Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
Hello!
Pályaépítésem során egy kis gondom akadt. Szóval a pálya elején az egyik tile hiányzik. Tehát ott most egy gyönyörű fehérség van, a hegyek meg vannak felezve, és csak a sín van ott, a többi objektum hiányzik. Na, belépek a Route Geometry Extractor-ba, kiegészítem a hiányos tile-t, és ahogy visszamegyek az editorban arra a részre, a tile megvan, de ha abba a tile-ba bemegyek, jól odavág nekem egy hibaüzenetet, ami azt mondja, hogy Train.exe alkalmazás hiba!? Na most mit csináljak? Mert készítettem egy biztonsági mentést, de akkor, amikor a hiányosság már meg volt... Nem vettem észre... Légyszi segítsetek!!! -
tepimartin
tag
Hello!
Én is letöltöttem azt a feltöltést, de egy idő után nálam sajnos az is bemondta az unalmast.
Hozzá még a Balaton pályánál, de amikor segítséget kértem olyan választ kaptam, hogy csináljak ilyen csináljak olyan consist meg minden félét, amikor nem tudok mert még nem értek a játékhoz, de így nem is fogok. -
tepimartin
tag
válasz
controlman
üzenetére
Hello!
Kössz a segítséget, de honnan tudom melyik Con fájl-t kell átírni meg a Con fájlba hol kell? Légyszíves adj pontosabb leírást mert sajnos én még kezdő vagyok az MSTS témában. Segítséged előre is köszi!
-
tepimartin
tag
Hello!
Szerintem én telepítettem valamit rosszul, de amikor felraktam a Balaton Dél pályát és az összes többi feladatot hozzá erről a honlapról:
http://diesirae.atw.hu/TS/balaton/balaton.html
De amikor beakarok lépni a játékba ez vár engem:
Aztán jön a többi sorban egymás után:

Mit tegyek, hogy tudjak játszani? -
tepimartin
tag
-
tepimartin
tag
válasz
tepimartin
üzenetére
-
tepimartin
tag
Sziasztok!
Mit tegyek?
A belépésnél ezt adja ki. Először feltelepítettem az Atchu összes csomagját akkor még működött a játék. Azóta felraktam az Alföld 5.0-t aztán az 5.1-es és az 5.2-es frissítését és ezt a hibát észlelte ezek után a belépésnél. A megfelelő dolgok megvannak a pályához: Xtracks 3.20-as sínbővítmény, Newroads 4.0 útbővítmény, Atchu csomagok, toolsupdate, trainupdate és persze az 1.8.052113-as patch. Mit tudok tenni, hogy a játék működjön és tudjak vele játszani? Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzá még a Balaton pályánál, de amikor segítséget kértem olyan választ kaptam, hogy csináljak ilyen csináljak olyan consist meg minden félét, amikor nem tudok mert még nem értek a játékhoz, de így nem is fogok.