- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti758
csendes tag
válasz
szuperbazs #1773 üzenetére
szuperbazs:Szia! A fantom mozdony nagy hiányt pótol a TS-ben( miota van bin is) a forgalom készítésénél,mert használatával a vezetett vonat "feltartható", azaz bármilyen komplex forgalmi helyzetben (többszörös kereszt,előzés és ezek számtalan variációi) megoldható az,hogy Te mint vezetett vonat ( pl.tehervonat ) csak a prioritási szabálynak megfelelően kapj zöldet. Persze ehhez rutin is kell,hogy sikerüljön és sok tesztelés.Ez lassan gyümölcsöző témakör a TS-ben,bár mi nem az? Engem ez érdekelt, ezért addig próbálkoztam amíg sikerült sokféle forgalmi helyzetet lemodellezni. A várakozási pont nevű lehetőség is( AE útvonal készítésnél jobb egérgomb) kell a fantomhoz,mert ezzel időzíthető az indulásuk,majd "eltűnésük". Másik előnye,hogy fixálni lehet a kereszteknél az érkezést,indulást (nem ugrik előre a path-od )tehát a játékos pontatlanságából még nem "döglik be" az act.
Azért van hátránya is...,de nagyban növeli az act. stabilitását,ha éppen egy deviáns játékos lejátssza.
Összegzésül: aki tud alapszinten feladatot készíteni annak (ismeri az alaptrükköket)mindenképpen nagy fejlődést jelenthet, de "teljesítmény leadás" nélkül nem fog menni. Én eddig ezeket csináltam:
[link] ezeket más fórumokról ismerheted, benne van 3 régi is (köztük a legbonyolultabb a 83601_1_2resz).Speciális részlet kérdésekben tudok segíteni,ha addig eljutsz,mert az AE nem alkalmas minden esetben a tanuláshoz csak a tapasztalat. Üdv.buke Jó teher act készítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest