Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peti758

csendes tag

válasz szuperbazs #1773 üzenetére

szuperbazs:Szia! A fantom mozdony nagy hiányt pótol a TS-ben( miota van bin is) a forgalom készítésénél,mert használatával a vezetett vonat "feltartható", azaz bármilyen komplex forgalmi helyzetben (többszörös kereszt,előzés és ezek számtalan variációi) megoldható az,hogy Te mint vezetett vonat ( pl.tehervonat ) csak a prioritási szabálynak megfelelően kapj zöldet. Persze ehhez rutin is kell,hogy sikerüljön és sok tesztelés.Ez lassan gyümölcsöző témakör a TS-ben,bár mi nem az? Engem ez érdekelt, ezért addig próbálkoztam amíg sikerült sokféle forgalmi helyzetet lemodellezni. A várakozási pont nevű lehetőség is( AE útvonal készítésnél jobb egérgomb) kell a fantomhoz,mert ezzel időzíthető az indulásuk,majd "eltűnésük". Másik előnye,hogy fixálni lehet a kereszteknél az érkezést,indulást (nem ugrik előre a path-od )tehát a játékos pontatlanságából még nem "döglik be" az act.:) Azért van hátránya is...,de nagyban növeli az act. stabilitását,ha éppen egy deviáns játékos lejátssza.

Összegzésül: aki tud alapszinten feladatot készíteni annak (ismeri az alaptrükköket)mindenképpen nagy fejlődést jelenthet, de "teljesítmény leadás" nélkül nem fog menni. Én eddig ezeket csináltam:
    [link] ezeket más fórumokról ismerheted, benne van 3 régi is (köztük a legbonyolultabb a 83601_1_2resz).Speciális részlet kérdésekben tudok segíteni,ha addig eljutsz,mert az AE nem alkalmas minden esetben a tanuláshoz csak a tapasztalat. Üdv.buke Jó teher act készítést! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés