Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tepimartin #793 üzenetére
Alstom metró átfestés egy Siemens M1-ből (AM5-M2)
Sajnos ez átfestett változat, de élveztem...
-
Jadro
veterán
válasz
tepimartin #774 üzenetére
Mennyire van beépítve az a tile? Szokott lenni az adott tile-ról mentés a tiles könyvtárban bk kiterjesztéssel. Annak a mérete megegyezik az eredetivel? A mentést visszanevezed és ha mázlid van akkor megjavul.
msts fan: A hiba oka az aminek látszik. Nem tudja hozzáadni a kocsit mert
a.: rosszul van megcsinálva a feladat és pl egy olyan helyen akarna megjelenni egy szerelvény ahol már mondjuk áll egy másik
b.: kevés a memóriád és elfogy a betöltögetésnél aztán puff elszáll a móka. Ez főként sűrűn beépített tile-okon fordulhat elő. (Tile + a környező tile-ok számítanak, mert ezeket tölti be a játék.) -
BUMBI07
csendes tag
válasz
tepimartin #747 üzenetére
Szia!
Nálam teljesen jól müködik win7 alatt,legalábbis addig még ujabb pályákat nemakartam feltenni/balaton,alföld5/ezeknél már kezdett hiányolni dolgokat és nem indult.Ugyhogy maradtak azok amik fentvoltak,de azok jól mennek.Én ugy csináltam hogy előbb feltettem az eredeti MSTS-t installal és aztán csak felülirattam az eredeti fájlokat azzal ami az MSTS hungary-ban volt. -
controlman
csendes tag
válasz
tepimartin #719 üzenetére
Általában az act leírásában benne van milyen kocsi csomagokat kell hozzá feltelepíteni. Nézd meg, hogy az az act amihez le van írva, hogy kell ez a kocsicsomag milyen consistokat használ. Ha megtaláltad társítsd hozzá a notepadhoz, vagy más szövegszerkesztőhöz.
Lesz benne egy ilyen sor:
WagonData ( H-Start_50_55_20-05_773-6 H-Start_Bombardier_ZazA )
Ezt kell átírni:
WagonData ( H-Start_50_55_20-05_773-6 H-Start_Bombardier)-re.
Értelem szerűen az első a wag file neve, szóköz, a második pedig a könyvtár ahol keresi a trainset mappában. Ügyelj a pontos nevekre. Célszerű megnyitnod a könyvtárat, és másolás - beillesztés parancsokkal másolni a wag file, és a könyvtár neveket, mert így nem gépeled el. Persze ezt meg kell csinálni az összes hiányolt wag file sorával is. Ne felejtsd el menteni a változásokat.
Ennél érthetőbben sajnos nem tudom leírni. Remélem sikerül megoldani. -
controlman
csendes tag
válasz
tepimartin #717 üzenetére
Hali.
Az elérési útvonalat ha megnézed, máris megvan a megoldás. Ez a kis ártatlan a h-start_bombraider_pack_zaza könyvtárban keresi a wag filekat, neked pedig a h-start_bombraider_pack könyvtárba telepitetted.
Megoldás 1: Átírod a könyvtárat a trainsetben h-start_bombraider_pack-ról h-start_bombraider_pack_zaza-ra.
Megoldás 2: A con file.ba módosítod azt a sort ahol ezeket a kocsikat használja. Erre alkalmas conbuilder nevű progi, de szövegszerkesztővel sen túl bonyolult művelet.
A 2-es megoldás akkor célszerű, ha már másik con is használja a bombraider packot, és az meg az eredetileg telepített könyvtárba keresi.
Remélem sikerül megoldani. -
istvan331
tag
válasz
tepimartin #709 üzenetére
A bombardiert innen: http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?list.11
A vmw V43-3209-et is szintén innen lehet letölteni.Vagy a consistban írd át egy acthus gépre."Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
válasz
tepimartin #709 üzenetére
Továbbra is az a hiba,hogy az act. nem csak az acthu-s csomagokat használja.Pl.a Bombardier packot én is már külön feltöltöttem,a többi sem acthus amit kér.A feladatok leírásában fel szokták tüntetni,hogy milyen egyéb kiegészítőket kell letölteni és honnan.
"Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
válasz
tepimartin #692 üzenetére
Szia!
Első hibaüzenetben egy olyan gépet kér,szlovák mozdonyt,ami nem acthus.De ahonnan az actot letöltötted,ott meg szokták adni azt,hogy honnan lehet letölteni.A többi hibaüzenet szerintem meg azért van,mert az actokat a nem frissített pályákhoz írták és a frissítés után nem passzolnak a kiindulási és stb. pontok.Ezt töröld le és próbálj másikat,amíg hiba nélkül nem indul, pl. innen: http://5mp.eu/web.php?a=mstsact&o=poVEux7OaX A 2213-as nálam gond nélkül ment a frissített pályán,de itt is van ami problémázik.
"Every exit is an entry somewhere"
-
tepimartin
tag
válasz
tepimartin #692 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest