Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BUMBI07

csendes tag

válasz Jadro #751 üzenetére

Szia!
    Igen teljesen igazad van és megértelek teljes mértékben,nem is vonom kétségbe ezeket a dolgokat! :B
    Jómagam is látogatom az oldalad és igazolom az állitásod tényleg le van irva a telepités menete.Csak sajnos néha ennek ellenére sem sikerül zökkenőmentesen,elég ha egy mozdonycsomag nincs a helyén és már jönnek is a hibák és persze jön a pánik is- hogy miért nem megy?- :O
    Jómagam is feltettem két activity-t a DD2-höz és már keresi is a mozdonycsomagokat. :O
    Aztán kezdtem olvasni a telepités menetét,jótanácsokat a consistfájlok átirásáról stb...
    mindegy ugylátszik tényleg meg kell szenvedni a játékélményért,meg kell tanulni kezelni a programot.Abban igazad van hogy ennek a játéknak lelke van és engem is magával ragadott anélkül hogy bele tudnék nyulni a fájlokba vagy a programba, mert maga a játék élménye fogott meg benne,főleg a magyar részek amiért hálásak lehetünk neked meg a többi embernek aki azon dolgozik/-ott/ hogy még jobb és szebb,élethübb, legyen a játék.
    De amelett hálás vagyok annak is aki azt a bizonyos feltöltést csinálta,mert annál egyszerübb segitség nem létezik.Egyébként szerintem csak a játék főkönyvtára lett becsomagolva semmi egyébb,ahhhoz még maga az eredeti játék is kell másképp nem megy.
    Mégegyszer elnézést kérek tőled,nemakartalak megbántani és ebből a szempontból igazad van.De a "lelkes" amatőrök szempontjából ennél egyszerübb segitség nem létezik hogy ők is élvezhessék a játékot.Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák