Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa_
csendes tag
Én is 22es külső monitorral használom, és a gyors váltásra megoldásnak a következőt találtam: a taskbaron van egy nagy kék ikon (Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile), ott jobbgomb -> grafikus tulajdonságok.
Ott be lehet állítani a laptop és a monitor tulajdonságait (elsődlegesség, felbontás, elhelyezkedés). a jobb felső sarokban pedig ott van a "Sémabeállítás". Ott el kell menteni amit összeraktál, onnantól pedig csak bármikor jobbgomb azon a bizonyos ikonon, séma választása és egy gombnyomásra visszahozza amit beállítasz.
Viszont nekem is volna kérdésem: rákötve a samsung 223BW-m (analógon) képe iszonyúan zajos, vízszintesen csíkozza.
Az egyik tippem, h a kábel mellett megy 220as vezeték. Most szétpakolni nincs erőm, de elképzelhető hogy emiatt zajos? Vagy más is tapasztalt ilyet?ui.: én is hobbifotosopozok rajta, 2giga ram van benne, xp és kifogástalanul megy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest