- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
válasz
pisti1234
üzenetére
Na ezért adok én hálát az égnek hogy a divatkényszerek mindig elkerülnek. A telómat telefonálásra használom, pici notit meg azért akarok mer a nagy nehéz. Egyszerű lélek vagyok.
Mióta láttam a windet, csak örülök hogy nem a 3x annyiba kerülő subok között kell nézelődnöm, mert ez is elég lesz.Plusz, töredelmesen bevallom a design is tetszik
De valószínűleg elég furán néznék, ha a vonaton munka közben azzal zavarnának meg hogy jujjdecuki notim van
Csak az lomboz le, hogy tényleg kompromisszum lesz a vásárlás akku tekintetében
De ha ilyen vagy jobb árakon lesznek, max egy év múlva lecserélem, ezzel meg boldog lesz valamelyik családtagom a sokból
Az az Acer One viszont nekem külsőre nem jön be, valahogy nem szeretem az ilyen fekete-fehér kombót.... de ízlések és pofonok. Legalább lesz választék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De valószínűleg elég furán néznék, ha a vonaton munka közben azzal zavarnának meg hogy jujjdecuki notim van