jelentkezzen. Köszi -
Spano
csendes tag
Sziasztok!
3 éve foglalkozok műanyag fröccsöntő és fúvó szerszámok tervezésével Unigraphics NX 7-től 10-es verziókban. (Ha nagyon muszáj ProE/Creo-ban is tudok dolgozni.)
És ami miatt írok ide: "tervezői reverse engineering" folyamattal is foglalkozom, ami a következőkből áll:
- Adott egy régi/megrongálódott gépalkatrész/munkadarab. Az alkatrészről nincs se 2D se 3D adat. Én egy 3D szkennerrel bedigitalizálom, majd arról parametrikus modellt készítek. Ezt az alkatrész modellt tudom átadni stp vagy iges formátumokban, illetve a nyers szkennelési pontfelhőt stl formátumban. A 3D modell mellé gyártási rajzot is tudok készíteni, így bárhol reprodukálható a darab.
- Van egy meglévő, működő alkatrész, de változtatni kellene a funkcióján/dizájnján. Szkennlés és modellépítés után a módosítások rátervezhetők az alkatrészre.
Ha valakinek felkeltette érdeklődését a szkennelés/modellépítés, írjon nyugodtan!
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében.
muszakidok@gmail.com -
talajos2015
újonc
Sziasztok! Sürgősen pár nap alatt kellene gyártási rajzot készíteni kézzel rajzolt skiccekből egy nem túl bonyolult sőt egyszerű gépről.Jó kereseti lehetőség!!!!!!!
-
sanya078
csendes tag
Sziasztok
Ebben a félévben is :
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge-vel, ST4-vel, ST5, ST6-al, vagy táblán kézzel, műszaki rajzok készítését garanciával. 15 éve foglalkozok beadandó rajzok készítésével, illetve szakmában 20 éve tevékenyen foglalkozok ezekkel. A rajzokra garanciát vállalok, az az ha véletlen visszadobják, akkor ingyen és bérmentve javítom, bár még 15 éves beadandó feladatok, rajzok készítése során, még nem fordult elő, éppen ezért is vállalok rá garanciát. Továbbá vállalom komplett feladatok elkészítését a gépészet, menedzserek műszaki beadandó feladatait, rajz + jegyzőkönyv, beadásra készen, természetesen garanciával! Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, jegyzőkönyv+számítás+szerkesztés+rajzok, akár kézzel, akár géppel. Forgácsolt, mart alkatrészek művelettervének, készítése, ráhagyások számítása, jegyzőkönyveinek készítése, rajzainak készítése. Mechanikai technológiák, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, jegyzőkönyv+rajzok, kézzel, vagy géppel. Szíjhajtások tervezése, számítások + rajzok, géppel, vagy kézzel. Autóemelők tervezése, számítás+rajzok, kézzel, vagy géppel. CNC programozás beadandó feladatai, program terv+rajz+lefutott programról kép+szerszám kiválasztás = komplett feladat jegyzőkönyvvel. Anyagismeret beadandó feladatai. Tengelykapcsolók tervezése számítás+ rajzok, kompletten. Legyen szó bármiről, ami a suli alatt nehézségeket okoz a gépészet berkein belül, keress meg megoldjuk. Továbbá vállalom diplomamunkák készítését, és belőle védéshez szóban való felkészítést. Garantált érdemjegyek!!! Ha korrepetálás kell bármilyen tantárgyból, ami gépészethez kötődik keress meg, segítek. Feladatok, diplomamunkák, elkészítését reális áron vállalom megegyezés szerint.Továbbá bővült a termékpaletta : Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése.
Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Tovább bővült a paletta újfent : vállalom Tumpf TruTops lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solidban, terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése.
Vállalom a megtervezett, lerajzolt alkatrészek, CNC esztergán, megmunkáló központon való elkészítését, lakatos hegesztési munkák kivitelezését is. Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig.
email : sandor.szecseny@gmail.com -
audi100td
nagyúr
válasz
audi100td #226 üzenetére
Üdv,
korábbi hozzászólásomat szeretném kiegészíteni azzal, hogy sima AutoCAD-es rajzolást a továbbiakban nem vállalok, kizárólag Inventor 2015-tel történő 3D-modellezést és abból levezett gyártási rajzok elkészítését. Ebbe természetesen beletartoznak a megmunkálási, lemezhajlítási (terítékkel), hegesztési és összeállítási/szerelési rajzok, illetve igény esetén láng/lézervágási rajzok a szükséges megmunkálási ráhagyások figyelembe vételével.
-
SolidProf
újonc
Sziasztok!
Műszaki rajz és 3D model készítését SolidEdge-ben vállalom. Napi szinten dolgozom a programmal.
Akit érdekel írjon.Üdv.
-
Sanikó
újonc
Sziasztok!
Én egy olyan műszaki rajzolót keresek sürgősen aki tud elektronikai terveket rajzolni.( Pl: nyák rajz)
Várom a visszajelzéseket!Köszönöm.
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében.
muszakidok@gmail.com -
Toquinho
újonc
Szisztok!
SolidWorks-ös munkákhoz keresek embert. Hallgatók nyugodtan jelentkezhetnek!
Gépész szemlélet szükséges.
Ha valakit érdekel, további részletekért írjon: designit.iroda@gmail.com -
beldmac
újonc
Sziasztok,
Keresek valakit aki dwg-ben vagy bármely más formátumban elfogadható áron elkészítené egy vitorlás hajó fa fedélzet burkolatának ( teak deck ) rajzait ami alapján lehetne méretpontosan gyártani. Eza burkolat egy 5-8 mm vastag teak fa lap ami 30-40 mm-es csíkokból, kb 0,5 m2-es darabokból áll.A hajó Balatonon van, így leutazásban tudok segíteni. Több barátom is hasonló problémával küzd, aki érdeklődik ez iránt a téma iránt biztosan fog találni még pár ügyfelet
Határidő nem sürgős , valamikor a nyár folyamán. Jelentkezni levélben lehet. Köszönöm
-
g_ati
csendes tag
Sziasztok,
Angolul tudó, autocadet ismerő embert keresek hosszútávú munkára.
Épületek műszaki rajzait kell ellenőrizni és kijavítani a hibákat.Részletek privátban.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Inventor 2014 és AutoCAD gépészeti modellek/rajzok készítését vállalom.
Részletek priviben vagy email (adatlapomon megtalálható).
-
rainwall
újonc
válasz
Talicska29 #223 üzenetére
rainwallhungary@gmail.com
-
Samu 2013
újonc
Sziasztok!
Építőmérnöki rajzok (födém-; lépcső-; alapozás-; gerendák- vasalásának) elkészítését vállalná valaki május végi határidővel Budapesten AutoCAD-ben? Számítás és építészeti rajzok megvannak hozzá.
Ui.: Csak gyakorlott emberek jelentkezését várom!
e-mail: ati03@freemail.hu
-
rainwall
újonc
Sziasztok!
Valakinek van kedve műanyag tartályokat méretezni, és rajzolni?
Alkalmi meló, de sokszor! -
acis1
újonc
Nyomvonalas tervrajzok digitalizálására gépészmérnököt vagy műszaki rajzolót keresek Budaörsre teljes munkaidőre. önéletrajzot és próbarajzot kérek. nyeste@acisplan.hu
-
tamas_bodi88
újonc
Sziasztok!
Hajtómű, bolygómű méretezést, műszaki rajzkészítést vállalok. Nullától a lefűzött rajzokig dokumentációval, tokkal vonóval. Igény és megegyezés szerint.
Rövid határidő, precíz munka, Pest szívében.
Keress meg bizalommal!
Inventor
AutoCAD -
krisztiánzen
csendes tag
válasz
új kérdező #213 üzenetére
így van, egy 3D-s kép a nézetek mellé, a takart részek kitörésével sokat segít.
-
krostule
újonc
Számlaképesen, alvállalkozóként vállalok:
- AutoCAD
- Inventorprogramokban 2D/3D tervdokumentáció készítést, archiválást, és ezek oktatását is.
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
AutoCAD, Inventor, Solidworks, Pro Engineer szoftverekben való tervezést vállalok (3D, 2D rajzok)
(szükség esetén Végeselemes analízist) -
evdeb75
csendes tag
Sziasztok!
Archicad -del dolgozom évek óta.
Vállalok:
-Építész műszaki rajzok készítést,
-Meglévő kézi rajzok digitalizálását,
-látványterv készítést.
-kézzel való szerkesztést
-gépészrajzok is megoldhatóakRészleteket emailben megbeszéljük, kérésére referencia is van. Privit ne nagyon írjatok, mert nem kapok róla értesítést.
Ha esetleg valakit érdekelne:
szollosi.ferenc75@gmail.com címre ha lehet. -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Ha valaki vállalna 2d műszaki rajz képről rajzprogramba való átmásolását kérem keressen meg pü-be. -
evdeb75
csendes tag
Sziasztok ismét!
Újfent keresek:Archicad -del dolgozom évek óta.
Építész műszaki rajzok készítését, meglévő kézi rajzok digitalizálását, látványterv készítést vállalnék.
Részleteket emailben megbeszéljük, kérésére referencia is van. Privit ne nagyon írjatok, mert nem kapok róla értesítést.
Ha esetleg valakit érdekelne:
szollosi.ferenc75@gmail.com címre ha lehet. -
új kérdező
csendes tag
Hali!
Ha élsz még.Én már 8 éve foglalkozom lemezekkel, teríték készítéssel, élhajlítósokkal.A mellékelt rajz arra, hogy a hajlítási irány kiderüljön nagyon is jó, lehet, hogy kicsit nagyítani kell azon amin nézik, erre a lehetőséget meg kell adni. Ha nagyon kekeckednek akkor tegyél fel egy 3d-s nézetet ahol már egyértelműen látszik minden. Ha az illető élhajlítós nem tud rajzot olvasni ki kell ebrudalni. A csopvezető se tud rajzot olvasni? Tökön kell rúgni. A felelősség az övé, mert az ő embere rontott, azaz az emberének ilyen bizonytalanság esetén inkább őt kellett volna kérdezni vagy téged a hajlítási irányról. Engem ha gond van ki hívnak az irodából és én megyek és segítek ha tudok. Te meg ne hagyd magad, ha igazad van állj ki az igazadért menj 1 szinttel feljebb panaszkodni.
Én a kivágásoknál, furatoknál felszoktam hasítani a terítéket nehogy meghúzza hajlításnál mert akkor már nem lesz kerek, meg kifordul az anyag stb. És feltüntetem, hogy melyik matricára készült a teríték.
Az élhajlítós, lakatos is csak ember még ha nem is látszik néha rajta. Nálunk is van a jobbikból is meg a rosszabikból is, meg függ, hogy milyen lábbal keltek fel. Nálunk "egymás hátát mossuk" dolog van így bizonyos szintig elnézzük az egymás idegbajait, én vagyok a toleránsabb. Nem biztos, hogy a fizetés különbség a baj egyetlen forrása. Itt mindenki a saját oldalát védi. A lehet, hogy a napi feszkó épp rajtad csattan, azért mert rosszkor voltál rossz időben. -
Golyóbácsi
újonc
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom AutoCAD-ben valamint szükség esetén SolidWokrs-ben!
Lehet az egy-egy munkarajz, részmunkaidő vagy félállás! Otthoni munkavégzéssel!
Jelenleg kerítéseket tervezek, de Járműműszaki Menedzser lévén a műszaki dolgok sem állnak távol tőlem!
Üdv -
sanya078
csendes tag
Sziasztok
Ebben a félévben is :
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge-vel, ST4-el, vagy táblán kézzel, műszaki rajzok készítését garanciával. 15 éve foglalkozok beadandó rajzok készítésével, illetve szakmában 20 éve tevékenyen foglalkozok ezekkel. A rajzokra garanciát vállalok, az az ha véletlen visszadobják, akkor ingyen és bérmentve javítom, bár még 15 éves beadandó feladatok, rajzok készítése során, még nem fordult elő, éppen ezért is vállalok rá garanciát. Továbbá vállalom komplett feladatok elkészítését a gépészet, menedzserek műszaki beadandó feladatait, rajz + jegyzőkönyv, beadásra készen, természetesen garanciával! Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, jegyzőkönyv+számítás+szerkesztés+rajzok, akár kézzel, akár géppel. Forgácsolt, mart alkatrészek művelettervének, készítése, ráhagyások számítása, jegyzőkönyveinek készítése, rajzainak készítése. Mechanikai technológiák, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, jegyzőkönyv+rajzok, kézzel, vagy géppel. Szíjhajtások tervezése, számítások + rajzok, géppel, vagy kézzel. Autóemelők tervezése, számítás+rajzok, kézzel, vagy géppel. CNC programozás beadandó feladatai, program terv+rajz+lefutott programról kép+szerszám kiválasztás = komplett feladat jegyzőkönyvvel. Anyagismeret beadandó feladatai. Tengelykapcsolók tervezése számítás+ rajzok, kompletten. Legyen szó bármiről, ami a suli alatt nehézségeket okoz a gépészet berkein belül, keress meg megoldjuk. Továbbá vállalom diplomamunkák készítését, és belőle védéshez szóban való felkészítést. Garantált érdemjegyek!!! Ha korrepetálás kell bármilyen tantárgyból, ami gépészethez kötődik keress meg, segítek. Feladatok, diplomamunkák, elkészítését reális áron vállalom megegyezés szerint.Továbbá bővült a termékpaletta : Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, egyedi tervek készítése.
Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Tovább bővült a paletta újfent : vállalom Tumpf TruTops lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solidban, terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése.
email : sandor.szecseny@freemail.husanya
-
Benny89
csendes tag
Félig OFF!
Tapasztalt rajzolók/tervezők segítségét kérném!
Kezdő fejlesztő (1,5 éves munkaviszony) vagyok egy közepes méretű cégnél. Többek között lemezmunkát is terveznem kell. A csoportvezetővel rendszeresen meggyűlik a bajom. Iskolában arra tanítottak (kényszerítettek, mert különben sose mentem volna át rajzból), hogy sose méretezzem túl a rajzot. Itt a gyártásban mindig rinyálnak, ha egy méret "nincs megadva", azaz ki kéne számolni. Ezt nem tudom hova tenni, hogy most a volt tanáromnak volt igaza vagy a dolgozóknak van.
A másik: ma elég csúnyán összevesztem a csopvezzel a csatolt rajzon. Rosszul hajtotta le az élhajlítós az alkatrészt, pontosan a másik irányba állt a hajtás. A csopvez természetesen védi az ő emberét, ezért velem szokott üvölteni. Mindig az a baja, hogy jelölöm a rajzon az élhajlítás külső oldalán kezdődő rádiusz vonalát. Ezt nézte be az emberkénk, úgy, mintha az nem egy rádiusz lenne, hanem már a hajtott él lemezszéle. A többi nézettel nem törődött már, persze erről nem szól a fáma. Erről kérdeznék tapasztaltabb tervezőket, hogy ez most így szabványos, nem szabványos, jó, nem jó?
A másik kérdésem, hogy máshol is ellenségesen állnak az emberhez a fizikai dolgozók? Én mindig meghallgatom őket, normálisnak tartom magam, nem üvöltözök, nem kapkodtatok, elnézek dolgokat, de ennek ellenére elég sűrűn ellenem fordulnak, tisztelet a kivételnek, velük imádok dolgozni. Én vagyok rossz helyen, vagy Magyarországon általános az, hogy aki többet keres, az haljon meg? -
HITKA
újonc
HELLÓ MINDENKI
Archicadben gyorsan és jó minőségben rajzoló terhelhető kitartó kreatív önállóan dolgozni tudó embereket keresek belsőépítészeti projektekre!
Alaprajz rajzolás 3d-hez előkészítve, falnézetek, részletrajzok, bútortervek stb...
Számla képesség előny!Email-ben várom a megkeresést illetve a referencia anyagot.
Üdvözlettel: Hitka András.
-
evdeb75
csendes tag
Sziasztok!
Archicad -del dolgozom évek óta.
Építész műszaki rajzok készítését, meglévő kézi rajzok digitalizálását, látványterv készítést vállalnék.
Részleteket emailben vagy priviben megbeszéljük, kérésére referencia is van. -
predi189
csendes tag
Sziasztok!
Azért írok mert válalok 3D-s műszaki rajz készítést modellezést végeselem analizis és még sok más dolgot ami a tervezésben előfordul.
Solid Edge
Solidworks
Solidcam
Edgecam
NXCNC-s dolgokban is tudok segíteni akár még postprocesszor készítésben is.
Akit érdekel irjon.
Mindent meghalgatok
-
AKG
tag
válasz
kertijatek #204 üzenetére
Ez ügyben már küldtem privátot.
-
kertijatek
újonc
Műszaki rajzolót keresek.
Játszótéri eszközök , szerkezeti, metszeti és összeépítési rajzainak elkészítéséhez.
Baromira egyszerű. építő kocka jellegű, néhány keresztmetszet , dupla annyi hossz méret és kb negyven variáció. Szóval nem egy napos meló. a rajzok , engedélyeztetéshez kellenek. Ha egy E-mail címet vagy egy telefon számot kapok akkor a részleteket el tudnám mondani, vagy néhány "Móricka" rajzzal bemutatni.
jocipapi01@gmail.kom. (06-70/940-1783) TÜRELMETLENÜL VÁROK!!!!!!!!!!! -
Toc126
csendes tag
haj!
asszem tudnék egy kis melót adni.
nem túl bonyolult, néhány rajzot kellene készíteni valami népszerű progiban.
afféle robbantott ábrát, egy eszközről, ami a fejemben van. kb 50 apróbb darabból állna, egyszerű formák...
egy kis statikai terhelés számítás is lenne benne, de egyszerű.
ki vállalná? határidő nem sürgős pár hét.
árat beszéljük meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest