Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Nem akarom tovább szítani a dolgot, de pont a 60 év feletti korosztály nem sok gépet vesz magának (9 év alatti korosztálynak pedig inkább asztali gépet szerintem).. de ezt csak a hovatovább végett írom
(legalább is én és legjobb tudomásom szerint más anyuka ismerőseim sem vennének vagy vesznek notebook-ot egy 7-9 éves gyereknek, olcsót sem, asztalit kapnak, amin megtanulják használni).Egyébként, amikor anyukámnak mondtam, hogy veszek egy MSI Wind-et, mondta nekem, hogy látott egy eee PC-t a főnöknőjénél, de az a kisebb változat, és neki is nagyon tetszik, úgyhogy lehet, hogy majd ő is vesz magának egyet, de inkább a nagyobbikat, mert szerinte az már túl kicsi! (van otthon egy asztali gépe amit mi raktunk neki össze, P3-as szintű, Win98-al). Anyukám csak arra használja a gépet, hogy word-ben írjon rajta dolgokat és passziánszozzon. Annyira ért hozzá kb., hogy néha felhív telefonon, hogy magyarázzam el neki, hogy kell lementeni egy dokumentumot lemezre, vagy hogy formázzon valamit a wordben!
Ennek ellenére ennyit még ő is meg tudott állapítani, hogy neki a kissebbik nem kell.. Ezt most csak azért mondom, mert ő pont az, aki totál nem ért hozzá, mégis észrevett egy ilyen dolgot, és nem venne meg szerintem egy gagyit akkor sem, ha olcsó és kielégíti a felhasználási igényét..Különben nem tudom közületek ki ismerte vagy ismeri a PSION-t. Az már akkor tudott ennyit mint ez az olcsó gép, amikor még csak P1-es gépek léteztek asztaliban
Persze sokkal drágább volt, de létezett.. 
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(legalább is én és legjobb tudomásom szerint más anyuka ismerőseim sem vennének vagy vesznek notebook-ot egy 7-9 éves gyereknek, olcsót sem, asztalit kapnak, amin megtanulják használni).
Persze sokkal drágább volt, de létezett..