Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Nem akarom tovább szítani a dolgot, de pont a 60 év feletti korosztály nem sok gépet vesz magának (9 év alatti korosztálynak pedig inkább asztali gépet szerintem).. de ezt csak a hovatovább végett írom
(legalább is én és legjobb tudomásom szerint más anyuka ismerőseim sem vennének vagy vesznek notebook-ot egy 7-9 éves gyereknek, olcsót sem, asztalit kapnak, amin megtanulják használni).Egyébként, amikor anyukámnak mondtam, hogy veszek egy MSI Wind-et, mondta nekem, hogy látott egy eee PC-t a főnöknőjénél, de az a kisebb változat, és neki is nagyon tetszik, úgyhogy lehet, hogy majd ő is vesz magának egyet, de inkább a nagyobbikat, mert szerinte az már túl kicsi! (van otthon egy asztali gépe amit mi raktunk neki össze, P3-as szintű, Win98-al). Anyukám csak arra használja a gépet, hogy word-ben írjon rajta dolgokat és passziánszozzon. Annyira ért hozzá kb., hogy néha felhív telefonon, hogy magyarázzam el neki, hogy kell lementeni egy dokumentumot lemezre, vagy hogy formázzon valamit a wordben!
Ennek ellenére ennyit még ő is meg tudott állapítani, hogy neki a kissebbik nem kell.. Ezt most csak azért mondom, mert ő pont az, aki totál nem ért hozzá, mégis észrevett egy ilyen dolgot, és nem venne meg szerintem egy gagyit akkor sem, ha olcsó és kielégíti a felhasználási igényét..Különben nem tudom közületek ki ismerte vagy ismeri a PSION-t. Az már akkor tudott ennyit mint ez az olcsó gép, amikor még csak P1-es gépek léteztek asztaliban
Persze sokkal drágább volt, de létezett.. 
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Peugeot, Citroën topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(legalább is én és legjobb tudomásom szerint más anyuka ismerőseim sem vennének vagy vesznek notebook-ot egy 7-9 éves gyereknek, olcsót sem, asztalit kapnak, amin megtanulják használni).
Persze sokkal drágább volt, de létezett..